Обяви за продажби х 2 ..

• 216 432
  • 911
  •   1
Отговори
# 735
Продавам 2 дървени кошари в отлично състояние(почти неизползвани),транформиращи се на юношеско легло с бюро и скрин(зелена и розова).Към тях подарявам матраци + оградници.
Цена:200 лв (бр)
При интерес ще пратя снимки
гр.Варна

Продавам количка за близнаци First Wheels,цвят Lucky Lime.. + кошове за новородено,чанта,дъждобрани,комарници и чадърче
Количката е в отлично състояние.
Цена : 500 лв
При интерес ще пратя снимки

# 736
Продавам нова количка с кукла. Цена 27лв. За близнаци ще има намаление.

http://prodavalnik.com/nova-detska-kolichka-s-kukla-i15951657

# 737
Подарявам дрешки за момченца близнаци  0-1 г. Като имам повече време ще кача снимки. Единственото нещо, което би могло да ви притесни евентуално е че са носени от големите ми синове, после и от малките, но са носени не повече от 2 седмици (знаете колко бързо растат децата). Подарявам също така и 2 бебешки кошнички за кола на Chipolino. При интерес пишете ЛС.

# 738
Извинявам се за спама, но вие с две двойки близнаци ли сте, уаааааа, браво, как се справяте  Laughing #Crazy !

# 739
Извинявам се за спама, но вие с две двойки близнаци ли сте, уаааааа, браво, как се справяте  Laughing #Crazy !

Да. Ами доста трудно, особено от както всички ходят. А и напоследък много боледуват. Големите вече ходят на градина и е по-лесно така.

# 740
Браво на вас, породени близнци  Hug На мен ми е чудно как успяхте и двата пъти да си направите близнаци, в рода ли имате?

# 741
Браво на вас, породени близнци  Hug На мен ми е чудно как успяхте и двата пъти да си направите близнаци, в рода ли имате?

Много хора са ме питали..няма точен начин,просто се случи така.

# 742
Продавам нашите легла, които са вертикално падащи. Купени са от една друга мама с близнаци. От нас са ползвани сравнително малко - около 1 година и после за по няколко седмици като се прибирахме в БГ. Налага се да ги продам, първо защото лекичко ни умаляха, второ защото няма как да събера 4 легла в стаята. За това отидохме на вариянта 2 двуетажни

Обявената цена е 150лв, но съм склонна да преговарям. Леглата имат собствено осветление тип лунички. Вървят в комплект с матраците. Обявата е за София

Обявата в продавалника - http://clean.prodavalnik.com/legla-za-bliznatsi-ili-porodeni-detsa-i17465761

seaman_, едно огромно Браво имаш от мен  bowuu Да са ти живи и здрави момчетата, на ръце да те носят!

# 743
Подарявам количка Hauck Roadster Duo. Ползвана е 2 години. Ходовата част е напълно здрава, платът на места е протрит и поизбелял. Към количката има оригинални чувалчета и дъждобрани. Преди 3 години, това беше една от най-леките колички с големи гуми на бг пазара, аз лично съм много доволна. За подробности - пишете на лични

# 744
Здравейте момичета,
продавам 2бр шезлонги син и розов Bertoni DREAM TIME 25лв за брой
и 2бр проходилки отново синя и розова Cangaroo Plane 35лв за брой
за контакт на ЛС или тел.0886798776 на мъжът ми!

# 745
  • Някъде там...

Картини за детска стая с Мечо Пух и приятели - 15 лв трите

Сменяме тематиката в стаята на момичетата, така че са ми излишни. А и не са розови.  Laughing
Квадратни са, 25х25 см. Платно, опънато на дървена рамка. На тази с Мечо Пух има нещо пръснато долу вдясно, снимала съм.

Eichhorn дървен кран, неизползван - 15 лв

Нежелан подарък от тази Коледа. Сглобихме го, но така и не заинтересува децата. Няма кутия, но така или иначе няма как да се разглоби за да го напъхам в нея.
Кранът се върти на основата си. Има кукичка, която се навива и отпуска с макара. Мястото й може да се сменя по дължината на рамото посредством лостче.  Изцяло от дърво, изработка на немската марка Айхорн. Височина 36 см, ширина на рамото 33 см.
Предпочитам лично предаване, защото не мога да го разглобя - има винтчета на рамото, а крачетата са залепени към основата. Намира се в София.

Плюшени приятели с височина 25-27 см - 16 лв за всички

Жълтият усмивко е подарък - като нов е, но са му свършили батериите и вече е свети като се натисне.
Всички са дълги между 25 и 27 см приблизително. Запазени са, почти не е играно с тях. Изпрани са и готови за нов собственик. Може и поотделно - по 5 лв за мечетата и кучето, 4 лв заек.
Бялото мече е много мекичко, няма функции, но е идеално за гушкане. Има червена сатенена панделка на вратлето, която намерих след като направих снимките. Simple Smile
Кученцето също не е музикално, но е сладко и мекичко.
Зайчето седи изправено и гушка морков. Не е музикално.
Легналото меченце хърка като се натисне. Много е сладко, с възглавничка, чехли и нощна шапка.

Нови сандалки Marks&Spencer Walkmates UK8, 26,5 номер - 29 лв - остана един чифт

Сандалките са нови, само пробвани. Миналото лято ни бяха големи, а това ще са ни малки. По етикет са 8ми номер по английската номерация, но са уголемени според мен.
Естествена кожа отвън, изкуствена на стелката. Подметката е гумена, стабилна. Закопчават се с метална закопчалка. Изчистен дизайн, с кокетна панделка отпред. Наситен лилав цвят.  Стелка 17 см от край до край, няма вътрешни шевове за да измеря и между тях.

Продавам дрешки за момиченце, за възраст от 0-3 месеца до 2-3 години. Снимките са линкове към албум с повече снимки на продаваното.

Дрешки за момиче 2-3 години

Cherokee комплект блузка с нов чорапогащник - 8 лв

Блузката е носена малко, с леки следи на употреба. Чорапогащникът е нов, дори не е пран. По етикет за възраст 2-3 години и си отговарят. Блузката е памучна, тъничка, стегнато трико в цвят екрю. Разтегливост почти няма. По снежинките и надписа има брокатени точици. Много красива.
Чорапогащник дължина неразпънат 47 см до петичката, от чатала до петичката неразпънат 28 см. Има доста разтегливост. Блузка дължина 36 см, ширина 28 см, ръкав 34/29 см

Мarks&Spencer интересна плетена рокля - 12 лв

Носена е малко, леки следи на употреба. Памучна е, с копченце на вратлето и две джобчета отпред. Материята е много мекичка, разкошна. Интересно и необичайно цветово съчетание, много свежо. Седи много сладко. Simple Smile Детенцето на последната снимка е точно на 3 години, снимката е от рожденния й ден. Подарявам и чорапогащника от снимката, но не е в добро състояние...
Дължина 50 см, ширина 30 см, ръкав 34/24 см
Имам и неносени дънки на марката, тъмносини. Ще пусна и тях за продажба.

Сукман Next със зайчета - 14 лв

Дънков плат, средна дебелина. Може да се носи с чорапогащник през есенно-зимния сезон, с клин и блузка през пролетта и лятото. Страхотна кройка, сладки апликирани зайчета с къдрави краища на апликацията, облечени в плат копчета на точки, контрастни шевове в розово и червено. Презрамките се закопчават с копче, но лесно се облича и без да се откопчават копчетата. Моделчето е късо, с набор на платката, така че полата да стои разперена. Носено, с нормални следи на употреба, без конкретни забележки. По етикет за 2-3 год, не е уголемено както обичайно ми се случва с дрехите на тази марка. Децата много се радват на зайчетата. Чорапогащникът е подарък, носен е, има завалянко.Дължина 47 см, ширина при платката 29 см

Поларен суитчер George - 9 лв

Носен е съвсем малко. Имаме подобни с картинки и децата предпочитаха тях... Много мекичък и топъл. Много практична дрешка за зимата. Завалянко има само от опаката страна.

Турски суитчер - 5 лв

Слаган е веднъж. Оказа се умален и така си остана.

Екипче за пролет-лято-есен - 10 лв

Носено е съвсем малко, много запазено. Ластикът обаче се оказа дефектен и съм го шила - вижда се зашитата дупчица от вътрешната страна на колана.

Две цели пижамки с Туити за възраст 2-3 години, 6 лв броя

Слагани са по няколко пъти, като нови са. Купувани са от Карфур, с лиценз са, не са китайска имитация. Страхотна материя, качествена, мекичка.
Лепенката с Туити е весела и цветна. Тик так копчета на гърба горе и между крачолите. По етикет за 3 години, ръст 98 см, леко уголемено. Имам 2 броя.
Дължина 56 см, ширина 28 см, от чатала до яката 52 см

18-24 месеца

Ватиран екип Фокс

Слагано е няколко пъти само. Доста дебело и плътно. Мекичко памучно трико. Долнището е едноцветно, с две сладки джобчета с къдрички. Ластик и връзки в талията. Горнището е с мотив на цветя, къдрички на раменете, копчета на деколтето. Има 3 копчета на гърба. Къс модел.  Цветовете са по-наситени, отколкото са излезли на снимките.
Горнище: дължина 30,5 см, широчина 30 см, ръкав 31,5/28,5Долнище: талия 24,5 см, дължина 47,5 см, от чатала 31,5 см

Памучно пуловерче М&С - 8 лв

Много сладко пуловерче с поло яка на Marks&Spencer. Носено е малко, с леки следи на употреба. Страхотна материя, много приятна на допир - 94% памук, 4% полиестер, 2% сребриста нишка. Пуловерчето е с буфан ръкавче и лек набор под поло яката. Сребърната нишка присветва, а другите цветове са много свежи.
Дължина 35 см, широчина 28 см, ръкав 32/24 см

Next дънков сукман - 8 лв

Плътен дънков плат, регулираща се дължина на презрамките с метална закопчалка, сладко апликирано кученце, джобчета и бродерии, фабрично избелен на полата отпред и отзад. Малко е уголемен. Леко избелял от прането, беше по-наситено синьо като нов. По етикет 18-24 месеца и ръст 92 см. Дължина 51 см, ширина в талията 30 см

Лятна рокличка Zeplin - 6 лв

Носена е малко, без забележки. Памучна е, от плат. Много свеж десен, изпълнение и детайли. Лекичка, подходяща за летните жеги. С воланчета и къдрички отдолу, плат в два десена. декоративни копчета и бродерии на няколко места, джобчета. Къдрички на ръкавите. Горната част е подплатена със същия плат като от воланчето - каре в бяло и бледорозово. По етикет за тази възраст.

Поличка тип балон - 5 лв

Мека, леко мъхеста материя, наподобяваща дънков плат. Отдолу с памучна подплата. В талията е на ластик. Има бродирани цветенца и камъчета по тях, като няколко от камъчетата паднаха още при първото пране. Има си воланче и джобчета, а долу е зашита с набор за подплатата за да стои обемно т.е. тип балон. Турско производство. Слагана е броени пъти. Чорапогащникът е подарък. Носен е, има завалване. Талия 20 см, дължина 22 см

Дрешки за момиче 12-18 месеца

12-18 месеца - Жилетка, пола и блуза - 12 лв всичко

Дрешките са носени малко и са много запазени. Памучни, само блузката има малко еластан. По етикет за 12-18 месеца и ръст 86 см.
Поличката е от Джордж, наситенорозова, с кокетна панделка на точки. В талията на ластик. Дължина 20 см, талия 20 см
Блузката е Евърласт. Много е сладка, надписът е сребрист брокат. Ръкавчетата са буфан. Има копченце отзад на вратлето. Дължина 29 см, ширина 26 см
Жилетката е Н&М. Слагана е само няколко пъти, много запазена. Ръкавчето е с набор долу, копченцата са със седефен ефект, отвътре подшити със сребриста сатенена лента. Дължина 33 см, ширина 29 см, ръкав 31/23 см

Дънки Next - 12 лв/чифта, 20 лв за двата - 12-18 месеца

Дънките са носени малко, запазени. Имам 2 чифта. Много интересен модел, който позволява да се носят доста дълго време, дори и като 7/8 модел. Крачолите са на текстилен ластик. В талията също са на ластик. Много джобчета, контрастни шевове, интересни детайли. Дължина 47 см, талия 22 см, има ластиче отзад и в разпънато състояние е около 25 см, от чатала 31 см
Пуловерчето от снимката също се продава, за възраст 12-18 месеца е. Памучно, слагано броени пъти. Цена 8 лв, писах и за него по-надолу.

Джинсов сукман Adams - 10 лв

Слагано е точно 2 пъти, като ново e. Тъмнокафяво на цвят, без подплата. От финия ситен рипс. Дълъг модел. Закопчава се с две копчета на презрамките. Копчетата са с брокат вътре. Има две джобчета, много сладък набор на полата и на платката. По етикет за ръст 86 см. Дължина 53 см, широчина под мишничките 27 см.

Ново халатче за баня тип пончо - 9 лв.

Не е ползвано никога, само е изпрано и прибрано. Снежнобяло е, с качулка. Хавлиеният плат е много плътен, двоен, мек.Има цепки странично. От Ларедут е купувано, размер 86 см. Уголемено е, така че може да се носи докъм 3 годинки. Дължина 52 см, ширина 37 см

Пуловерче без ръкави Silver sun - 6 лв

Топло и меко, от акрил. Цветът е светло турско синьо - като на третата снимка. Красиви бродерии отпред и отзад, 2 копченца на яката. По етикет е за 80 см, но е много уголемено. Носено е, само леко заваляно.
дължина 34 см, широчина 29 см

12-18 Памучно пуловерче Ларедут 8 лв

По етикет за ръст 86 см. Памучно, подходящо за пролет/есен или хладни летни дни.От Ларедут е. Обличано е броени пъти, без никакви забележки, като ново. Има интересно деколте с 2 копченца.
Дължина 34 см, широчина 28 см, ръкав 33/25 см

Нов панталон от Ларедут - 8 лв

Тънък, много приятен памучен плат, подобен на деним. Свежо оранжев на цвят, с много джобчета, надписи, апликация. На ластик в кръста. По етикет е за ръст 86 см, но е уголемен. Марка ОКАУ, купуван от Ларедут.
Талия 22 см, от чатала 33 см, дължина 51 см, мерена по външния ръб

Джинси за ботуш Cikoby - 9 лв

Слагани са броени пъти. Тънък джинсов плат, ситен рипс. Имат памучна подплата. В талията са на ластик. Връзката е декоративна. Бродирано хипопотамче, етикетче с цветенце, копченца на крачолите. Дължина 40 см, от чатала 20 см, талия 20,5 см

Летни дрешки - 12 лв

Цената е за всички. Дрешките са носени малко, запазени. Включва блузка и поличка Cichlid и потниче-туника Kimbaloo. По етикет всички са за ръст 86 см.

Блузката без ръкавче е много красива, на морска тематика, с бродерии и апликации, седефени пайетки. Ръкавчета няма, но на тяхно място има сладки къдрички. Дълга е, става и за туника. Плътно памучно трико. Бялото не е така снежнобяло като в началото. Simple Smile
Поличката е снежнобяла, с джобчета, красиви бродерии отпред и отзад. Талията е с ластик в задната част. Слагана е броени пъти.
Потничето-туника е с много интересен свеж десен, долното ръбче седи подвито и накъдрено. Памучно хубаво трико.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 16:33 от Жабче

# 746
  • Бургас
Здравейте!

Продавам количка TFK, използвана 1 година!

http://prodavalnik.com/kolichka-za-bliznatsi-tfk-i16343521

# 747
Намалена,чисто нова количка за близнаци - момчета, подобна на Хаук. При сериозен интерес от форума, може да коментираме цената  Flutter
http://prodavalnik.com/nova-kolichka-za-bliznatsi-sunny-baby-i19299167

# 748
Към количката добавих като подарък и порт бебетата ни. Много хубава работа ни свършиха, да послужат и на други близнаци, както на нас Simple Smile
http://prodavalnik.com/nova-kolichka-za-bliznatsi-sunny-baby-pod … rt-bebe-i19299167

# 749
  • Някъде там...
Продавам 2 кончета комбинация 2в1 - люлка и за яздене - 50 лв за двата, 28 лв/бр. За дете от 2 докъм 5 години, зависи от ръста на детето. Simple Smile

Реални снимки тук:
Ще ги снимам и с основата, с която се превръщат в люлка. Като люлка могат да се ползват и преди втората година стига да се придържа детето, защото ще му е високо. Използвани са и вкъщи и навън, имат си съответните следи от употреба. Децата ги обожаваха - миналото лято развиваха завидна скорост с тях в парка.  Laughing Чудесно средство да се изморят и да спят.  Crazy

М&С плажни сандалки с ягодки - 8Ук, 26 номер - 14,50 лв за двата чифта, 8 лв/единият

Слагани са броени пъти на морето миналата година. Като нови са, вижда се и от снимките. Поръчвани са от Англия. По етикет 8УК или 26 номер. Стелка от край до край - 17 см. разстояние от петичката до мястото между пръстчетата - 14 см.
Много са сладки - наситенорозови, с ягодки на стелката. Отзад са с ластиче. Лесно се обуват и събуват. Подметката е от мека гума.

Две цели пижамки с Туити за възраст 2-3 години, 6 лв броя, 10,50 лв за двата

Слагани са по няколко пъти, като нови са. Купувани са от Карфур, с лиценз са, не са китайска имитация. Страхотна материя, качествена, мекичка.
Лепенката с Туити е весела и цветна. Тик так копчета на гърба горе и между крачолите. По етикет за 3 години, ръст 98 см, леко уголемено. Имам 2 броя.
Дължина 56 см, ширина 28 см, от чатала до яката 52 см

Дънки Next за 86 см ръст- 12 лв броя, 22 лв за двата чифта

Дънките са носени малко, запазени. Имам 2 чифта. Много интересен модел, който позволява да се носят доста дълго време, дори и като 7/8 модел. Крачолите са на текстилен ластик. В талията също са на ластик. Много джобчета, контрастни шевове, интересни детайли. Дължина 47 см, талия 22 см, има ластиче отзад и в разпънато състояние е около 25 см, от чатала 31 см

Имам и нови блузки и рокли по 2 броя, които децата не искат да носят - за ръст 102 см (блузки и потничета), рокли за ръст 108 см.
Бански за ръст 98 см, цели, 2 броя, дънки за 3 год М&С, неносени - 2 броя, плюшени суитчери Адамс за 2-3 год 2 броя, рокли летни за 2-3 год по 2 броя, летни клинчета... нямам време да кача всичко, пишете ми ЛС ако търсите нещо конкретно или се интересувате от нещо, което съм споменала.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 10:15 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт