Звездни компромати - 18 част

• 42 903
  • 472
  •   1
Отговори
# 255
Ей тва за Кристина Агилера без гащи направо ме разби ooooh!....грозно ми е да гледам бременна жена без гащи,така де....за първи път се натъквам на такава гледка и ми е страшно грозно Crossing Arms

Е стига де.....то нестига, че нищо не се вижда от стъклото на втората снимка и от звездичката на първата, ти къде успя да видиш че и грозно.....аз изобщо не видях ...интимните и части. Може просто така да си е сгънала краката че да изглежда че няма нищо, може и от чоропогащника да е нещо......в смисъл, не личи да са силиконови чорапи а чоропогащник на голо не вярвам да е.
 П.С. Много я харесвам аз Кристина, пък и......има ли нещо по-хубаво от бременната жена, особено когато си е и без това хубава:)

# 256
http://www.dnes.bg/article.php?id=44150
Prochetete i komentarite kym snimkite

# 257
# 258
Ей тва за Кристина Агилера без гащи направо ме разби ooooh!....грозно ми е да гледам бременна жена без гащи,така де....за първи път се натъквам на такава гледка и ми е страшно грозно Crossing Arms

Е стига де.....то нестига, че нищо не се вижда от стъклото на втората снимка и от звездичката на първата, ти къде успя да видиш че и грозно.....аз изобщо не видях ...интимните и части. Може просто така да си е сгънала краката че да изглежда че няма нищо, може и от чоропогащника да е нещо......в смисъл, не личи да са силиконови чорапи а чоропогащник на голо не вярвам да е.
 П.С. Много я харесвам аз Кристина, пък и......има ли нещо по-хубаво от бременната жена, особено когато си е и без това хубава:)

Повярвай ми че се вижда Stop...знам много добре какво видях Tired...все още не съм за очила Peace.....а и никой не говори че е грозна Stop.Много от компроматите които се пускат тук ни се иска да не са истина ама уви така става понякога Crazy

# 259
при такава рокля,с която е Кристина,се очертават много бикините.сигурно затова е без тях Mr. Green
много звезди не носят бельо,когато са с прилепнали вечерни рокли.

# 260
# 261
при такава рокля,с която е Кристина,се очертават много бикините.сигурно затова е без тях Mr. Green

Ми нормално:) Дизайнерите измислят хубави ефирни и прилепнали рокли, а никой не измисля гащи които да не се виждат:))) Е да няма сега заради едни бикини да си разваля целия тоалет:)
Аз немога да кажа нищо лошо за "неносенето " на гащи, защото лятото и аз го практукувам с някои рокли. Наистина е малко неудобно, но се чувстваш много секси Embarassed. Ако нямаш проблем......е готино:)
П.С. в 99% от случаите залагам на белъото:)

# 262

Ми нормално:) Дизайнерите измислят хубави ефирни и прилепнали рокли, а никой не измисля гащи които да не се виждат:))) Е да няма сега заради едни бикини да си разваля целия тоалет:)
Аз немога да кажа нищо лошо за "неносенето " на гащи, защото лятото и аз го практукувам с някои рокли. Наистина е малко неудобно, но се чувстваш много секси Embarassed. Ако нямаш проблем......е готино:)
П.С. в 99% от случаите залагам на белъото:)

Има си телесен цвят гащи. Те изобщо не се виждат. Имам 2 чифта и двата са от без шевното бельо и прилепват много добре към тялото без да се впиват абсолютно никъде. Не се забелязват колкото и да е тънка и прилепнала роклята.
Така че има ли желание има и начин.
И не съм сигурна дали Кристина на снимката в колата не е с такива телесни прашки. Гледах, гледах и не можах да преценя.  newsm78

# 263
# 264
Кристинка освен, че се е заоблила подобаващо, също ходи без гащи 
пак Кристина със и без грим
1ва снимка: Как да се наведе да си обуе гащи.  Joy
2ра снимка: Видя ли и мишниците?  Joy
Лелеее и аз ги видях! Най-малко на два-три дена са! Joy Joy

# 265
# 266

Има си телесен цвят гащи. Те изобщо не се виждат. Имам 2 чифта и двата са от без шевното бельо и прилепват много добре към тялото без да се впиват абсолютно никъде. Не се забелязват колкото и да е тънка и прилепнала роклята.
Така че има ли желание има и начин.
И не съм сигурна дали Кристина на снимката в колата не е с такива телесни прашки. Гледах, гледах и не можах да преценя.  newsm78

От личния ми опит, единствено изцяло дантелените гащи не се очертават под подобни рокли, тоест такива, които нямат ластици, а са само от дантелки. Иначе според мен на въпросната снимка кристина е БЕЗ гащи. Няма лошо. Лошото е като те хване папарак...

# 267
Кристинка освен, че се е заоблила подобаващо, също ходи без гащи 
пак Кристина със и без грим
1ва снимка: Как да се наведе да си обуе гащи.  Joy
2ра снимка: Видя ли и мишниците?  Joy
Лелеее и аз ги видях! Най-малко на два-три дена са! Joy Joy
къде виждате косми на мишниците й?аз нищо не виждам.

# 268
с фотошоп ли е махан гримът от очите й?много малки ми се виждат .

# 269
И на мен ми прилича на фотошоп.

Общи условия

Активация на акаунт