За приборите аз днес ще проверя каква е цената на "Лъвчето",имам ходене до там.
Предлагам да видим какво може да комбинираме с тях, но съм против да им дадем цялата сума.
. Ако е готово всичко необходимо, ще отнеме към 1/2 ден.
. Опитвам се да помогна с каквото мога. 

. Имат много хубави идеи, но попитайте ги лично
) - през моите очи:
- можеше да стане много по- добре, ако някои не държаха да я поемат цялата(това още от предната тема). Много по- лесно и безболезнено щеше да стане ако работата беше разпределена между всички, които могат да помогнат, а не само между тези които искат да си осъществят личните мечти и простички идеи(това са все цитати
) . Тези напъни ме направиха изключително мнителна и предубедена. (Призивите за гласуване за кмет също ме направиха предубедена, както и едно: "Стой си в ъгъла" още от есента). След изтърването на нерви("не сме длъжни да те търпим", на което всички замълчахте в знак на съгласие
) и отпадането на някой много ценни за базара(според мен) хора, ентусиазма спадна поне на половина. Оттам нататък всичко беше по инерция- просто да се завърши започнатото, поне за мен, а мисля че и за още 5 други...Оттам нататък, забелязахте, че не съм се изказвала по организационни въпроси, още повече че и 2 думи да напиша- имаше пък хора предубедени към моите думи...вероятно поради също някакви такива изводи. Изключително неприятни ми бяха камарата от метафори, изписани в края на предната тема, но си замълчах(вероятно, защото съм от хората със звяр в себе си
. Следват разбира се още- нека не изброявам, че ще има обидени ако пропусна някой.