Снежна буря вън увива,мама нежно МАРТЕНЧЕ завива!

• 10 562
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Тасинка  Hugблагодаря скъпа
странно, но наистина почти всички ,които скоро слагаха Пентаксим имат реакция-дали не е някаква кофти партида newsm78

# 211
  • София
Дейзи  къде сте  Rolling Eyes

# 212
  • София
странно, но наистина почти всички ,които скоро слагаха Пентаксим имат реакция-дали не е някаква кофти партида newsm78

Ами,едва ли е от партидата newsm78Мисля,че го обясняват с натрупването на антитела след 3-та приема и съответно по-силна реакция на организма,незнам дали се изказах много точно Embarassed,но нещо подобно беше.
Ние се оправяме за разходка,че е излязло едно "лъжливо" слънчице Simple Smile,ама малко да подишаме чист въздух.

# 213
Привет!
Ех,Катеее...дано се оправиш бързо и се пази. Hug
Jessy,Мила,аз също съм горила раничка,доста преди да родя...не се тревожете,НЕ БОЛИ.Въобще не я мислете,а действайте,да не стане по-голяма.
Какво става с Дейзи наистина?Може да е започнала работа... newsm78.Дано са добре.
Снощи една моя приятелка роди момиченце-София.Мамата е добре,но има някакъв проблем с бебчето-на кислород е и го хранят чрез системи.Моля се да се оправи бързо душичката. Praynig

# 214
Здравейте и от мен Hug Hug
Кате, и аз се присъединявам към препоръките да се пазиш. Защо не направиш малко физиотерапия? Трябва да те облекчи Wink
Наде, дано малката София бързо се възстанови и да радва родителите си Praynig Praynig Praynig
Мила, и аз ще водя Катето в четвъртък за да й сложат последния Пентаксим. Като знам каква е глезла, ще чуе квартала  ooooh! Винаги са й го слагали в крака, а и както чета в описанието към ваксината се препоръчва да се слага на крака. Цитирам "Да се прилага интрамускулно. Препоръчвано място на инжектиране е предно-странично в средната третина на бедрото.", което обаче не изключва ръката Rolling Eyes
zoui, Jessy I, много хубави и порастнали са децата ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 215
Здравейте!
Кате,кофти работа,но се дръж,ще мине!Пожелавам ти бързо да се оправиш.
nadeto7,и аз стискам палци за малката София да е здрава и да няма проблеми.
Мила,на Виктор му биха Пентаксима в крачето.Той интересно,но реакция имаше след третия прием-температура,повръщане...А сега след последния път нямаше никакви проблеми,но за всеки случай му дадох Панадол.
Джеси,дечицата ти са много хубави!
Пускам ви и аз малко снимки от събота на Витоша.
http://teddiepop.multiply.com/photos/album/4/Vitosha_24.11.07
user: teddiepop  Password: teddie
Днес Виктор страшно ми лази по нервите още откак се е събудил сутринта.Няколко пъти му се карах,той съответно рева и накрая след поредния път седнахме,гушнах го и заедно си поревахме-тъжна картинка  Cry Накрая пих 2 валериана и засега удържам положението.Напоследък съм страшно нервна и лошото е че понякога не успявам да се сдържам и не е хич добре така.

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 15:22 от Teddie

# 216
  • София

Здравейте мами, аз отдавна не съм писала, но гледам поне да
чета Hug
При нас новото е, че Лия вече я отбих, стана почти безболезнено с малко мрънкане 1-2 дена, но все още се буди нощем и идва при нас в леглото да я гушкам.
Сега се болни и двамата, страшна кашлица, утре ще ги водя на лекар.
Лия освен да мрънка друго не прави, и  почти съм изпушила.
Пия бромокриптин за спиране на кърмата, непрекъснато ми става лошо, пада ми кръвното, с две думи се чувствам ужасно.
Кате, бързо оздравяване, мъжът ми има дископатия и знам, че като "захапе" не можеш и от леглото да станеш.
Зоуи, страшен юнак имаш Hug
Мила, нашето педи ни препоръча 3 дни преди ваксината Лия да пие противоалергичен сироп.
Хайде лека вечер от мен Hug

# 217
Привет  Hug
Ее нагледах се на хубави снимки, всички дечица са много сладки  Heart Eyes
Болничките бързо да оздравяват  Praynig

# 218
Здравейте, мамчета  Grinning

Аз не съм чела назад тези дни. Ама и вие много сте изписали  Grinning

А за среща, аз скоро май няма да мога  Tired Нещо напоследък уикенда ми е зает още преди да е почнал  Tired

Кетито, какво става с твоя бебчо. Нищо не казваш /или поне аз не съм прочела, де/  Grinning

# 219
Привет! Hug

Благополучно се завърнах от гинеколога  Crazy Оказа се,че не е толкова страшно...Да не ми се смеете ама съм гооолямо бъзе.. EmbarassedТака се бях сковала да не ви разправям  Joy
Мила,отивай няма страшно! PeaceПо добре навреме да се обгори раничката да не се усложнят нещата! Wink
Наде, дано малката София бързо набере сили  Praynig и скоро да си е при мама и тати напълно оздравяла! Hug
Teddie,много хубави снимки сте си направили  Hug Виктор много ми прилича на теб,поне така ми се видя от снимките Simple Smile

Мерси на всички за комплиментите по адрес на малките! Hug Ама то все хубави са ни децата,просто няма как  Grinning

# 220
  • Варна
Ох, мами, не знам какво да правя вече. От вчера съм на венозен АБ, пак фиктивно ме приеха в болница и пак ще разкарвам майка ми всеки ден да ми прави вливанията. От тази сутрин Преслав отново е хремав, след като предната спря преди 7 дни, а Габи още е хремава. Направо мога да си опъна палатка пред болницата и да не се прибирам. Tired
Реших да отбия малката. От кърменето много малко течности отиват към бъбреците и се възпаляват. Пък и не искам да я тровя с тези силни лекарства. И по цяла нощ кръста ми е гол, щото тя нали суче. Омръзна ми вече. Откакто се е родила, за 6 месеца 4 пъти стигахме до болница: първо с нея, после с Преско, сега за 40 дни два пъти аз. И не му се вижда края. Оф, оплаках се. Tired

# 221
Добро утро милички Hug

майчета , Слава Богу  PraynigАли е добре,Дейзи е почнала работа и няма време да пише и понеже знам,че ги мислите бързам да съобщя Hug

Катенце Heart Eyes много ти съчувствам Sad

Теди Heart Eyes много сте красиви bouquet

Емче  Heart Eyesзащо не пробваш с този чай от Салвия за спиране на кърмата
браво за без проблемното отбиване на Лия:hug:
аз също давам Зиртек за ваксините

Джеси  Heart Eyesрадвам се,че не те е боляло
аз ще направя другата седмица цитонамазка и ще преценим с гинеколожката Hug

момичета сега сложихме последния Пентаксим-в бедрото
много ми е притеснено
дай Боже Praynig да няма лоши последствия за Боби:pray:
при първия път на Пентаксима ни почнаха обривите Cry
някак ми е супер подтиснато и заради отбиването
тъкмо ми беше писнало кърменето,но сега като се налага да отбивам ми е адски мъчно
снощи не сука Б от 20 до към 3 през нощта и гърдите ми щяха да се пръснат(имам страшно много кърма и имам чувство,че сякаш ще хвърлям храна на боклука,ако беше малко нямаше да ми е така жал)

къде сте всички,защо малко пишете
вчера в друг подфорум видях готина тема"какво ще направя днес за себе си"
и ми стана интересно
вие при възможност да гледа друг детенце ,как се поглезвате(според психиатърката минимум час на ден човек трябвало да отдели за себе си)
на мен любимото ми е да си взема гореща вана (за поне 2-3 часа,затопляйки я пак ,като изстине)пиейки горещ чай(може и сладки)
да си запаля свещ,да си сложа любимите пяна за вана и соли във водата
да си затопля халата на парното за след излизане да си го облека топличък
и после да си легна да спинкам Sunglasses
а вие Hug

# 222
Кате стискам палци да се оправяш бързо ,че найстина много ти се насъбра Hug

Мила дано да минете без реакция днес Hug
Иначе по повод глезенето аз най много обичам да се изкъпя ,облека и да се разходя по магазините, да си купя нещо за настроение и да се видя с приятелки. Това ми е най големия кеф и бих казала че доста често си го доставям /поне 2 пъти в седмицата/ Друго което ми се отразява добре е да си поканиме гости или да излезнеме някъде вечер с приятели ,това също го правиме няколко пъти седмично /а напоследък даже прекаляваме/ Абе в общи линий готино ми е всичко свързано с хора .Разни процедури които се правят индивидуално и не се приказва  Joyне са за мен Crazy

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 11:56 от miki3

# 223
Привет милички!

Оф Катенце, много неприятно, много мъчно ни стана Sad Представям си как си, мисли положително че всичко ще се оправи Simple SmileHug

Мила, дано няма ракция Боб4о, оф и на на нас ни предстои този Пентаксим, като чета че повечето имат реакция след този прием почват да се шашкам

Относно глезенет0 Simple Smile и аз съм като Мики, излизания с приятели, шопинг това ме влече и разтоварва най-добре, умирам да се моткам по магазините, да излизам вечер. Да е жива и здрава майка ми, че толкова много ми помага Simple Smile

# 224
Здравейте милички!

Радвам се за Али.  Heart Eyes

Кате, съчувствам ти. Много е неприятно това което ти се случва. Дано бързо да отмине  Praynig

Теди, много сте сладки и ... заразни. Чак на мен ми се доходи на Витоша, ама и аз като Мики не го обичам много студа и снега  Rolling Eyes

Мила, аз много обичам, докато съм сама вкъщи да се изкъпя, да си направя педикюр (с масаж на ходила и пр. глезотии), после маникюр, да си пусна хубава музика и да почета някоя интересна книжка.

Мила, ако ти се напрягат гърдите, изцеждай по мъничко, колкото да почувстваш облекчение, но недей много, че да не стимулираш лактацията.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт