Снежна буря вън увива,мама нежно МАРТЕНЧЕ завива!

• 10 505
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
Jessy, мисля че си много талантлива и имаш прекрасна душа  Hug ОБАЧЕ, споделяйки тук с нас своите творби, не забравяй, че ги споделяш и с още много хора, които може да не са добронамерени (недай Боже) и сред тях може да се намерят плагиати току-виж. Иначе и на мен ми е много приятно да ги чета. Много са дълбоки. С онова първото, за детето, успя да ме разплачеш, признавам си  Embarassed

Много се извинявам за песимизма, ама  Rolling Eyes

# 271
Здравейте!
Джеси  браво, направо ми е супер приятно да чета стихчетата ти, ако издадеш стихосбирка, аз съм една от първите, която ще си я вземе.
И аз покрай празниците особено се замислям за малките душички, които нямат никого и ми става много кофти. Миналата година по това време, дадох част от мои дрехи, които няма да облека никога вече сигурно, но бяха доста запазени, в дом за деца сираци от 7 до 18 години, и аз нали съм дребничка, са им станали и много са се зарадвали.
Тази година искам да събера част от играчките на Алекс и да ги дам в някой Дом за сираци - бебчета, за да могат и те да им се радват. Ако имате идеи, споделете къде и може да се организираме.
А какво стана последно със срещата, в неделя, в 12.30, в ресторанта на Зори, ако тя е съгласна или някъде другаде, ако не е. Какво ще кажете? Аз се записвам първа, хайде след мен:............
Хайде да лягам, че с това ставане в 05.50 всяка сутрин и лягане към 24, направо не издържам.
А и Честит Имен Ден на всички Андреевци!
Лека вечер

# 272
Силве, тук има цял подфорум за благотворителност, пиши там и ще се намери приложение за играчки, дрешки, тенджери, и разни неща, които никога не смятаме, че биха били нужни на някой, но има майки в невероятна нужда.

За памперса и изпишкването. НЯколко лекари ми направиха сериозна забележка колко е вредно тестисите да стоят притиснати и затоплени , абе направо ми се скараха, никаква забележка не беше. също доста негативен беше коментара за бодитата, че притискат тестисите и е много опасно.

с този въпрос сериозно преди 3 седмици, докато Кало беше болен, защото си бях у дома повече време и се оказа, че имаме голям успех. На бавачката просто не и се занимаваше да го изпишква. Сега я стегнах и е по-добре.
купих и гърне,и седалка за тоалетна чиния. Започна първо на седалката, после и на гърнето. Ако не го забравям и го наблюдавам, той си показва. Хваща се за пишата, или започва да гледа по много типичен начин. пишка много докато се храни, понякога го изпишквам по средата на храненето. Понякога го оставям по чорапи и голо дупе, тогава сам отива да си сяда на гърнето. Но често забравя, трябва да го подканям.
Понякога ми казва, че няма пишо, аз го хващам на ръце за да му присвия коремчето, той пишка и продължава да ми обяснява как изобщо не му се пишка. Joy много е зает да събаря къщата и няма време за естествените нужди на природата...

сега започнах да се притеснявам какво ще правя с всичките памперси, които накупихме. имаме около 250 памперса у дома.

така че искам да ви насърча, не е толкова трудно. Изпускам го от време на време, особено докато готвя, но голяма работа. той си събува панталонките и си бърше сам Joy даже вече като пишка а е с памперс, се притеснява и спира на едно място.

# 273
Деси, отново съм без думи Hug поздравления за таланта.

А като стана въпрос за легло без решетки исках да ви разкажа какво стана преди малко. Имахме гости и в детската голяма игра падна и съответно суматоха,играчки и т.н. приспах по едно време Алекс на неговото легло, на спалнята ни която е долепена до неговото легна Симона. Та тръгва да си ляга Боби преди 10 мин. преминава цялата стая отваря вратата на балкона /да проветри малко/ ,но това на загасена лампа и в един момент забелязва ,че детето го няма  Mr. Green светва лампата да го търси и го вижда така http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194347&photo=2  Joy та искам да кажа ,че неговото легло е в другия край на стаята ,а и през Симона е преминал някак Joy и от цялата работа добре ,че Боби не го е настъпил като е минавал Crazyче щеше да го размаже  ooooh!

# 274
микккиииии Joy Joy Joy Joy

ще падна и аз от смяяяяяххххх

номер едно е Алекс! Спомням си, че и по-рано беше показвала подобни снимки. ей това е да спиш с царско спокойствие.
жив и здрав да ти е! Само един мъж може да спи така непоколебимо въпреки обстоятелствата.

# 275
  • София
Ех Мики  Joy Joy Joy посред нощите ме караш да се смея  Joy Joy Joy

Момичета някой ще п усне ли точно къде е срещата последно и в колко  Sunglasses И ако може някой да ми прати тел си на ЛС, че предчувствам, че ще се изагубя ако е в ресторанта на Зори  Mr. Green

# 276
Ох незнам и двете ми деца спят като пънове понякога чак се притеснявам . Днес сутринта излизахме и Алекс заспа в колата, свалих го мъкнах го на ръце до горе отключих подпирайки го в невероятни пози с коляното ,вътре му свалих ботушите космонавта ,шапката и панталона и го сложих в кревата- е не помръдна това дете  Crazy  а и наакан памперс съм му сменяла докато спи и с мокрите кърпи по дупето направо кошмар ама въобще не го притеснява Crazy
А аз по цяла нощт се будя защото юргана ни е от някъква шумкаща материя и а някой помръдне и съм се оцъклила   Shockedлуда работа Crazy

За срещата и аз незнам, може би ще мога да се измъкна докато Алекс спи ама това ще е в рамките на 2 часа та като сложиме придвижването може би ще дойда много за малко ,но всъшност зависи за къде се разбереме.  Май и тази седмица компанията няма да е много голяма  Rolling Eyes който ще идва да каже къде ще е удобно да се видиме.
ketito и аз май ще съм от губещите се много съм неориентирана  Rolling Eyes

# 277
Здравейте Милички! Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е ...Мики Hug много е сладък Алекс  Heart Eyes страшно весело ми стана като видях снимките Grinning
Юджи пък от всичко се буди  Confused ако е заспал на вън и се опитам да го сложа да си доспи в къщи на минутата се усеща и се събужда Whistling Определено е по добре,като Алекс да спи непробудно  Peace

За срещата и аз сигурно ще дойда за малко  Rolling Eyes че Петя трябваше да я вземат този уикенд,но в последния момент се оказа че ще си остане в къщи.Последно в колко часа? newsm78 

# 278
Здравейте  Hug

Джеси, УАУ, страхотни са стиховете, наистина имаш талант  Hug

Да ви поразкажа сега малко за мене  Laughing толкова съм уморена, че ако бях кон сигурно щяха да ме гръмнат  Laughing в работата е страшен спек, не можеш буквално да си вдигнеш главата, задачи изостанали от юни месец и на всичките срока изтича тази седмица   ooooh! е както нищо не разбирах от вино станах половин спец. Нещата не се оказа толкова розови както ми ги рисуваха на интервюто, ама нейсе, нали все пак сме българи. Колегите, нещо не ме кефят, доста са резервирани и студени, ама и това ще го глътна. Нещото, което буквално ме убива е пътуването по 1 час в едната посока, не е хич далече, обаче задръстванията са буквално от светофар до светофар, и в тоя гаден усмърдян и претъпкан икарус някой ден ще припадна, сигурна съм. Та така...иначе Алис слуша майка, та чак яд ме хваща, все ми я хвали колко добра и изпълнителна е, но щом се прибера почват истериите, реве, хленчи, лигави се, не дава да я окъпя, а аз съм задължително с убийствен главобол, очите ми светят от гадния комп като светофари, та докато я оправя нея, вечеряме, тегля си и аз един душ и в 9 и половина заспивам като пън. Да ама не, задължително се будим по 2-3 пъти на нощ с ревове, че иска ТАМ /неизвестно къде, предполагам в хола/. Сутрин бързам да се оправя, докато тя ме държи за крака и писка "Мама, не!". Като капак мъж ми е неофициално на ски в Австрия /а уж по работа само/ и аз днес помолих свекърва ми да гледа Алис сутринта та да притичам да се боядисам, утре пак ще дойде за малко и на един козметик да ида. Ама то цялото удоволствие ми отива от бързане. Нашите, занимавайки се с нея цяла седмица, не приеха много радушно идеята да я вземат и събота и неделя, а и са прави де и те имат право да поживеят малко. А на мен така ми се излиза, зарината съм от покани от клиенти за коледни партита, снощи бях канена на пиано бар  newsm45, ама нямаааааа....дет се вика, който си е раждал деца да си ги гледа.

По темите горе-долу каквото хванах - още сме с памперс и дума не дава да се каже за гърне, всек път като се напикае, ми обявява гордо, майка мисли да се занимае с този въпрос, пожелах й успех. Леглото е още бебешкото с решетките, спи на него от дъжд на вятър, иска да спи или на нашата спалня или на дивана, заканих се че ще го подаря на някое дете  тя каза "да". Ама как ме ядосва, за всяко нещо се тръшка, и реве, дере ме, блъска ме.

Снимчици мернах, нямам търпение да ги разгледам.

Ще се срещате, а,а, а...не ви е срам  Crossing Arms

# 279
Дейзи защо ли не се у4удвам на поведението на Али,ние сме същата картинка,в на4алото като тръгнах на работа и мъжът ми все разправяше колко много го слуша,а мен като ме види и по4ваха истериите,мисля 4е се полу4ава,заради страха от изоставяне,я и се сърдят,4е ги оставяме и така протестират,не се притеснявай период е,ще отмине.И с работата ще свикнеш и скоро щ? се нау4иш да не се изморяваш толкова.Радвам се,4е бързо си влязла в 4ас и ти пожелавам много професионални успехи Hug
Джеси браво много си талантлива Hug
Мики Алекс е страхотен,дори малко ти завиждам,4е спи така добре,Дани обикновено се буди от най малкия шум.Видях,4е на пода имате мокри кърпи4ки додот,аз само тях ползвам,както и памперсите и съм страшно доволна,но съм се заблудила явно,4е ги няма в Бг,може би понеже никога не съм 4увала някой да ги споменава.

# 280
  • София
Здравейте,милички! Heart Eyes

Джеси,разкошно е и това стихотворение Hug!

Мики,голямо сладурче е Алекс Hug,какви са тези нощни разходки  Grinning

Дейзи,като посвикнеш ще ти стане по-леко,а колегите може би само в началото създават кофти впечатление,сигурно се държат дръпнато като към нова newsm78,дано по-нататък се сработите и сприятелите,че е кофти да не се разбираш с тях,все пак по цял ден ще сте заедно.
И Дани ме прави луда като реши,нищо ,че няма за какво да ми е сърдит Simple Smile,като се заинати за нещо просто ме побърква ooooh!

Безмерна,радвам се,че сте добре с бебчо Hug и браво на Писи за напредъка в самостоятелността,голямо момиче,а и догодина вече ще е кака!

Аз пак няма да мога да дойда на срещата Sad,нещо все така се получава,че мъжа ми го няма и няма на кого да оставя малкия,пу,че ме е яд!

Хайде,заповядайте в новата темичка! Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=245470.msg5745865#msg5745865

Общи условия

Активация на акаунт