Снежна буря вън увива,мама нежно МАРТЕНЧЕ завива!

• 10 562
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Здрасти милички Heart Eyes

успокоихте ме и за ръчичката-мерси много Hug и за гърнето(мислех че само аз не правя опити с гърне)

а креватчета от къде взехте-ще ми се легло кола(да го примамя да спи сам) newsm78-видях едни на мебели Явор ,ама мъж ми каза,че били адски грозни според него newsm78
други не откривам

Тасинка Heart Eyes това доста грозно от страна на шефката ти(освен ако не е случайно)
а ботушки купих от КиК (още първия ден се издраска повърхността #Cussing out)
апреските им се бяха изчерпали,само ботушки имат в КиК

# 256
Как  ти дава 160 лв #2gunfire #Cussing out #2gunfire Майчинството е 180 лв от януари. ooooh!

# 257
И аз мисля, че майчиснството е 180лв от началото на годината. Аз нали почнах работа през март и веднага започнаха да ми изплащат 1/2 от цялата сума и до ден днещен си получавам по 90 лв. майчинство. Така че да не се прави на луда тая твоята шефка. Аааама-ха  #Cussing out

Аз ботушки купих още в началото на сезона от Стил 99 в Младост. Мила, аз също претърпявам неуспех с гърнето. Снощи беше последния опит - не и не.

Ние също не сме купували голямо легло. Криси също много се върти и ще падне ако купим такова.

# 258
Привет мами!

Днес ми е едно такова сънливооооо. Едвам станах сутринта, а имам толкова зада4ки днес Sad

Мила  Hug  ето легло кола http://www.carlodanielli.com/show_product.php?id=304

Разгледай и другите детски легълца, имат страхотни модели и са много качествени  Peace

# 259
А ето ги всички детски стаи за тази фирма : http://www.carlodanielli.com/products.php?category=3

# 260
Зори Heart Eyesмерси скъпа Heart Eyes-много ми хареса колата,че и червена тъкмо по вкуса на Б(дано и мъж ми я хареса Wink)

# 261
здравейте, напоследък нямам много време да се включвам Sad но си ви чета

Тасинка, обясни на шефката ти, че не само от 01. януари 2007 майчинството е 180 лв, ами и че от 01.януари 2008 ще стане 190 лв, така че да не се прави на луда, не ми се вярва да не е в час с нещата

Джеси, и на мен страшно ми хареса стихчето, направо си търси спонсор да издаде твоя стихосбирка!!!

от една седмица промених тактиката с приспиването на Писи, както ви казах, не издържам повече да спи в нашето легло, а и на нея май не й е толкова удобно.. та сега си спи само в нейното легълце, а на заспиване и държа ръчичката,казвам й да се завие хубаво с играчките, с които спи, пея й песнички, разказвам някоя приказка и готово...Ако през нощта се събуди, пак и държа ръчичката, защото ни дели само едно нощно шкафче, така веднага се успокоява, че съм там и между другото вече се буди по-рядко. Е, първите нощи се тръшкаше и не искаше да заспива в нейното легло, но й казах,ч е това си е нейното местенце. Та Джеси, може да пробвате нещо подобно с Юджи.

Мила, спокойно и ние още не сме започнали опитите с гърнето, мисля да изчакам да стане поне на 2г.

аз пък да ви питам, малчовците научиха ли се да плюят пастата след миене на зъбките?

Катенце, миличка, дано се оправиш бързо и да се свършва с тези болести. Много ти се насъбра
прегръщаме те ! Hug

Дейзи, успех още веднъж на новата работа . А офисът ти къде е , че пътуваш цял час?

Нашата лекарка пък отложи Пентаксима като Писи стане на 2 г  newsm78 не можах да разбера защо

Мами, а като разпускате така по цели нощи  Grinning, малките на бабите ли ги давате?
моята майка нещо се страхува да й оставим Писи, и така и си мечтая да релаксирам някой уикенд. Но по-нататък  Laughing

# 262
Bezmerna ,браво за успеха с леглото  Grinning така определено е по удобни и за вас а и за детето Peace
За миенето на зъбите Алекс първо преглъща пастата и после започва да плюе  Joy
Ние ако излизаме и двамата с мъжа ми оставяме децата при баба им /и тя преди ми минаваше с номера ,че я е страх ,но когато Алекс беше на 9 м. ми писна -оставихме го един ден уж за 2 часа и по тел.и съобщихме ,че сме каненеи на РД и ще трябва той да спи при тях  Crazy та разбра тогава тя ,че няма нищо страшно и от тогава няма проблем. А по принцип мъжете ни нещо ги е трснала пенсията и все не им се излиза та обикновенно се събират в нас ,децата си спят в другата стая /т.е. те ги пазят/а ние по женски скитаме  Crazy

# 263
Безмерна, браво на Писи и на теб Simple Smile

За излизанията ние я оставяме веднъж седмично да преспива у майка ми за да излизаме нощем Simple Smile. Кажи на бабите че няма страшно и се оттдайте на малко забавления Simple Smile

# 264
Мила аз съм споделяла,4е Дани откакто стана на годинка и го преместихме в голямо легло,в на4алото заграждах със столове,но ве4е не заграждам и няма проблем.Спи си и в самостоятелна стая.Преди като се събудеш? нощ?м и види,4е си е в леглото с решетките и надаваш? истери4ен рев.Сега като се събуди и ко му е самотно,просто идва и се мушка между нас,просто както си спя и усещам силна прегръдка.Незнам как ще го оту4а от това да идва да спи при нас,ама поне не реве като преди.

# 265
Привет Милички! Hug

На последък много съм се замислила/може би защото наближава Коледа Heart Eyes/за дечицата,които по стечение на дадени обстоятелства немогат да изживеят празника,като нашите деца  Sad тъжно нали.... Tired
Днес пак написах едно стихче малко тъжно...донякъде то олицетворява вътрешната дисхармония,когато виждаш болката на някои хора  Tired и чувстваш,че си безсилен да я спреш..Също любовта и желанието тя да ти даде сили да продължаваш да се бориш.Да търсиш начин да промениш нещо  Hug дори да ти се струва невъзможно...

Скитница съм Аз!
                           Мълчаливо бродя по този път...
                           И боса,гола със себе си се боря!
                           Скитница без свян,без срам!

Душата ми е нежна шир,
                           душата ми е благост,топлинна..
                           И в нея искам теб да подслоня.

Бродя в този ден,в тази нощ!
                           Скитница ранима,
                           но горда,непобедима!

Аз съм твоя сън,твоите копнежи!
                           Ти ме чувстваш знаеш,че съм там в безкрая...
                           Там където само чувства и душа се докосват в светлина.

Може би очакваше да спра,
                            може би не ме разбра!
                            Ти искаше да ме спасиш
                            да имам място в този свят..коварен...
                            В който виждам толкова тъга,толкова болка,самота..
                            Не,недей!Неискам аз подслон!

Искам да продължа да бродя,
                            с живота да се боря...
                            Да бъда боса,гола...
                            Това съм Аз,това е моята душа.
                            На скитница една...

То е  по смело е от предишното,незнам дали ще го разберете  Rolling Eyes Реших да ви го споделя заради милите отзиви които ми отправихте  Hug Вече спирам де  Grinning че ще превърна темата в стихосбирка... Crazy           

# 266
Джеси smile3544 Браво,много благодаря ,че ги споделяш тук

# 267
Jessy , изобщо не си мисли да ни лишиш от прекрасните ти творения  Naughty много ми е приятно да ги чета и вече с нетърпение очаквам следващото  Peace това също е много добро  Hug

# 268
А сега за леглото, на нашето му се махат решетките, но мисля че Или ще пада от него и ще поизчакам. За гърнето съм решила януари да се заема сериозно  Naughty Илин казва след като е свършил работата в памперса и понякога си иска гърнето да пишка в него, но в повечето случаи просто си седи на него  Rolling Eyes На първо място ми се иска да махна бибата, но след неуспешният ми опит, мисля че не е готов още  Sad
Тася, аз обиколих всички магазини за ботушки и страшно се ядосвам на грозните модели, безумните цени около 200 лв  #Crazy или липсата на номера  #2gunfire Е как може за момченцата да няма нищо  #Cussing out е накрая купих де, но не са ми на сърце. От един магазин на Позитано до Съдебната палата, поне имаше номера  Naughty

# 269
Жужи,пробвай с Даум Екзола-махнаме я от пьрвото намазване-беше отваратителна .И не поиска да я лапне отново,само си я носеше в рьката 3 дни,но после и това забрави.аз не вярвах,че ще стане толкова бьрзо,защото беше много пристрастен кьм нея.

Общи условия

Активация на акаунт