Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са лохиите след секцио?
Как мога да купя антибиотик в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Дискусията във форума се фокусира върху различни аспекти на майчинството, включително хранене на бебета, преживявания по време на раждане, проблеми с кърменето, излизане на разходки с деца и общи предизвикателства при грижата за новороден. Участниците обсъждат различни аспекти на майчинството, като споделят лични преживявания, проблеми и радости от отглеждането на деца. Основните теми за дискусия включват нощно кърмене, хранене с шише, колики, детско развитие и споделяне на лични преживявания и съвети. Форумът обсъжда различни аспекти на майчинството, включително раждането, грижите за новородени, избора на бебешки продукти и споделянето на лични преживявания и съвети между майките.
-
Какви са лохиите след секцио?
Лохиите след секцио могат да варират от жена на жена. Някои жени имат лохии само докато са в болницата, докато други продължават да ги имат с различна интензивност. Важно е да сте подготвени, тъй като лохиите могат да се появят отново с нова сила след спирането им. Това е индивидуално и може да варира от случай на случай.
-
Как мога да купя антибиотик в България?
-
Как да почистите запушените зърна на гърдите след кърмене?
-
Какви са изискванията за продажба на антибиотици в България?
.
С баткото беше пролет и само се шляех по улиците и парковете..и по магазините...изобщо беше много готино. Сега с това шантаво, влажно и ветровито време няма как да стане
НАЙ - ГОЛЕМИЯТ МАЙТАП Е, че дори не мога да успея да излезна да си купя едни обикновени кубинки. Всички зимни обувки са ми ботуши с високи токчето - уви, непотребни вече за голям период от време. 

А колко е голям баткото ви? Извинявай, ако си писала и не съм разбрала 

А излизането и на мен ми липсва, но .... За превръзките, които последно ми донесе мъжа ми - не ми се говори въобще
)
НАкрая сложих бебето в кошницата и люшкам ли люшкам и се кротна,а кака заспа и тя.