Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 642
  • 386
  •   1
Отговори
# 120
Днешното ми творение.Приемам критики всякакви. Laughing

# 121
  • На края на света !
Бианка днешното ти творение ми харесва много Peace
Хайде и аз да се отчета

# 122
Чудесни работи,а аз все още се лутам,как да си изтегля фотошоп. EmbarassedИ се мъча и нестава... ConfusedЩе съм благодарна на всякакви съвети!!!!

# 123
  • Вече в моята си приказка...
Бианка, много ми харесва рамката ти, с малко изключение - нещо се е случило със снимката на малката принцеса. Според мен тя е на височина, а ти си я сложила на ширина в готовата рамка.

Мама Цоцоланка, освен в ленаголд, елементи с библейски мотиви може да намериш и  ТУК

# 124
Права си. Laughing
Уж я бях нагласила,но сега виждам,че съм захлупила рамката върху главата на детето. Blush
Ще се постарая да я оправя.

# 125
Мама Цоцоланка, освен в ленаголд, елементи с библейски мотиви може да намериш и  ТУК

Ауууууууу, Мира...златна си! Благодаря за линка! Теглила съм от този сайт..... Embarassed

Чародейке Peace

# 126
Ето я с поправките. Grinning
Чародейка,на мен ми харесва творението ти. Peace

# 127
Чудесни работи,а аз все още се лутам,как да си изтегля фотошоп. EmbarassedИ се мъча и нестава... ConfusedЩе съм благодарна на всякакви съвети!!!!
За да си изтеглиш фотошопа от торента в Замунда ти трябва програма за сваляне на торенти. Аз ползвам BitComet.
Теглиш я, инсталераш я и тогава вече можеш да теглиш от Замундата.

# 128
отново имам въпрос- Как като си сваля шрифтовете да си ги инсталирам във фотошопа? newsm78

# 129
Ето и още нещо от мен:

# 130
отново имам въпрос- Как като си сваля шрифтовете да си ги инсталирам във фотошопа? newsm78
Не се инсталират във ФШ,а във C:\WINDOWS\Fonts

# 131
Ето и още нещо от мен:

...
Наистина е красавица, но снимката на детето е преразтегната.Когато я намаляваш или увеличаваш използвай бутона SHIFT,за да не става така.
И тази панделка...нещо не ми се връзва.  newsm78
 Peace Peace Peace

# 132
ето нещо и от мен. не се получи добре, но въртях, суках - все тая,  писна ми и го оставих така  Crazy

нещо ми е трудно да работя с четки, уж един куп си свалих, а все не ми харесват и ми се струват не на място   Embarassed

# 133
Херелина,напълно те разбирам.
Аз съм по същия начин.
Уж сума ти елементи и чудеса имам,а не ми изглежда добре.

# 134
  • Бургас
herelina струва ми се добре, само долу фотолентата е с малко Оpacity май и ми бледнее, трудно ми беше дори да видя, че има такава. Освен това снимките там са със сянка и ми стоят изпъкнали, защо не опиташ да слееш снимките с лентата и тогава да дадеш сянка?
Нямам търпение да видя твробите от контролното.

Общи условия

Активация на акаунт