Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 743
  • 386
  •   1
Отговори
# 90
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
запис

# 91
Еее .. как ме отрязохте само  Confused
Тъкмо завърших нещо според условията. И се смятам за начинаеща, защото наистина рамки за снимки правя от три дни и се зарибих  Crazy
Ще постна рамката тогава след вторник .. щом .. направо ме изгонихте  Shocked

Никой не те е изгонил...Все едно един ученик,който се справя добре с материала да се сърди защо след първи клас не е отишъл във втори,а директно са го пратили в 4-ти да кажем...
Няма място за цупене...

А и напр. до сега тези,които тук се учим не сме учили това,което си направила ти - стрък цвете в ръката на детето...Това е вече към колажите,а ние до сега сме само на етап рамки.

Мое скромно мнение е,че ти не си начинаеща и няма нищо страшно директно да си бъдеш в другата тема. Точно ще се развиваш според възможностите ти. А ние тук на куц крака...докъдето стигнем. А и дамите от другата тема често си организират конкурси(демек и те имат контролни...) - така че поле за изява - бол.

Предлагам тези,които са по напред с материала - да си творят тук, но да бъдат извън класацията...

ханна, нищо лично! Просто темата е за това - всички долу горе да сме от една порода,а ти си за по-горен клас!  bouquet

# 92
  • Пловдив

Предлагам тези,които са по напред с материала - да си творят тук, но да бъдат извън класацията...

ОК  Peace

# 93
Вейдър,Можеш ли да четеш правилно и да не ме цитираш грешно ,като пишеш гледай кого цитираш.Не съм казала ,че ще е трудно , а дали може да се участва с повече от една снимка,това е мнение на Чародейка.
Ооо, извинявам се Blush. Принципно ми се отдава да чета, честно казано, а и се понаучих да цитирам, но истина е, че двете ви бъркам - сходни аватари, дълги никове...извинявам се пак.

Тед, последната ти рамка  е добре с малки изключения - отново снимката е малко малка, всеки елемент е с различни блендиг опшъни - на пеперудата си прекалила с аутър глоу или каквото там си сложила за да се белне, както и на карфичката и на безопасните игли. За сметка на това бялото цвете е без грам сянка или каквото и да е. Лентата в ляво и шева горе  и долу- размазани. Можеш да смалиш малко цветята, а пеперудката да увеличиш според мен, ако тя ти е акцента...
Как се правят всички елементи с еднакви блендинг опции? - в панела на леърите цъкваш с десен бутон на вече оформеният ти със сенки и всичко друго елемент >> copy layer stile>> цъкваш на друг леър > paste layer stile.

# 94
Добро утро на всички ученички.С бодра стъпка в неделния ден реших и аз да участвам в контролното. Peace

# 95
Добро утро на всички ученички.С бодра стъпка в неделния ден реших и аз да участвам в контролното. Peace
Защо разбунваш духовете-теб не те ли изгониха в другата тема Joy

# 96
Защо разбунваш духовете-теб не те ли изгониха в другата тема Joy
Ами аз също още се уча така ,че не виждам нищо лошо да участвам.

# 97
Ха добро да е и от мен  Laughing

val_stef хубава рамка HugМоже да повдигнеш панделката от главата на детето малко по нагоре. Peace
Благодаря! Simple Smile Намалих панделката и така наистина е много по добре  Wink

# 98
Записвам се в темата,за да следя контролното и да понауча нещичко...

# 99
да поизчезне малко човек и вие контролното сте дали вече  ooooh!
дано успея да сколасам и да участвам  Peace

# 100
  • На края на света !
Който си го може ,си го може  Peace,аз колкото и да се напъвам ,за творчески опити нищо не излиза Mr. Greenа за контролното да не говорим  ooooh! Joy

# 101
ще направя корекциите, а що се отнася до фона той е такъв. Та като стана дума ако при уголемяване фона се размаже как може да се оправи?
Писано ли е по този въпрос и ако да само ме насочете в коя от темите за да знам къде да се поровя.

# 102
ето и моят най първи опит

# 103
мисля, че успях вече да покажа първия си опит на ФШ

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 15:52 от Mimito_bg

# 104
имам един въпрос като търсите елементи които сваляте с каква ключова дума задавате или се ровите из всичките албуми? Снощи къснопробвах в замундата, но на  нищо не попаднах Embarassed
Сори за тъпия въпрос но стигнах до задънена улица Sad

Общи условия

Активация на акаунт