Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 678
  • 386
  •   1
Отговори
# 240
о много благодаря още не съм много в час Blush

# 241
Това с анкетата е добра идея Peace
Пускайте я.Веднага ще постна коментари и оценки.В нея да присъстват и правилата!

# 242
Да си напишем първите три фаворита,а?Така ще видим кой ще вземе златото,среброто и бронза. Simple Smile

# 243
Нова тема -анкета мисля да спретнем Thinking

# 244
  • София
Да си напишем първите три фаворита,а?Така ще видим кой ще вземе златото,среброто и бронза. Simple Smile
О, на мен ще ми е трудно да се огранича само до 3. Нека са 5 поне Grinning

За нова тема-анкета идеята е добра. Така ще има и повече "съдници". Ама сме като малките деца Mr. Green

# 245
Здравейте, момичета!
Май късно разбрах за контролното и не успях да се включа. Идеята е страхотна и искам да ме приемете във вашия клас.   bouquet

# 246
Аз ли да я правя или има други желаещи Rolling Eyes

# 247
Ksма смисъл от нова тема...Тази не е дописана,а и нека тук останат и коментарите...Нова тема при новите уроци,че да не се разводняват...

Анкета може и тук да се пусне - вече го направих - гласувайте, имате 5 гласа.

# 248
А супер  Party спести ми работа Heart Eyes

# 249
Ksма смисъл от нова тема...Тази не е дописана,а и нека тук останат и коментарите...Нова тема при новите уроци,че да не се разводняват...

Анкета може и тук да се пусне - вече го направих - гласувайте, имате 5 гласа.

Мамо Цоци
, направила си я супер, че не се виждат гласовете докато не гласуваш сам, така не може да се влияеш от никой   bouquet

# 250
Само да питам как стои въпроса с 12 и 13.Те са явно на един и същи човек с малка разлика.ще събираме ли гласовете на двете на финала или да се гласува поотделно.И нали няма да вклучваме своите снимки в тези 5.Ама честно!

# 251
супер много ме кефи начена на гласуване Мама Цоци има страхотни идеи  Party Party

# 252
Момичета,моля кажете откъде и как да го изтегля този Фотошоп??Дадоха ми линк,но нищо не мога да направя?Има л инякаква специфика или аз съм много тъпа?? Crazy

# 253
  • Откъм Варната
Я едно записче и аз  Mr. Green

# 254
  • на село
Момичета,моля кажете откъде и как да го изтегля този Фотошоп??Дадоха ми линк,но нищо не мога да направя?Има л инякаква специфика или аз съм много тъпа?? Crazy

На първа страница на темата има линк за теглене  Peace! Успех !/при мен нещо се прецака и сега си кютам на 7.0/

Общи условия

Активация на акаунт