Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 709
  • 386
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
О, съжалявам, аз не разбрах всъщност, че едно от условието е бебето да бъде изрязано и добавено върху друг фон. А иначе доста от рамките са с различни елементи...
мхм  bowuu
Това, което ми направи впечетление, е че номер 20 има доста гласове, и мисля че беше и фаворит на някоя учителка  Wink е селектирана много лошо ... и малко блърната, да не се вижда  Wink
Никак не ми допада.
Да не говорим, че бодито на бебето в оригинал не изглежда така в доста рамки (примерно в 15, която също се очертава като фаворит).. имаме доста волна програма по отношение на модела на дрешката  hahaha

Иначе елементите, които можеха да се ползват са тук -  http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/59
като можеше да се ползват и четки по наш избор  Simple Smile
(това го пиша за тези, които не са наясно с условията)

# 301
Темата се превръща в осарник, май  идея за контролно не беше много добра защото някои хора го вземат много навътре и не творят а се занимават с глупости.

# 302
DVV, кажи в кои рамки има елементи, които не са от зададените?

№ 2 има коронка
№8 има панделки и дантели  
№9 мече,плик ,панделка,цвете
№10 луна и облаци
№11 цветя ,панделки, мънистата отстрани
№17 животни ,цветя
№31 .. май само бебето и фона са от зададените Thinking

Ако греша за някъде съжалявам Praynig

# 303
май  идея за контролно не беше много добра защото някои хора го вземат много навътре и не творят а се занимават с глупости

Ми след като условията не са едни за всички ,значи не беше добра идея Crossing Arms

# 304
 Поне 10 не отговарят на условията,а гласове за тях има. newsm78
Лошото е,че има такива които не са прочели условията,а вече са гласували. Mr. Green

№ 2 има коронка
№10 луна и облаци
№17 животни ,цветя

а на 18 и19,а 5 неизрязано

# 305
  • Пловдив

№ 2 има коронка
№10 луна и облаци
№17 животни ,цветя

Грешиш Simple Smile
4 - коронката е изрязана от фона
10 - луната и облаците са четки

ted_, не мисля че е осарник темата. Просто нека си кажем и там, където сме сгрешили, а груби грешки има - сплескани снимки примерно

та така..

Мисля че все пак всеки има право да изкаже мнението си  Peace

# 306
  • На края на света !
4 е с коронката  Wink
ама хайде нека им е простено ,на чуждите елементи ,а да не забравяме има доста четки ,които са си като елемени ,аз затова не посмях да ги ползвам Peace
и май наистина рязането на дрешката е било най трудната част,на някои снимки дупето на бебчето е изрязяно  Wink

# 307
  • на село
Добре де, на моята рамка има един елемент, и съм готова да си я оттегля. Само че не мисля че това беше идеята. За мен гласуването няма абсолютно никакво значение. Всичко е много субективно там. За мен са най- важни критиките. Те ме карат да се вгледам и да се съглася с казаното... или не дотам... Съвсем различно е да получиш странично мнение. Една рамка или е добра, или не дотам - според мен дали има един- два елемента отгоре не е толкова от значение.

# 308
май  идея за контролно не беше много добра защото някои хора го вземат много навътре и не творят а се занимават с глупости

Ми след като условията не са едни за всички ,значи не беше добра идея Crossing Arms
Мама Цоцоланка пускай новата тама тогава- Начинаещи във Фотошоп-а се хванаха за косите на своето първо контролно Joy Joy Joy
то не се казва нищо то се кълвете една друга

# 309

№ 2 има коронка
№10 луна и облаци
№17 животни ,цветя

Грешиш Simple Smile
2 - коронката е изрязана от фона
10 - луната и облаците са четки

Както казах съжалявам ако имам грешка Rolling Eyes немога да знам всички съществуващи четки ooooh!

Докога ще продължи гласуването newsm78

tatyana_77  почти никой не коментира ,всеки само гласува Confused

# 310
Извинявам се на 18.А от кой фон е изрязана коронката за н.4,че не мога да го видя?
А не коментирам сплесканите и не изрязани бебета.

# 311
 ooooh!
Моите са 8 и 9.
Нека някой да ги махне от анкетата.

# 312
  • Вече в моята си приказка...
О, съжалявам, аз не разбрах всъщност, че едно от условието е бебето да бъде изрязано и добавено върху друг фон. А иначе доста от рамките са с различни елементи...
мхм  bowuu
Това, което ми направи впечетление, е че номер 20 има доста гласове, и мисля че беше и фаворит на някоя учителка  Wink е селектирана много лошо ... и малко блърната, да не се вижда  Wink
Никак не ми допада.
Да не говорим, че бодито на бебето в оригинал не изглежда така в доста рамки (примерно в 15, която също се очертава като фаворит).. имаме доста волна програма по отношение на модела на дрешката  hahaha

Иначе елементите, които можеха да се ползват са тук -  http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/59
като можеше да се ползват и четки по наш избор  Simple Smile
(това го пиша за тези, които не са наясно с условията)

Тааака, Ханна, коя е твоята рамка?

И не разбрах всъщност защо ме цитираш!  newsm78

Да, незнаех условията, но и не ми се четеше назад. Смятах, че има какво да кажа, затова го и казах! Голяма работа като не знам условието, та аз не участвам и никога не съм имала намерение да участвам.
Вие сте участнички, вие си научете условието. Ама ха! Crossing Arms

Ако ще се почувствате по-добре, все още мога да махна коментарите си, за да не предизвиквам, меко казано, злобни забележки!

П.П. Между другото и при първите ни конкурси по фотошоп го имаше "хващането за гушите", вие нито сте първите, нито ще сте последните. Само незнам защо някои от вас приемат всичко толкова навътре?

# 313
  • На края на света !
хайде мир  Peace
И цоцоланка да пуска новата тема ,видяло се е повече контролни май няма да има Sad

# 314
MiRa_55,не си махай коментарите,мисля че са полезни за всички.
Поне аз така възприемам идеята на мероприятието.Не като състезание.

Общи условия

Активация на акаунт