~::~ Ахлен уа сахлен фи л бейт ал араби ~::~ 43

• 18 024
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Веси, да ти е жив и здрав Тарик, сигурна съм че нищо не му липсва, ама друго е внимание от баба и дядо:( Имам приятелка женена за българин, и свекърва й ги изгони. Роди си бебе и го разхождала с количката, случайно на един ъгъл се сблъскала със свекървата, която се спънала в количката и избягала....Мн са гадни тия истории. Вместо да помагат с каквото могат, да се радват на внучета.....
Аз преди все изпращах на племенниците му подаръци, ама вместо мерси, сестра му казала, ааа защо якето е такъв цвят, обувките са големи, та престанах вече да изпращам. А така ми се е искало поне едно бонбонче да ми пратят Sad И на него му е гадно, преди викаше, сестра ми ти купи рокля, ама я забравих, или носи нещо и после си признае, 4е е от него Sad
А тотално ги намразих когато по скайпа им каза, че татко е починал, а тя пита на колко е години,,,аааа на 63, е той си е изживял живота, какво повече. Или друг път пита кой е при теб в стаята, Ахмед казва, тук са братовчед ми и Катя, а те казват, ааааааааа много поздрави на
братовчед ти, добре ли е той, как е  #Crazy А че Катя пере и готви на синчето им много важно:(
А другото най-гадно нещо, ааа тая Катя те е излъгала, не може да е била девствена, не е възможно, преструвала се е. Тая жена не я ли е грехота да говори така 3 дъщеи има, ако на тях не им повярват не ми се мисли какво ще им се случи.

# 196
Marsy и другите,които съветвате Thamine-уплашихте момичето направо!Не е нужно да се запознава със семейството-нали няма да живеят при тях.Аз много добре знам как ни приемат нас българките-под общ знаменател с рускините,които знаете каква слава имат Rolling Eyes
Ако семейството му е от т.н. традиционни,това са хора,които не са пътували и останалия свят им е чужд,едва ли ще я приемат някога...
От друга страна е добре да се знаете с неговите хора има много причини заради които...Внимавай Thamine,женете се и не се мотайте-една приятелка един така я метна:то не бяха планове,то не бяха обещания и най-накрай-нищо Sick.Момичето е толкова съсипано,че нямам думи.Оня идиот да се пази,че ако го срешна някъде,ще го хвана за гушата!Вече съм казала на съпруга ми да го издири и да му даде малко акъл(а може и да го ступа #2gunfire)
Ние от Европа сме само за.....Айде стига толкова,че пак се ядосах.
Амал-с много молитви се правят момиченца-нежнички,красивички и съвсем малко палави GrinningСхемите са лъжа и измама.
Свеър-затрудняваш ме с това кушари,защото моят не обича,а и като ми се дояде си купуваме от ресторант.Свекърва ми каза,че домашното не е толкова вкусно.Все пак ще попитам една приятелка-тя си прави и е лесно.
Кой питаше за авокадо:аз обожавам следният коктейл:плода се пасира с вода, малко лед и мед на вкус.В чаша се изсипва пИУрето,добавя се 2с.л.заквасена сметана,2-3 ягодки на ситно и пресен шам-фъстък-гребеш с лъжичката и се наслаждаваш PartyМоже и само авокадо и мед-пак е супер и много полезно.
Шеф Осама аз го гледам от време на време,но рецептите му са засукани малко,иначе едни миторти прави PeaceГотвила съм по негови рецепти-добре се получиха.Свекито обаче му е фен-звънка му,книгата харесва Laughing
Аз предпочитам да гледам Манал(ливанка),по Абу Даби,11 сутринта бг време-народни,лесни и много вкусни и оргинални неща.

# 197
Стига де, Лили, защо семейството на моя мъж ме прие, като е от село и като всички са религиозни, а майка му се моли по 5 пъти на ден? Всичко е инидвидуално и зависи от човека, с който имаш отношения най-вече!!!
Не сме искали да я уплашим, просто даваме съвет от гледна точка на личния си опит, пък решението всеки сам си го взима. Аз бих отишла. Най-малкото за да им натрия носа, че те повечето свекита по света са едни цветяяяяяя......
А за момиченцата, явно доста ще трябва да се помоля. Blush

# 198
Ооох, милата... такива сме жените...Доста често майките стават несъзнателно най-големите врагове на синовете си. И това го казвам с пълното съзнание на мъжка майка.. И ако  това "обгрижване" се съчетае с нисък интелект и злобно сърце става една.... Но ти се дръж над нещата, нека видят ,че си със самочувствие и не ти пука от техните чувства към теб. Хората са като лешояди - винаги усещат слабостта на другия и се възползват от това.
Пожелавам ти, Кати, да направиш най-добрия избор за себе си  Hug  Hug

# 199
Iman, не страдай. Със същия успех можеше да се случи и с една БГ свекърва, не е хубаво, но се случва. Аз и преди казах, моите баба и дядо, свещеник и попадийка са ме виждали два пъти в живота си!!
Важно е Тарик да е здрав и да се обичате с мъжа.   bouquet

# 200
  • сред маслини и портокалов цвят
Лили, не е баш така. Никой не знае какво ще се случи в бъдещето. Може да се наложи някой ден да живеят там.
И е важно да отиде не толкова заради родата. Те ако са решили да не я приемат, трудно ще си променят мнението. Но е важно Катето да разбере как ще се държи нейния когато е със семейството. Ще я защитава ли, ще може ли да разчита на него. Щото има много примери- тук се държат страхотно, а като си идат при родата се променят. И ако тогава са женени и с деца вече, ситуацията е по-сложна.
Тя Катя ще си реши, ние тука просто споделяме опит, нищо повече. Дано всичко е наред.
Лек ден от мен! В София вали и не спира, от утре чакаме и по-сериозни температури.

# 201
Цитат
Внимавай Thamine,женете се и не се мотайте-една приятелка един така я метна:то не бяха планове,то не бяха обещания и най-накрай-нищо .Момичето е толкова съсипано,че нямам думи.Оня идиот да се пази,че ако го срешна някъде,ще го хвана за гушата!Вече съм казала на съпруга ми да го издири и да му даде малко акъл(а може и да го ступа )
Ние от Европа сме само за.....Айде стига толкова,че пак се ядосах.
Лили, нека приятелката да благодари на Господ, че я е оттървал от това влечуго, че ако се бяха оженили кой го знае какви е щял да ги свърши..Те хората са го казали " Насила хубост не става" .По-добре една жена да е сама, отколкото зле придружена  Laughing

# 202
ясмин, точно от това ме е страх. За него те са си родители, пък и майка му  много се старе да му набие в главата, жени много, майката е само една Twisted Evil Аз не искам да съм му майка!много ясно, че майката е една!  Той горкия между чука и наковалнята. Баща му казал, прави каквото си искаш, познава6 майка си (не звучи окуражаващо). И двамата ни е страх, че няма да свикна там,  е как да свикна да живея със змии Grinning ) Аз съм обичлива по принцип, лесно е човек да свикне с мен, ама те като са решили друго. Ахмед се надяваше, че ще свикнат, ама те йок. Та затова не искам да ходя там. И другото което, не мога да се преструвам, дори дума да не казвам, от лицето ми всичко си личи, а при тях откровеността май не се толерира. Като слушам разказите му за отношенията между роднини, близки, познати комшии, ми те дори да мразят някой не му показват, а правят мили очи и забиват ножа в гърба. Оооо, хабиби, колко се радвам да те видя, 3-4 целувки (задължително), дъра -бъра, а всъщност не могат да се понасят

# 203
Стига де, Лили, защо семейството на моя мъж ме прие, като е от село и като всички са религиозни, а майка му се моли по 5 пъти на ден? Всичко е инидвидуално и зависи от човека, с който имаш отношения най-вече!!!
Защото си късметлийка,Амал!Аз също!Всичко е индивидуално,да.Би било добре ако я приемат и се разбират с фемилито,нека се пробва,моят съпруг е много щастлив,когато сме у тях,много,много.За жалост хората,особено по-възрастните трудно си променят мнението..Свекъра на най-добрата ми приятелка не ще и да чуе за нея,независимо,че има новородено:казал е на сина си да се развежда и това е.А е милионер-има компании и т.н.,но чужденка не ще и това е.
Иман-права си,но ме е яд,бяха перфектната двойка,красиви,образовани и двамата с успешна кариера тя искаше да научи повече за Исляма...

Момичета-забравих да в се похваля,че Сара проходи Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПрави ситни стъпчици с тия розови краченца Party
По тази повод ви черпа малка порция снимки:
http://s225.photobucket.com/albums/dd267/goldendune777/?action=v … 2of2007008fi1.jpg

# 204
Лили, не е баш така. Никой не знае какво ще се случи в бъдещето. Може да се наложи някой ден да живеят там.
И е важно да отиде не толкова заради родата. Те ако са решили да не я приемат, трудно ще си променят мнението. Но е важно Катето да разбере как ще се държи нейния когато е със семейството. Ще я защитава ли, ще може ли да разчита на него. Щото има много примери- тук се държат страхотно, а като си идат при родата се променят. И ако тогава са женени и с деца вече, ситуацията е по-сложна.
Тя Катя ще си реши, ние тука просто споделяме опит, нищо повече. Дано всичко е наред.
Лек ден от мен! В София вали и не спира, от утре чакаме и по-сериозни температури.

Абсолютно, и аз така мисля .
Катя вие за какъв брак мислите ? Религиозен или граждански ?

Привет на новите момичета   bouquet Добре дошли !

Ей,  много сте изписали  ooooh! , докато ви прочета и забравих какво щях да пиша  Mr. Green

Лили,много са сладки дечицата ти  Heart Eyes Честити крачета, безавариино тичане  Grinning

monda, мнооо добре си са барнала  Mr. Green

# 205
Ах, каква е сладка малката Сара!! Честито.   bouquet

Ние имаме и граждански и религиозен.

# 206
честито прохождане на Сара Simple Smile
ами мислехме за религиозен брак първо (като аз си оставам християнка), а след това за граждански.

# 207
честито прохождане на Сара Simple Smile
ами мислехме за религиозен брак първо (като аз си оставам християнка), а след това за граждански.

Значи, щом мислите за религиозен , питай дали може да има условие мъжът ти да няма втора съпруга.Това да е упоменато в брачният договор, другото , ако не искаш злато и пари за началото , поне си поискай голяма сума при развод.Това да бъде написано в брачният договор!
Не се прави на скромна  Stop, при развод недай си боже няма да мисли за теб, ако не му бръкнеш дълбоко в джоба, а по този начин ще разбереш и какви са намеренията му към теб.
Аз бих те посъветвала по-скоро да си направиш религиозният, а когото видиш нещата на къде отиват си прецени .
Съвсем приятелски са ми съветите .В мюфтийството ще ти обяснят нещата, но и аз да ти кажа  Wink

# 208
манел, мерси   bouquet а това за друга жена, мн ясно  #2gunfire ама дали няма да кажат, че няма такава практика

# 209
има ,виждала съм такъв "договор".

Общи условия

Активация на акаунт