~::~ Ахлен уа сахлен фи л бейт ал араби ~::~ 43

• 18 028
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Монда, за филми не знам, но арабска музика си тегля от www.dada2.com .Няма особено голям избор обаче  Rolling Eyes
Марси, мисля те ,мила. Иншалла това, което е добре за теб да стане  Praynig С теб сме  Hug

П.П. Монда, изумяваш ме с аватара си  Joy Честно да си призная   Embarassed..преди доста време имаше един аватар с подобна коконка Laughing и в подписа си 2 деца..ами все си мислех, че са твойте и си виках " ами сигурно са и хубави на жената щом си ги е сложила - нали им е майка... "  Crazy..Та внимавай, че сигурно не съм една с тези си мисли  Laughing

# 181
едни дебелички русначета бяха, много сладки...
подсети ме сега да взема да си сложа и дечица. Да не ми се лепят разни..да се вижда, че съм  engagee.

# 182
Монда мила хич не съм хо филмите освен по сирийските в рамадана и не мога да ти помогна но дано момичетат да знат  Hug

Хари,  нали е ецехти пак идвам Тук при нас е известен един сок с Мляко прясно половин литър ,една ябълка ,два банана ,3 сухени лъжици захар и едно авокадо Всичко се разбърква м миксера и се поднася на децата като се върнат от училище   bouquet
Ако искаш да направиш салата Нарязваш обелени от люспите и изчистен от семките домат
на филийки ,краставица също на филийки  и авокадо на тънки филийки  ,царевица от консерва не много и майонез също не много като соус   bouquet
Ако искаш маска за лице можеш да го помажеш и да оставиш около 5 или 10  мин след това се изплаква  bouquet

Любе,радвам се че се появи Дано да  е всичко добре при теб и къде са снимките от макияжа дето ви правиха на работата   bouquet

# 183
МОНДЕ като отряд за бързо реагиране си /за сладките/ и на4е извинена си за облеклото Flutter,твоите аватари са най оригинални,като ще пускаш деца ,ще пуснеш ли и баща им newsm78
ХАРИЕТ тъкмо си мислих 4е си ни напуснала и ти се върна как са децата?

# 184
Здревайте и от мен!
Много пишете, много нови попълнения!
Монда аз тегля от тук!
www.mazikana.net
Марси силно те прегръщам мила! Hug

# 185
За трийт 

Една шепа леща ,една шепа фул сушен ,пиша шепа защото купичка е малка множко
Подправки черен пипер ,зафран , канела ,скинджибир,харкум и рас ханут  Това май це го разберат   магрибските булки Че я няма и Дани да попита готвача  newsm78

Прибавя се и една супена лъжица халба и  половин кафена лъжица хабаршеет

Значи пилето се прибавя с нарязан лук и олио и подправките и лещата и фула,която е изсушена бакла  Поопържва се и се долива вода и се затваря в тенджерата под налягане

Отделно се правят мсиммен като се пържат на един лист ,обръщат се и се добавя следващия лист а не като обикновенните мсиммен Но ако имате проблеми стават и от обикновенните мсиммен След това се разкъсват и се поставят в кастрията,голяма глинена чиния в която се меси тесто  и се залива отгоре със соус от тенджерата
Нещо като пиляв изглежда с пиле

Лили   искам рецепта  за кушери от Египт Гледала съм го само по филмите които се пускат в рамадан  HugАко не те затруднявам

Гледате ли шеф  Осама по Дубай тв   Аз го гледах още преди 13 год   беше по млад   но и пак много оригинален  Blush

# 186
  • по пътеката
монде, виж този сайт
www.tisa.com
марокански е, но е на френски! гледат се директно филмите, може да се снемат, но се иска една програмка!

# 187
 Тук съм бе момиченца...за какво да ви напускам,при вас и приказката и хапката и пийката вървят  добре Hug  Wink Hug

благодаря за идеите за авокадо ,ще пробвам svear   bouquetПитах защото ми харесва /и е много полезно/.

dtti,добре са децата мерси ,утре пак на у-ще,голямата нещо е настинала но тук сега е доста студено и парното работи почти нон стоп Tired
 до после момичета  bouquet

# 188
монде, виж този сайт
www.tisa.com
марокански е, но е на френски! гледат се директно филмите, може да се снемат, но се иска една програмка!
Марси, отваря ми се тази страница и нищо не ми е активно, никъде не мога да вляза. Да не би да ми разпознава IP   то и да не ме пуска?или пък да не им харесва как съм облечена?

# 189
Монда, разсъни ме с този подпис  Joy  hahaha
Бързо да сервирам кайвето и да бегам на училище  Laughing
 Hug за всички

# 190
  • по пътеката
www.tisa3.com
монде, сори! гладна съм била нещо!пробвай пак!мерси, това кафе май се яде, има ли за другите,4е го вземам от раз!лек ден моми4ета!

# 191
Хей, момичета, не си поплювате, ама никак.  coolcoolЕй го, от 1 час ви чета. Ще ме изгонят от работа бе..... smile3552

Добре дошли на Криси и Муцката. Дано да им хареса при нас. Ние сме такава пъстра картинка. Tada
За Алжир почти нищо незнам, освен, че мои съученици преди години живяха там с баща си и много им харесало. Ама това още преди гражданската война. Пък за порядките при бракове е нямало как да знаят.  tooth

Свеар, как е малкият, не съм чела отдавна форума и вероятно съм пропуснала доста неща.

Water lily, блазе ти, и на Деси също, само госпожици. Много са хубави. Two Hearts
Аз имам един младеж, ама е див за двама и като видя момиченце се разтапям направо. Кажете как ги целите все момичета? Аз на Елип таблицата я имам, ама дали е вярна или чиста случайносте какъв ще бъде пола? newsm32

Марси, ужасна ситуация. Дано да завръши благоприятно за всички.  Praynig На какво се дължат всичките тези симптоми?

Монда, върха си се нагласила.  newsm74

tahmine, иди бе жена. По-добре да видиш, пък и така ще разбереш колко държи на теб. Ако е мъж на място, няма да позволи да се почувстваш унизена. Според мен от това зависи най-много какъв ще е бракът на семейството. Например моят още от начало пресече всякакви неща от страна на роднините си, които знае, че ме или биха ме подразнили. И техните приеха забележките, понеже той не си поплюва. Ма затва си го обичам. Two Hearts Защото си правим и двамата взаимни компромиси.

Деска, кога ще я опериратие Даяна? Моето имаше хемангиом на пръста като малък, ама той сам изчезна с времето. Така ни и бяха казали, че ще изчезне, някъде към 4-тата година избледня съвсем, а после се и изравни по релеф с останалата кожа. Стискам палци, добре, че е лека.  wavey

# 192
добро утро и от мен:) ужас, с всеки ден все по-късно идвам на работа, днес едва в 11.50 Sad охраната се шегува, да не съм станала генерален директор Twisted Evil
абе, няма да ходя и точка. Аз си бях добронамерена в началото, даже много се радвах, че има сестрички и прочее, ама като видях че те не ми се радват....  Мн ми е особен характера, щом някой ме е засегнал един път, това е, каквото и да прави после, нито забравям, нито прощавам.
Ама ме е яд, че вместо да ме обичат, се държат така Sad Разбирам да ме познават и да знаят колко съм долна и гадна, ок, ама без да ме познават да говорят такива неща, само защото съм българка....   #2gunfire

# 193
tahmine, възможно е те също да робуват на предразсъдъци, подобно на нашите тук, че арабите били гадни, миризливи и т.н., които са пълна гупост. Може да нямат допир с някоя българка, за да знаят каква е истината. Но ти си знаеш.   bouquet Така става, когато човек няма информация или личен опит.

# 194
Кате, не трябва да ги виниш, според мен. На всеки му се е случвало да обсъди или да осъди някого от чуто втора и трета ръка, без да познава човека. А при тях още повече става въпрос за доста консервативни традиции и разбирания, които изискват доста усилия за да се преодолеят. На моя мъж родителите му и досега едно парцалче не са  пратили за Тарик. Халид  все като праща нещо ми казва това е от еди си кой роднина, но аз впоследствие разбирам ,че той го е купил... И пак не им се сърдя...Аллах да ги съди... И пак бих им дала шанс да опознаят внучето си, ако някога поискат.. Не тая лоши чувства към тях.

Общи условия

Активация на акаунт