~::~ Ахлен уа сахлен фи л бейт ал араби ~::~ 43

• 18 029
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Марси ние се запознахме преди година,  миналия месец се сгодихме в Тунис - Хамамет, през февруари ще сключим брак. Връзката ни се приема много добре и от двете страни. Той е от Жижел, не няма да живеем там. След като си оправим документите ще заминем за Гърция ха ха граждани на света както се казва Simple Smile

# 166
И Марси кажи повече за тези особености свързани с Алжир бих искала да знам!!!

# 167
Ето линк към темата за моето сиропче http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230983.0
Лека вечер  Heart Eyes

# 168
  • по пътеката
аз не разбрах, защо в тунис ,а не в алжир е годежът? по интернет ли се запознахте? бих се у4удила, ако приеме да живеете в алжир!о, аз мога хиляди въпроси да ти задам и ти можеш да питаш много, ако знае какво да ме питаш! за да познаваш истински алжирците, те трябва да ти открият сърцето си, не е много 4есто явление! ходила ли си в алжир?има много теми в магребската, която не сме засегнали в нея за алжир!там е по-разли4но от мароко и тунис, особено от тунис!питай конкретно какви въпроси имаш? ако искаш тука, ако искаш в темата за магреба, на разположение съм!
http://jijel.online.fr/
това сайта на града му
криси той кабил ли е?областта е кабилия!

# 169
Момичета само набързо за поздрав Ако се реша да пиша в някоя тема ми изтича времето Оххххххх още не сме довършили домашните ама слава богу утре мъжлето ми е на семинар пак  newsm44

марси гледате ли Джезира атфал   току що дават едно предаване за едно дете от Тунис и често има ощетакива а и за деца от Мароко
Моля ви да пишете и в Магрибската че за малко да не ни я откраднат ама нали съм ви зоркото око  #2gunfire Joy  bouquet

Момичета какво да ви пиша набързо да плодуването Имам един много ефикасен метод от преди години още преди да родя малкия Постех ден и закусвах с няколко ябълки ама повече от 4 не можеп да поема и един берет от зелен чай без мента
На другия ден ям като гладна Постепенно апетита ми се намали и запачнах да свалям
Наистина както спомена Лили Да си слаб е сунна  bouquet
Ако можете да постите с мен ще се радвам
Утре ин шаа Алла ще постя    Но честно казано вече ми е трудно с проблемите около малкия и почти не издържам на глад Затова утре мъжо го няма ще си поспя следобеда и ще си легна рано Може и без миенето на подовете да я карам  hahahaВажното е да слабея  hahaha Joy

после пак ще пиша На всички   bouquet

# 170
ето ме и мен, тия дни се починах от компщтъра, че съм станала маничка и о4ите ме болят.
А Деси, в Сирия преди да се оженим не искам да ходя Twisted Evil НА Самоков какво хубаво време, ясно, топло, слънчево, по пуловер се разхождах, а тук отврат:(((

ей, тия мъже да ги ненакараш за работа, за едни дрехи цялата прах сложил:(

# 171
Дащеря ми ми даде още няколко минути докато свърши предаването  Party

Тахмине ,мисле че предложението на Деси е много разумно Защо не отидеге и двамата за празника и после сама си реши Има 1 мес до празника  Hug

Дани 2  браво   миличка Аз какво правя да ви кажа Сутритн   по две големи чаши зелен чай също действа диуретично и при мен ми подтиска апетита за разлика от кафето Незнам защо

След това в 11 изяждам някакъв плод ябълка голяма или 4 мандарини или голям нар  Като си дойдат децата ,обядват в 13ч си хапвам няколко хапки и малко худра от манджата Е няма да умра от глад я  А  и честно като се навърта като такси по цял ден в къщи откъде ще си взема гориво Децата ми не ме питат дали съм гладна или уморена а си искат своето  Sick
После като заминат на училище в 14 ч си пия чай  по две големи чаши   зелен    В     17 преди да си дойдат  си хапвам някакъв плод     после няколко хапки от тяхната закуска и в 20 ч пак чай   или плод    
Изчезвам че предаването свърши  и отивам да ги гоня за домашните Hug

# 172
ааа,не искам да ходя там без да сме женени и без това имат гадно мнение за българките

# 173
  • по пътеката
аз също поддържам  светла и деска за ходенето преди каквато и да е  връзка по -сериозна в страната на  младежа, да се видиш с роднини, да усетиш обстановката и да знаеш какво те 4ака един ден, ако реши да се завърне по корените си! а това не е рядко , повярвай ми!така,4е кате, иди и виж, не е задължително да те смятат за леко моми4е, ако те държат на твоята репутация , ще знаят как да постъпят за да си я запазиш! можеш да останеш у роднини! то няма да е дълго пребиваването ти там, за да се по4нат приказки!

# 174
  • сред маслини и портокалов цвят
ааа,не искам да ходя там без да сме женени и без това имат гадно мнение за българките

Аз като отидох за първи път не бяхме женени. Съвсем нормално ни приеха, искаха там да правим сватба, но аз не се съгласих. Хич не си падам по големи, шумни сватби- да съм гост ми харесва, ама главно действащо лице-мерси. Simple Smile

Кате, а на теб не ти ли се иска да видиш нещата на място, преди да се ожените. Че после да не е късно( майтап Laughing). Обаче друго си е човек да е наясно какво го чака.

П.П. Марси ме изпревари Grinning

# 175
Марси аз в Алжир не съм ходила! А почти цяла година се срещаме в Тунис и се сгодихме там понеже за мен е по лесно с документите защото е безвизово пътувам само с паспорт, както и за него. Бих искала да знам по конкретно какво означава кабил защото не съм много наясно ако можеш да ми отговориш разбира се... И защо би се учудила ако се съгласи да останем там толкова ли е труден животът в Алжир?

# 176
Добър вечер и от мен, момичета!!

Привет на новите  Wink

Радвам се, че се заформя интернационална темичка с попълнения от доста страни!!
Успех на всички, на които им предстои най-големия миг в живота!!  Peace

Марси, мила, Господ си знае работата  Praynig

Миме, честито на майка ти на патерица  Hug

Лили, малките ти принцеси наистина са много пораснали машаалах  Hug

Ясминке, добре, че се появи, че да ти видим лентичката колко остана   bouquet Heart Eyes
Леля Люба си чака нейното  Laughing

svear, лека диетка  Wink

Миленката пак е на някъде  Mr. Green
Миле, Надя излиза ли вече?

Лека вечер на всички малки и големи и до нови срещи!!!

# 177
  • по пътеката
криси ти ме хвърли в оркестъра тотално!как не си ходила, не знаеш нищо за произхода, ходила ли си в семейството, запозната ли си с законите в алжир, с порядките, с кабилските традиции,ако той е такъв!с религиозните задължения и браковете в алжир, с на4ина на мислене  и манталитета?никакъв проблем не е визата, мила, аз не си взех, ако си ме 4ела, защото нямах време да си светна приятелите в алжир за една покана!
какво зна4и сгодихте?какво то4но вклю4и като съдържание този празник, как се организира? от кого, вашите бяха ли, неговите, родините, приятелите ,имаше ли официално представяне, размяна на подаръците, злато и тн!трябва добре да се познават условията!криси мини в магребската там има доста неща за кабилите и арабите и даже за берберите, ако се окаже такъв,трябва много да 4етеш, да си информирана!

# 178
ХАРИЕТ тук целогодишно има пресни плодове и зеленчуци местно производство,сега запо4на сезона на мандарините и портокалите ако имаше на4ин цях да пратя

хе хе мерси много за желанието Hug,нищо като хапвате сочни мандаринки или портокали ,хапвайте и за нас! Wink

Момичета дайте някаква ''лека ''рецепта с авокадо.Как го ядете там?

# 179
Момичета, теглите ли арабски филми от торенти? Дайте ми някои тракери да си изтегля някой филм, може и музика
Ох, ще ме извините за облеклото във вашата тма, ама ...нали знаете...като дойдох в Европа и много се отворих...че ми и хареса:-)

Общи условия

Активация на акаунт