За видни кокетки измисляме плетки - 11

• 259 022
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
а като говорим за шапки - някой пробва ли се с тази на Джей Ло
аз вчера я заплетох,но нещо не ми се получава с тези полустълбчета...и те стават едни гъсти  и не мога да се ориентирам кое  екрайното,кое последното,кое средното...

# 121
  • София
Момичета, дано не ме изгонят от работа,но от 3 дни съм се заровила в Пикасата и само красоти гледам.Днес попаднах на товаhttp://picasaweb.google.com/nashie19/PuntosTricot и искам да го споделя с вас.Някой скоро беше пускал подобни,но мисля че не са същите,дано и на вас да ви харесат.

# 122
# 123
  • София
Аз и това разглегдах вчера,но как да видя и другите страници,а не само първите?Има ли начин да се изтеглят списанията?

# 124
# 125
# 126
аз пък си мисля Елиза като е плела ризи от коприва за седемте лебеда, как ги е плела  newsm78

# 127
 Тази плетка за ластик ми беше попадала, но не съм я запомнила.
Вече е късно да го направя, защото започнах гащите отгоре, но аз също ги плета нацяло, само с 1
ръб отзад. Следващите ще са така. Peace
Щом така плетеш можеш да направиш първо тунелчето/джоба за ластика и после пак си плетеш надолу всички бримки по твоя модел. Не съм пробвала, но трябва да става и така.

# 128
  • Севлиево
Кво да ви кажа момичета. Златни сте с тез сайтчета за плетки на една кука. Останаха ми очите направо. От няколко дни само тях разглеждам. Е и плета де. GrinningСинята ми чанта вече е на приключване и скоро ще я показвам. Напредвам бавно, но славно, щото все пак и малкия си иска внимание. Нямам търпение да я свърша и да започна потника, макар че още не съм му измислила модела. Все още се оглеждам за модели и ще реша.

# 129
Записвам се при вас , защото май ще имам въпроси за шапка на 2 куки .  Hug

# 130
Аз и това разглегдах вчера,но как да видя и другите страници,а не само първите?Има ли начин да се изтеглят списанията?

да има линкове отдолу

тити, за копринената прежда ли става въпрос? Laughing

# 131
Моля, ако някой има схемата на модел номер 30 от Сабрина бейби-май 2006 г.(тъмно синя жилетка) да даде линк, че във списанието върху модела има надпис, който го закрива! Благодаря! Confused

# 132
  • Варна, морето и сините вълни!
Моля, ако някой има схемата на модел номер 30 от Сабрина бейби-май 2006 г.(тъмно синя жилетка) да даде линк, че във списанието върху модела има надпис, който го закрива! Благодаря! Confused

Соня, ако си беше направила труда малко да почетеш тук преди направо да влиташ и да питаш можеше и сама да си намериж списанието!
Ето тук можеш да си го изтеглиш -цък

А ако прочетеш само поста над теб и кликнеш на връзката ще намериш не само сабрина от май но и много други!

# 133
Mimito ,  Sonya_prima  търси броя от май 2006, а в линка е допусната грешка,пише 2006,но реално е качено списанието от май 2005.

Вижте коланчетата,които оплетох за коледния базар
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187682&photo=7

Плета и дамски шалове,но не всички са готови,надявам се тия дни да ги завърша и да се похваля и с тях!

# 134
Amelli, благодаря, наистина търся друг брой, но много благодаря и на Мимито. Покорно се извинявам,ако съм нахълтала,но ми се иска докато детето ми спи малко да мога да поплета ,вместо да разглеждам обстойно темите,които наистина са безкрайно полезни и интересни,друг  е въпроса, че МОЕТО време е малко. Благодаря ви, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт