5 години Bg Mamma - Прибрахме се!

• 38 438
  • 780
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Коя е Вердад, къде е  Cry Много исках да се запозная с нея  Cry
Дано следващият път ... Hug
Поне ми я покажете моля  Praynig

И аз така... Отчитам и този пропуск като сериозен!

# 136
  • София
Ееее. Що така? Идеята не беше моя, а на онова русото дето седеше на масата ни. То много коварно същество.  Laughing Съсъ зор си взех лепенката.

Май успя да метнеш само сервитьорите, че си Горгона... Mr. Green

# 137
  • Sofia
Коя е Вердад, къде е  Cry Много исках да се запозная с нея  Cry
Дано следващият път ... Hug
Поне ми я покажете моля  Praynig

Много е симпатична, уверявам те. Исках да я заснема, но тя се смущаваше и не исках да настоявам...

# 138
  • Linz
Изводът за мен лично е:
Когато имаш два поредни купона, поне денят между тях трябва да се използва за почивка. За другия път ще знам.
Аз направих същият Laughing

# 139
И аз имам молив от Вердад Heart Eyes
Аз се прибрах рано, не бях много в кондиция...

# 140
Купонът беше супер, Мамма и Татти, невероятни! Благодаря!  bouquet

Въпреки, че нямам навика да ходя по масите и да се взирам в табелките, все пак успях да се запозная с Василиса, Кроасания и още много готини съфорумки.
Видях една приятелка, която познавам отдавна и изобщо не очаквах да я видя на форумския купон. Светът е много малък. Mr. Green Горгона медуза чак на дансинга успях да й фиксирам табелката Laughing, много готина, купонджийка. Еди само в гръб го видях, сега разбирам, че са се редили за снимка с него. Joy Страхотни снимки, браво на фотографите, чакаме и другите.

# 141
И аз имам молив от Вердад Heart Eyes
Аз се прибрах рано, не бях много в кондиция...
Дуци- много си красива!

# 142
Кой раздава моливи , за кво ги раздава и кво се натискате и хвалите че сте се сдобили с моливи ??Изобщо не схващам за кви моливи иде реч ????

# 143
единственотот тъпо в тези купони е, че като видиш някой за пръв път, възкликваш спонтанно: а, ама аз съвсем по друг начин си те представях; и в този момент човека го дръпват на друга маса, или виждаш някой друг, и смислен разговор не успяваш да завържеш. Нито с Василиса поприказвах/от зор да й кажа колко е слаба/, Сабина профуча просто край мен и повече не я видях, Вердад не ми подари моливче/не че е длъжна де/, за присъствието на ивонска, Джане, Занда Ксурик изобщо не разбрах.....

и тези, дето снимаха нашата маса да стават вече и да слагат снимки!

# 144
Маркрит, Вердад е раздавала моливи. Сигурно си обърнала внимание на аватарите й Wink

# 145
Месри, Мамица!

Кой раздава моливи , за кво ги раздава и кво се натискате и хвалите че сте се сдобили с моливи ??Изобщо не схващам за кви моливи иде реч ????
Ми тези дето имат си знаят за какво са smile3534

# 146
Купонът беше страхотен, макар че аз си тръгнах точно, когато страстите започваха да се развихрят. Видях се с доста съфорумки, но и с доста пропуснах да се запозная, защото съм патка заспала, ама то беше такава лудница ...  Crazy
Благодаря на Мама и Тати за организацията   bouquet  Hug

# 147
  • Paradise
тити, станали сме отдавна, но чакам мъжът ми да свали снимките, че аз съм "нация техническа" и не зная как.

# 148
Месри, Мамица!

Ми тези дето имат си знаят за какво са smile3534
Много благодаря за подробното инфо , егатиии ....... Crossing Arms

# 149
Купонът беше страхотен, макар че аз си тръгнах точно, когато страстите започваха да се развихрят. Видях се с доста съфорумки, но и с доста пропуснах да се запозная, защото съм патка заспала, ама то беше такава лудница ...  Crazy
Благодаря на Мама и Тати за организацията   bouquet  Hug
Аууууу, аз съм Гоооляма Бяяяяла Птица. Чудих се 20 мин. коя е слабата, фина дама с палтото 7/8...знаех си, че си познато лице...ама на. ooooh! ooooh!
Ми отдавна не си идвала на купон пък.

Общи условия

Активация на акаунт