5 години Bg Mamma - Прибрахме се!

• 38 436
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Може ли някой да ми даде линкове с Василиса? Много искам да й видя физиономията Grinning

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4521353 Кроасани и Василинда

# 241
  • София
И новата коса на Надето Драконовска Grinning Дайте по едно линкче, плс Praynig
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4520770 Белинда, ей ни тука с Виви   Laughing

# 242
Новия имидж на Драконовска ми хареса много:)

# 243
  • гр.София
 Исках да видя Вердад на снимка.

# 244
Цитат на: teo7777
Сопраното отслабвал. Laughing Обаче какво ти отслабвал не разбрах, понеже не видях да имаш излишни кила, М? Thinking

A снима ли го, а? А?

Не, нямаше го. Василиса каза, че е избягал в Пловдив.Laughing

Да, прическата на Драгон беше супер, много оригинална и аз я разглеждах с възхищение.

# 245
  • В офиса
Може ли някой да ми даде линкове с Василиса? Много искам да й видя физиономията Grinning

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4521353 Кроасани и Василинда

Е това ме разби. Повечето ги познах, но Василиса никогаж нямаше... Изглежда страхотно, но много по-различно от русата снимка, която й беше за аватар по едно време. Всъщност изглежда по-добре от преди.

Андж, ако се вдигнеш до София и аз идвам на форумска среща, да се запозная с теб, колкото и да съм им враг.

# 246

Пак да питам Simple Smile

Тинкърбел, за малко да тръгна към София Simple Smile А ти, ако имаш път насам се обади .

# 247
  • Sofia
Много,  много весело изкарах. Искрено се забавлявах.По-късно дойдоха съпругът ми и мъжа на моята приятелка, който 3 пъти объркал жена си с Тео777.
  След като си тръгнахме отидохме в Брилянтин и на входа един мъж ми казва "Здрасти Деяна" , обръщам се и гледам Перето. Не знам какво съм му казала, защото бях малко почерпена, но се врътна като ощипана мома. Днес се опитвам да се сетя, но не мога  Embarassed

# 248
  • UK
По мои наблюдения, снощи добре си беше пийнала ти.

# 249
  • София
По мои наблюдения, снощи добре си беше пийнала ти.
а ти къде изчезна по едно време? гледам лепенките по балона си увеличила после  Laughing

# 250
  • UK
Аз все там си седях, на входа/изхода и тероризирах хората за бележки. Simple Smile Пък и там нямаше толкова цигарен дим. Simple Smile

# 251
Не знам какво съм му казала, защото бях малко почерпена, но се врътна като ощипана мома.
Може би да си го обидила нещо,
ама сигурно е било от алкохола.

Реза няма ли снимки да покаже, а?

# 252
  • Sofia
Ето това е моята приятелка, чийто мъж я объркал 3 пъти с тео777

# 253
# 254
Стига бе! И ти ли беше там? Съжалявам, че не те видях.

Аз пък съжалявам, че теб не те видях  Crossing Arms

И теб не те видях. Аз за бях за малко и не бях много в час. Другия път.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт