Супер мами от Norge 13

• 14 418
  • 241
  •   1
Отговори
# 180
Момичета искам малко помощ.Нашия компютър нещо ни изоставя вече и трябва да си купим нов.Както се сещате нямаме много парички и ето това открих което може да е актуално за на.
Искам да ви попитам кой от двата компютъра ще ми препоръчате?
Искам да има бърза работа памет да отваря бързо страници и да мога да гледам онлайн телевизия и филми без да ми засича.
Нали имаше няколко от вас женени за компютърни специалисти, дайте едно рамо!

Ето ги
http://www.elprice.no/Product/ProductInfo.aspx?id=30145&cid=5547

http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop- … tegory_tabcontent

# 181
Привет... Hug Еей много работна аз бе....то бива работа бива ...ама  туй мойто на нищи не прилича вече ... Crazy  Ами  сънувам тази Икеа вече ...като мой втори дом е ... Joy  Ама ся се напъвам да работя повечко че идва Коледа,и ще си ходя в БГ,и ще нося подаръци за на там....и на връщане  ще купувам подаръци за насам... Joy Така че трябват паришшки ... Mr. Green

Аничка добре съм мила.... Hug И на мен не ми се отваря линкчето ти... newsm78 Как е мъничка ? Heart Eyes

Майчице...сега аз да ти  докладвам тука за компютрите.  bowuu Значи говорих с моя спец и той каза че тези двата  дето си си ги аресала не са от най-добрите... Rolling Eyes  За процесорите  каза че били с ниски гигахерцове...1.86 Ghz.
Той ме попита на каква цена търсиш....и не знаех какво да му отговоря... Embarassed Но като видях линковете , разбрах че май се движиш около 4.000 кронки. .. newsm78 Освен това каза че в Елкшьоп за тази цена няма да намериш свестен компютър.

Но той пък ти  намери  нещо много хубаво....но е с 9995 кронки по-скъпичък...но каза че няма да съжаляваш Rolling Eyes
А магазина е много профешънъл..и моя само от там пазарува... Heart Eyes Освен това го имате и в Берген... Wink казва се "Datakjeden"...А ето и компа който той ти предлага... http://www.datakjeden.no/vareinfo.asp?bID=1&varenr=551560&am … ;tilbudspris=true   само че е без клавиатура и мишка. Но предполагам че ти  си ги имаш вече... Peace

Този е с много хубави данни на процесора  Prosessorhastighet   2.6 GHz  и      Prosessor FSB   1000 MHz
Може да му се довериш на моя....щото е инсталира 3 компа у нас..и скоростта е равна със скоростта на светлината  Joy
 Още докато натисна Enter....и линка вече се е отворил....ееейййй  че съм фукла беее    Joy

А за бързо отваряне на сайтовете  също много зависи от скоростта на инеренета.  Ако имаш един комп...то 1500 Кbits са ти достатъчни. Но ако имаш повече от един то ти трябват над 5000 Кbits. У нас има  инсталирани три броя ... Crazy  щот сме голямо фемъли  baby_neutral   И преди  като идваха децата му  шяха да се изпотрепят  помежду си за компютър, та моя си реши проблема като инсталира на всеки по един..  Mr. Green    Ся всички сме   happy   Hug 
А сега  само дето в кухнята нямаме още компютър....та като готвя манджите  да мога едновременно и да пиша във форума... Joy Ама може и това да стане някой ден... Mr. Green

Как не иинсталирал един лаптоп в тоалетната все още ....не знам  newsm78 Сигурно не се е сетил милия....ама аз няма да му дава таз идея.. Crossing Arms .. щото като нищо ще го направи. Whistling Аман от компютри вече  в къщи ... Close... Joy

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 01:28 от roza66

# 182
roza66 злато си мила  Hug  Много ти благодаря!!!  bowuu  bouquet Да поздравиш и мъжлето за помоща bouquet  То ясно че за тази цена няма да са от най-добрите но мерси че ни ориентира та да не се забием пак с някой боклук  Rolling Eyes Като не разбираме  Embarassed
Ще се поразгледаме сега с милото и ще решим. Ние сме с лаптоп сега та нямаме тастатура и мишка ама те са евтини мисля  newsm78 Хайде сега да разпиташ за хубав по големичък флат шарм за тоз компютър и естествено евтин  Mr. Green Wink Sunglasses Peace

Ох хайде отивам на училище  Hug   bouquet

# 183
Привет момичета ! Grinning 

Майчица ,разгледах снимките,невероятни са ,всички много ми харесаха.Голям майстор си !  bouquet
Това на ли не е ноктопластика ?Понеже гледам,че ги рисуваш на отделни нокти,накой ден ако се срещнем и аз искам,нищо в синьо ,любимият ми цвят.

Розе привет,малката е добре,танцува тук сега до мен,много е музикална.Не знам защо си е наумила че Енрике Иглесияс е баща и,като го види или чуе да пее вика тати  Joy Днес ще ходя към нашите ,че Деско е в пожарната.Щях да питам в Норвегия празнуват ли ден на студента? newsm78

Хайде лек ден на всички !  Party

# 184
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, чета ви само , че ме тръшка грип. Засега не е много севриозна работата, успявам с любимия им парацетамол, ама ако се усложни незнам какво да пия. Не съм била на лекар, щото знам какво ще ми кажат на тоя етап- пий един парацет и си бомба.
Много ме е яд, щото мъжо таман днес има една работа да върши около Хаугесунд и неможах да отида с него, можехме да пийнем кафенце с Плачинка. Tired

Стискайте ми палци да удържа фронта. Стискам зъби и не се предавам  Crazy

# 185
Привет, момичета!

Не мога да не споделя с вас какво открих:

Shocked
http://gadget.blog.bg/viewpost.php?id=63825

Joy Признах ги норвежците!  Mr. Green

Бобченка, оправяй се бързо!

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 12:57 от mishelle

# 186
Ех, бобченка, язък...

# 187
Привет на всички ... Hug  Аз така да надникна тука малко преди да отпраша за Икеа... Mr. Green

..........
Розе привет,малката е добре,танцува тук сега до мен,много е музикална.Не знам защо си е наумила че Енрике Иглесияс е баща и,като го види или чуе да пее вика тати  :35

Хайде лек ден на всички !  Party

Joy Joy Joy Голям фога е малката.... Joy И това с тати.... Joy Joy Joy ... Hug

Майчице ..за флат скрийн има супер готини на фирмата LG..нашите са такива. Но като се върне моя от работа ще го питам и ще докладвам... bowuu По принцип не са скъпи наистина...а мишки има супер евтини и много удобни на  Logitech ,само че подробности по-късно, като си дойде специалиста  Wink

Мишелка...колкото и да не ни се вярва норвежците могат да бъдат и гениални  Grinning

Иначе тук  наистина има много такива  малки и удобни нещица, които не са никак сложни да се измайсторят...ама трябва някой да се сети първо. Mr. Green  Та норвежците са се сетили. Laughing

Много се изумих когато се качих на градски автобус и на една от спирките имаше човек с голяма инвалидна количка.Викам се е ся как ще се качи тоз човечец ... Thinking.... newsm78 И когато автобуса спря....целия  се наклони леко надясно и надолу към тротоара  и шофьора отвори една метална плоча която се спусна на тротоара като "асансьорче"..и човека се качи по нея в автобуса... Rolling Eyes Просто е гениално. Heart Eyes  Гледам че и  възрастните бабички  като слизат, шофьора "накланя" рейса надясно,по-лесно  им е за слизане. Освен това в рейсовете имат специални места за колички и колелета ...и  колани за закрепване  Shocked Закопчаваш си количката с този колан и нямаш проблем. Не е като в България се чудиш как да крепиш количката... Joy

Ееее Бобченка...да оздравяваш.... Hug Чайче с мед и много лимончета яж.... Wink и много любоФ да правите че да се изпотяваш... Joy...  bouquet

# 188
Така е, Розе!

Но в .бг не само няма къде да си закопчаваш количката ами си е направо абсурд да водиш бебе в автобус. Това абсолютно важи за София.
Във Варна видях няколко автобуса без парапет т.е. от където да се качи спокойно личка. Но и те са рядкост...

Бях питала за празниците в Норге? Някой може ли да ми посочи линк къде да видя кои дни са?

опс... Намерих ги тук:

На всичките дни ли се почива или само на тези, които оса в червено?

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 14:02 от mishelle

# 189
Мишел...ето ... Peace   http://www.bergen.kommune.no/info_/ekstern/flaggdager.html#kommunale  . Дните важат не само за Берген ... както Бергенчани си мислят .....а за цяла Норвегия... Joy ...Шегувам се  разбира се... PeaceМайчице... ти си от региона и знаеш какво имам в  предвид ... Wink/  .
Еййй  иначе тези  Бергенчани много  са  си специални....по принцип Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 14:31 от roza66

# 190
Здравейте момичета!Големи дебати по норвежки сте провели Joy
Марйо, за какво са ти тия реклами бе мила?То едно,две да са читави #CrazyВсичко друго е за казана с хартия.
Бобченка, аз така бях се тръшнала миналия месец.Много ми беше зле,но се оправих само с лимони и витамини.Пих "великия "норвежки TRAN i Sana-sol.Гадничко е,но помага.Оправяй се бързо Hug
Майчице,ние сме фенове на DELL.И двете ни РС са на тази фирма и сме доволни.Но тук наистина има по-компетенти хора,те ще ти кажат  bouquet
Момичета,имам едно питане към всички с малки деца.Кажете ми с кой от тукашните прахове перети бебешките дрехи,и кой омекотител ползвате?
Приятен ден на всички 

# 191

Майчица ,разгледах снимките,невероятни са ,всички много ми харесаха.Голям майстор си !  bouquet
Това на ли не е ноктопластика ?Понеже гледам,че ги рисуваш на отделни нокти,накой ден ако се срещнем и аз искам,нищо в синьо ,любимият ми цвят.

Розе привет,малката е добре,танцува тук сега до мен,много е музикална.Не знам защо си е наумила че Енрике Иглесияс е баща и,като го види или чуе да пее вика тати  Joy  Хайде лек ден на всички !  Party[/b]

Joy hahaha Joy Laughing  Сладурана...мисли Енрикето за тати hahaha Joy значи татко и той трябва да е музикален и да е голям красавец щото Енрике...ммм  Whistling Mr. Green Hug Моя пък мъник като по малък като видеше Брус Уилис на ТВ и викаше винаги дядо  hahaha Joy явно му приличаше на дядо му  Mr. Green Laughing

Иначе не въпроса не не е ноктопластика съвсем естествените ми нокти са това а тези на изкуствените съм си правила само пробички иначе не си ги лепя после да ходя с тях  Joy Само да си измислям моделчета съм ги ползвала   bouquet Мерси , радвам се че ти харесват ще те направя разбира се ако ни се отдаде такава възможност Peace  bouquet И на мен синьото ми е любимо ама много ярко стои и не го правя много  Embarassed Rolling Eyes

Розе, мила  Hug чакам си доклада  Joy Да ме обзаведете добре ей!  Hug   bouquet А за Бергенчани знаем, те не са в Норге ...  Shocked Joy

mishelle това за лифтчето и аз не го знаех  #Crazy добре че ме светна, много е практично ама тук в Берген си нямаме а са такиа барииии  ooooh!  ooooh! Close

Бебинщайн прахове за пране на бебешки дрехи съм ползвала тези които пише че са против алергии и има Сване мерке, това е едно зелено лого като лебедче, без парфюми....  На неутрал и омо мисля най вече ползвам. А омекотител не ползвах въобще защото аз самата не мога да му понасям миризмата. Сега започнах да ползвам един на неутрал пак без парфюм противоалергичен и него го понасяме  Peace

Ех бобченце и ти ли се тръшна, много лошо дано не е грипа че не е лек. Да пиеш много чай с мед и лимон. Аз така правих и вит Ц взимах таблетки ама не се оправих само с това  Rolling Eyes Бързо оздравяване ти желая!!! Да нацелуваш малката красавица   baby_neutral bouquet

ркб давай още вицове  Joy   bouquet

# 192
Здравейте и от мен. Росе полу4и ли парите? Може и да си писала ама аз нямам никакво време да 4ета за6тото и аз като Роза съм много работна  Laughing. Сега се прибирам от работа, а в 23.00 отивам пак до утре следобед 15.00 4аса. Тъй като работя то4но в рекламният отдел на по6тата да ви кажа на споре6тите  Mr. Green 4e Mange reklamer  е правилното, поне този израз го 4увам сто пъти всеки ден.  Mr. Green Е отивам да спя 4е после трябва да ходя и на работа, 4е ина4е Пала4инка и боб4енка няма да си полу4ат рекламите утре  Heart Eyes

# 193
квинне, мани, тихо, с тия реклами да станем на кълбета за малко... Wink Я кажи какво работиш, какви са ти задълженията?
Майчица, абе я виж ти като си намери работа как добре ти се отрази... почна по-често да идваш в добро настроение, аааа добре добре...  Hug

ПП. квинне, не разбрах що точно ние с бобченка? Тя Марйо искаше реклами, не ние... newsm78

# 194
  • София/Осло
Как сте мацки?
Ние тия дни се ошашкахме от работа... ooooh!...затова все не успявам да ви пиша....ама си ви чета де  Flutter
марио- имам нови рекламни брошуркииии  Joy

Общи условия

Активация на акаунт