Супер мами от Norge 13

• 14 412
  • 241
  •   1
Отговори
# 195
Майчица, абе я виж ти като си намери работа как добре ти се отрази... почна по-често да идваш в добро настроение, аааа добре добре...  Hug
Aaa забелязва се нали  Mr. Green  Hug   bouquet

# 196
  • Stavanger,Norway/ Varna
Палачинке, нали сме в Ругаланд, та затова. Ако квине не отиде на работа, няма реклами  Crazy

Аз съм по- добре май. Абе много странно, върти ми се главата и нямам енергия, вчера ми се и гадеше, днес не. Оправям се за лако и пак ме почва. Незнам какво е това чудо, кръвното ли ми пада, какво. Даже правих тест за бременност, да не сме я сгафили нещо с мъжо, ама не сме. Та, голяма чуденка, какво ми е  newsm78

# 197
аа бобченка да бе, хич не зацепих, че сме в една география...
Майчица, ми как не...  Simple Smile

# 198
Ето ме и мене.... Hug  Та аз се прибрах преди 30 минути...  Rolling Eyes Докато се дотътря до нас. Ужасно мразя да карам в сняг и вечерта... Rolling Eyes Та карах 30 минути до нас...като пенсионерите , не вдигнах повече от 60 км на магистралата .... hahaha  Всички фучаха поне с 80 км.... Кой знае колко псувни съм изяла  от шафьорите зад мене... Joy И сигурно са ме звели за 88 годишна пенсионерка като карам така бавно...еми нека пък  Crossing Arms
Пуста зима....много обичма сняг...  Heart Eyes  Ама да съм  на диванчето пред камината .../дето я нямам  Twisted Evil/  Блазе и на Норчето че си има каминка... Rolling Eyes

А ние цялата Икеа сме на Пепес пица в събота от 16.00 ... Heart Eyes ще наг
ъваме пици с бира... Mr. Green
Пак шъ дебелея....уфффф  .... Rolling Eyes Добре че има лунни диети.... Joy

Joy hahaha Joy Laughing  Сладурана...мисли Енрикето за тати hahaha Joy значи татко и той трябва да е музикален и да е голям красавец щото Енрике...ммм  Whistling Mr. Green Hug Моя пък мъник като по малък като видеше Брус Уилис на ТВ и викаше винаги дядо  hahaha Joy явно му приличаше на дядо му  Mr. Green Laughing

.............
Розе, мила  Hug чакам си доклада  Joy Да ме обзаведете добре ей!  Hug   bouquet А за Бергенчани знаем, те не са в Норге ...  Shocked Joy

Joy Joy Joy

Майчице ..пах се хилих като гламава с твоя мъник.... Joy Joy Той пък си харесал Брус Уилис... Joy ...Супер!  Hug И аз го харесвам...ама не за дядо...  Mr. Green..... Blush.......
А аз по този случай да вметна...понеже много пътувах и Ники/синчето/беше на 3 годинки когато заминах за Норге. Ама в къщи репетирам  свиря като гламава на пианото,пея...грача...свиря... Joy Абе лудница...  Mr. Green Нали репертоар ще правим за Скандинавия...няма  съ излагаме я...  Mr. Green

Та майка ми вика ,че като видел някоя певица по телевизора почвал да подскача и покзвал с пръстче  към екрана и викал..." Мама там...мама ..."... Joy Joy Joy Няма значение дали е руса,черна...мулатка...все е "мама"....щот пее... Joy Joy Joy  Сладура ми той бе... Heart Eyes

Така мила...сега за доклада.... bowuu Моя каза че флат скриновете е най-добре да се купят от магазин. Тоест в този дето ще купувате РС дето ти го дадох...там има супер екранчета  Wink Тъкмо ще може да ги видите там са изложени.  DELL /както спомена Бебенщайн /е много силна фирма, но също така LG, Samsung....Но все пак там момчетата  в магазина знаят какво продават  и  ще ви насочат. Така каза другаря програмист....че  флат скринове най-добре на место. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 01:06 от roza66

# 199
Майче...личи ти и още как.... Hug   Много си бодра и позитивна.... Heart Eyes е  това е супер!   bouquet

А тук такъв сняг вали че не можах да си позная колата.... newsm78 Т я е мъничка..и е стояла 8 часа милата на паркинга на Икеа..и снега я е затрупал...   Mr. Green   А аз всеки път паркирам на различно място,  където намеря място  Crazy Така че не винаги помня къде точно ми е колата.... Rolling Eyes

Излизам вънка, какво виждам...не виждам моята кола... newsm78   Всички коли бели... Shocked Затрупани много ..ами ся.... Joy Та включих алармата за отключване..и тя взе да святка и мига ..та така си  я разпознах... Joy Ужас! Ако нямах аларма щях да шетам из паркинга като  луда...и да се прибера на сутринта... Joy

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 01:07 от roza66

# 200
Розе като каза пици, няма да ти казвам как гледах една от тези Халвстект пици, дето се продават в Икеа при кренвиршите. Толкова апетитно изглеждаше, ама пуста диета- удържах  Grinning Запланувала съм аз да си купим една такава, ама чакам някой ден мнооого да ме домързи да готвя.
Да ви разкажа, вчера бяхме какнени на Слава. Това са сръбски празници. Значи всяко семейство си избира светец на семейството и на неговия ден празнува слава. Нещо като нашите именни дни, само дето е празник на цялото семейство. Та, обичая беше много инересен. Омесва се питка. Като дойдат гостите се разрязва отдолу на 4 и се полива с малко вино, хваща се отсттрани от всички присъстващи мъже и се върти по часовниковата стрелка като се казва Отче Наш. След това се рзчупва от двама от тях се се казва пак някаква молитва. Пали се тамян и всеки от гостите повява малко тамян към себе си и се кръсти. После се раздава от питката, както и варено жито се хапва по една лъжичка. Сервира се само постно и риба и най0 странното, домакините трябва да седят прави цяла вечер. Те не сядат на масата с гостите, дори първичната традиция изисква д ане ядат и пият. Нашите домакини спазиха това за около час и после ги накарахме да седнат и да си хапнат и пийнат като хората.
Приятно беше и доста интересно да се види един православен обичай, който ние нямаме.

# 201
  • България
Я да вА вида кво правите..бре гледам много болни има,да оздравяват .. Peace

Ана,направо ме срази с този Eнрике и твойта дъщеря Joy Joy Joy,голям образ е от сега,да ти е жива и здрава. Heart Eyes Hug

Гледам "вечната" и " дълбока" тема за рекламите се нищи,бре не ви ли омръзна,нали казахме че е mange reklamer,i mye reklame ,та това и децата го знаят,не е ни6то ново Rolling Eyes
Въпросът беше за кутиите,които разбрал,разбрал,другите здраве Crossing Arms

Боб4енка,и аз съм така,вие ми се свят ,измаляла съм ,гони ни зимната депресия,(рано се мръква),все насън ме кара и мен Mr. Green
Оба4е гледам социалният живот върви Grinning,браво,само така bowuu Peace

Розе ,тебе кво да ти кажа,напиках се да се хиля посред но6тите,бре откъде ги пи6е6 такива Joy hahaha Joy

Това с певиците и сина ти ми напомня за моя,като бе6е бебе и като види някоя  реклама за 6ампоан и по4ва да реве ,да со4и телевизора и да вика "мамаааа" Laughingголям маитап,аз така поласкана не съм била никога,вси4ките модели,все мама Sunglasses

Наиде наздраве,аз съм с една вода до мен този път Twisted Evil Laughing

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 01:19 от norah

# 202
Аа Норе върви за сега, пу да не му е уруки. Надявам се да се видим и с Ословчанки другия месец като си замъкна дупето натам.
Сега съм приготвила Дан Колов- наш филм и чакам голямото бебе в къщи да се наиграе на Плейстейшъна, че да го гледаме. Ама като доста се е увлякъл  Tired

В Трондхайм значи, зимата е в пълна сила. Тук още се лигави, ето гледам утре слънчево го дават. Ще ходим за коледни подаръци за нашите и за свекитата.

# 203
  • България
Аа Норе върви за сега, пу да не му е уруки. Надявам се да се видим и с Ословчанки другия месец като си замъкна дупето натам.
Сега съм приготвила Дан Колов- наш филм и чакам голямото бебе в къщи да се наиграе на Плейстейшъна, че да го гледаме. Ама като доста се е увлякъл  Tired

В Трондхайм значи, зимата е в пълна сила. Тук още се лигави, ето гледам утре слънчево го дават. Ще ходим за коледни подаръци за нашите и за свекитата.

АА,Боб4енка,ела да ни прави6 компания,ние луди посред но6тите ,някои много работят като Розето,други много спат(не казвам кои Wink,та сега кои като нас Joy

Тук е  пълна зима,много сняг ,днес детито се отъркаляло едно хубаво ,мокър до га6тите се върна и ми напълни пералнята пак,ама радост голяма поне за него,маика му нека да си мърмори тя Mr. Green Laughing

Бо4енка,дано контактите все така да вървят,пу,пу,да не ви е уроки Peace

# 204
Ееее ми болни сте щото не пиете  червено вино бре...да ви кажа аз сега Joy
Червено винце...1 чашка "за размръзване" ... Joy Така че моето вино утре пристига... Mr. Green  моя си знае задачата,всеки уикенд ме снабдява с бутилчица  ..Heart Eyes Казах му че ми действа добре на нервите и на кръвното... Joy  Joy Joy Дано е повярвал... hahaha

Бобче...Много  интересен този обичйа дето си го описала... Heart Eyes Интересно колко сме близки със сърбите..а колко са ни различни обичаите. Grinning А това че домакините трябва да стоят на крак цяла вечер...ай ай...жал ми стана за тях Rolling Eyes Ама добре че не са спазили обичая де... Joy

Иначе  аз тези  пици дето ги има в Икеа не съм ги пробвала ... newsm78Срамота...работя там... Embarassed   Не знам дали са гот....ама Пепес пица ми е любимата... Ммногоооого вкусна . smile3521 После щели ни"водят" на дискотека....ама аз няма да ходя с тях... Mr. Green
 Нещо не си падам по техните дискотеки....а и името на дискотеката не ми харесва нещо... newsm78 "Tiger and Tiger"...то си е  жива джунгла вътре... Mr. Green  ще вземе да ме нападне някой тигър....не мога да избягам Joy Моя е ходил в Tiger and Tiger преди години и акза че е голяма тъпня... Rolling Eyes така че няма да пропусна нищо. Crazy

Винаги когато сме излизали няколко българки  на диско /рядко се е случвало/...винаги има някакви лепки за нас... ooooh! Ама няма спокойствие  бе...  bash  Ние сме  си мургавелки и доста се отличаваме от блондинките тука...и   тия русолявите едвам се въздържат....явно "сме екзотика" за тях... Joy

Та тази събота смятам да се намааам с пица и да пропусна дискотеката и да си дойда в къщи ....и да си пия винцето  Joy Моя мъж се възрадва като разбра че няма да ходя на диското с колегите. Wink  Макар че казва..."Мила, що  иди с тях, и без това рядко излизаш и рядко се събирате..."   Ама тако го каза..."споловин уста" дет се вика...  Rolling Eyes  
Аз по принцип  обичам домашни партита, домашни купони..с приятели Heart Eyes Такива в диското  дето ми се търкалят по масите и лягат и за спиват на пода...не си падам по тази атмосфера нещо... newsm78 явно одъртявам..."Бавно и неусетно почти... Joy

Норчееее..... Hug Урааа, радвам се да те видя... Heart Eyes Градски сме..па не може да се видим значи... Crossing Arms  Не че града е толкова голям.... Joy

Ох, аз утре почивам... и в събота... Shocked Не мога да повярвам че почивам и няма да работя този уикенд... Shocked...  newsm44

Така че и аз съм сънчо като теб...все на дрямка ме удря... Joy Ама то и тез канали и филми ..и чудо... ooooh! ...как човек да си легне рано...просто Ъпсурт... Joy

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 04:22 от roza66

# 205
  • България
 Joy Joy Joy
Ох,остави ...каза "ама така с половин уста го каза" твоито мъж,а Розее,еее,къде така 6те те остави на 4уждите мъже тои Wink

4акаи аз да кажа,зна4и бременна в 5 месец съм на дискотека,(няма да легна и да умра кат съм бременна Sunglasses)ама една супер задръстена селска "дискотека" Shocked,ако може да се използва тази дума Mr. Green
И аз съм на една маса сама за момент,идва един и вика "кво пие6",викам :"безалкохолно","ааа,не да ти купя някакво питие",викам не,не,а тои "да не си религиозна??" #CrazyАз викам:"Не,бременна съм" Laughing,и както доиде така изфиряса..Тои колко да е бил пиян да не види корема,аз верно нямах и голям корем,ма все пак Rolling Eyes

А това Пеппес пица,ах,ах ,колко романтика оставихме там Blush Mr. Green,къде си сега романтикооо,сега сме на замразена пица,а друго бе6е кат ме сваля6е,тогава обрисвахме но6тният живот на Трондхаим,то един но6тен живот,ма квото има6е там бяхме:thinking: Crossing Arms

# 206
Joy Joy Joy Joy Норче ти ме утепа от смях бе миличка... Joy Joy Joy Тоя другар , с твоя лаф" бременна съм"  е изтрезнял  "веднага" и  на момента .. Joy И мен така са ме питали кво ще пия....ама аз будалата   казвам  "Мерси ,ама мога да си купя сама питие...." Crossing Arms Като си мисля че ще се разкарат...А  вместо това искам да  му кажа " Марш от тука бе!  Mr. Green  Щото те не се махат... Rolling Eyes

Е аз пък искам да ти благодаря за tips-а който ми даде...    bouquet   Сега вече знам как да разкарвам нахалните лепки около мен... Joy  Значи като кажа"бремена съм" това поне е гаранация че ще се изстрелят като "влака-стрела"  от моята маса... Joy Супееер! Много ми хареса... Joy

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 04:25 от roza66

# 207
  • България
Ми ,да бе,аз не 4е исках да го изгоня,млад ,прав все пак bowuu,ма без да искам така стана,пък и не бях сама в дискотеката,я. Twisted Evil
Оба4е голям трик е това верно Winkза които му трябва ,работи безотказно,имам и други,ама друг път за тях Mr. Green

# 208
Ми ,да бе,аз не 4е исках да го изгоня,млад ,прав все пак bowuu,ма без да искам така стана,пък и не бях сама в дискотеката,я. Twisted Evil
Оба4е голям трик е това верно Winkза които му трябва ,работи безотказно,имам и други,ама друг път за тях Mr. Green
Да,супер трик е...  Peace  А моя вече  посмъртно не мога да го вкарам в дискотека.... Crazy Иначе харесваме  лайф заведенията...с жива музика, пиано барове... Heart Eyes  Риката  е супер приятно и винаги свирят готини музиканти... Wink
 Някой ден ще се грабнем тричките , ти... аз и  щастлива ../ Къде се изгуби тя newsm78/ ... и ще идем на Риката.... Hug
Аааа и за другите трикчета искам  да ми кажеш.... Wink Че аман от досадници.... Mr. Green

Лек нощ от мен... Hug    Отивам да нанкам.....  ylinfant

# 209
Ааа Розе удъртяваш- няма такова нещо. Ей ме на аз съм на скромните 24 години ама така и не си падам по дискотеки. Предпочитала съм винаги механите, да си седнеш, пийнеш, хапнеш, друснеш 5 хорца и у дома. Ухааа. пак се размечтах.
А на моя като му казах къде ще празнувате и му се прияде пица в 3 през ноща. сега сандвичи ще пека, че пица нямааа.
Ох леле  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт