Супер мами от Norge 13

• 14 414
  • 241
  •   1
Отговори
# 210
Да, ама вместо да нанкам се отбих в други теми.... Joy И отиде тя  моята та съ не видя... #2gunfire

Ееех ,  добре бобче...успокоих се  Joy Joy Joy Викам  си че Удъртявам...ама явно е друга работата....  Mr. Green
Обичам задушевноста аз, точно като тебе... Hug  Меаханиички , хапка, пийка, смях и веселба в весела компания.... Laughing  Ох и на мен ми текат лигите като се сетя за Пепес... Едвам ще дочакам съботата.... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 04:27 от roza66

# 211
Стори ми се че щастлива надникна тука.... newsm78 Дали не ми се е привидяло...ама изчезна тя...не иска да пише по нощите..само ни чете  Joy
  Хитруша такава!   Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 04:29 от roza66

# 212
Лека  bouquet  Тоз път  наистина... Mr. Green

# 213
  • Stavanger,Norway/ Varna
АА Славс, виждам тее, защо не си при половинката в леглото в този ранен сутрешен час  Naughty

# 214
  • София/Осло
Бреййй днес яко ви е хванала липсата значи  newsm78
То верно ,че е петък ама драснете 1 ред де да ви видя, че мърдате Joy Joy

# 215
  • Stavanger,Norway/ Varna
ООО тук съм аз от когаааа, ама никой няма в темичката. Иначе така ми се спи, а такова слънчице грее. Май и аз ще полегна още млко докато мушмурока се събуди и после гаааз, на раходка.

# 216
Ето ме, драсвам няколко реда. Ще почивам 4 дни и по законите на Мърфи естествено не съм добре. С такова главоболие съм, че не е истина. А трябва да излизам довечера.....
И при нас е слънчево, и дано се задържи така.
Този път нямам вицове, ама получих това:
> Честит МДМДИУУЖ!
> Днес е Международният Ден на Много Добре Изглеждащата и Ужасно Умната Жена, така че моля да изпратите този мейл на някоя дама, която съответства на описанието! Моля, не ми го изпращайте обратно, тъй като аз вече го получих от една Много Добре Изглеждаща, Ужасно Умна Жена! И запомнете следното мото: „Животът НЕ ТРЯБВА да бъде пътуване към гроба с намерението да пристигнеш безопасно в привлекателна и добре запазена обвивка, а лашкане насам-натам с шоколад в едната ръка и бутилка вино в другата, с изтощено и разпадащо се от употреба тяло и песен на уста „Ухааа, 'баси кефа! "
>
> Желая ви прекрасен ден!
>
> За вас, момичета!
>
>
> Във всеки стар човек се крие един млад и се чуди какво по дяволите става!
>
>
> Вътре в мен живее една слаба жена, която крещи, за да излезе навън. Обикновено запушвам устата на кучката с бисквити.
>
>
> Най-трудните години в живота са тези между десет и седемдесет.
>
>
> Старостта не е място за страхливци!
>
>
>
> Тридесет и пет е възрастта, в която главата ти си застава на мястото, а тялото ти започва да се разпада
>
>
> Ако не можеш да бъдеш добър пример, бъди ужасно предупреждение !
>
>
>
> Никой не може да те унижи без твоето позволение.
>
>
> Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!

Засега толкова от мен
Малко допълнение за тези на диета Laughing
100% sikker metode for å komme i form. Glem LK-metoden, nå gjelder SB-metoden  (Småbarnsmetoden)

Har du prøvd alle metoder uten resultat, prøv dette:   
Det er kjent at toåringer i de aller fleste tilfeller er slanke.
I samarbeid med barneleger, radiologer, ernæringeksperter og utslitte   
foreldre er denne ufeilbarlige dietten forsket frem:

Frokost: Ett kokt  egg, en skive brød med syltetøy. Spis to
små biter av egget og smør resten ut på golvet. Ta en bit av
brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og klær.

Lunch: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull
og tre munfuller av ett glass melk (hell resten på gulvet).   

Middag: En kjeks, to mynter. Noe søppel du finner under sofaen.   

Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet.
Drikk 4 munnfuller fra badevannet ditt.

Dietten gjøres mere effektiv med bra tilrettelagt mosjon.

For eksempel:
* Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen i slynger rundt
samtidig som du skriker av all kraft for å øke lungekapasiteten.
Når mannen fra Securitas kaster deg ut av butikken gjør du sterk
motstand.

* Spring over alt, hopp innimellom. Fall ofte og regelmessig; å reise seg
opp igjen styrker musklene. Husk lungene. Skrik samtidig med disse
øvelsene.

* Be om en sparringspartner ved påkledning. Gjør med alle krefter
motstand mot å bli påkledd. Nøy deg ikke med et skift, krev også å få
bytte til andre klær minst tre ganger.

Garantert endring loves!

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 15:14 от rkb

# 217
  • София/Осло
роска --хареса ми това   Joy Joy

# 218
Роси....дааа има доза истина в това... Joy
 А ето и от мен нещо... hahahaкопнах го от друга тема...ама като го прочетох съм се смяла на глас като гламава... Joy Joy Joy

Гаджета сме още с моят мъж,
...на купон на една вила.
Вечерта лягаме да спим-3 двойки в една стая.
Нашето одеяло-родопско,от тия с космарлаците.
И понеже съм се сгушила на гърдите му,той дърпа одеялото нагоре и космите ме дразнят.
След много хилене и говорене на глупости компанията позамлъква.
...и тогава моят глас в тъмното:
"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Сещате се какво следва..
.

Joy Joy Joy

# 219
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ rkb, от къде ги вадиш тия бисери? Joy Все нещо такова ще изпратиш ти,голям образ си Hug
Майчице, благодаря ти за инфото.Аз също пера с ОМО,но не бях на ясно дали е удачен за бебето.
Розе, те синавете на такива шемети като нас, явно си приличат hahahaМоя като беше по-млък щом чуеше някой да говори и ръкомаха по ТВ все беше мама.А кото го доведе баща му на едно представление да ме гледа,после цяла вечер искаше да ме гушка, за да не отида при другия чичко дето ме целувал newsm62.Милите ни деца.Не случили на родители(мойте де) Joy
Айде ставам вече,че ми се срасна д....о със стола Tired

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 15:33 от Бебинщайн

# 220
Мартин е наказах 3 дни без компютър, за системно сутрешно успиване и закъсняваме на училищни мероприятия! Та и аз не го ползвам много да не го дразня, че гледам много ножици е събрал в неговата стая!  Grinning

Иначе и аз Като Роза всяка вечер сънувам ИКЕА!  Grinning

# 221
  • България
Е,бива ли така сега,съвсем заспахте ,ехооооо Rolling Eyes
Аз какво да кажа ....newsm78,тук вали сняг,та се къса,затрупа навън,голяма красота е,като зимна приказка,утре може да пробваме ските,ама да не се каня много,4е може да ме домързи в последния момент.
Искам да ви сложа вдна снимка на пеизажа отвън,но не знам как...
Някои по -ве6т от моя град(Слав4ето или Роза), ако иска да сложи,да видите какво 4удо е... Peace
Сега отивам да пия 4 -то кафе и пак ми се спи....
Петък е smile3558 coolcool,кефф,наи -оби4ам петък ве4ер,тогава запо4ва уикенда!!!

# 222
Привет на всички будни и заспали... smile3558.... newsm74

Норче..наистина е красотЯ голяма навън... Heart Eyes Отивам да правя снимки.. Hug  Ти що не ме подсети по-рано... Rolling Eyes ...че ся голяма тъмнилка...дано се види нещо на снимките...  Joy

Марйо....хубаво е да сънуваш Икеа нали... Hug
:

# 223
  • България
Ами 6то не те подсетих newsm78 един акъл за вси4ко не стига...Утре ве4е ,свър6и тя днес Grinning

Ето и ркб хубаво го е казала,ако има акъл пък няма тяло или не6то такoва newsm78,как бе6е ,когато главата си идвала на мястото,другото отивало на кино, Joyта така, не може вси4ко наведнъж Crossing Arms

Я да питам и аз,някои хора само надни4ат,без да пи6ат Naughtyзагива темата,еи.. Shockedвземете се в ръце!!!
Даваите,викаите и други хора да пи6ат тук,които познавате,малко смееееее,няма 6оу така Sad

# 224
Ето ви и снимки... по идея на Норчетуу ...как е сега при нас в Трондяйм. .. Heart Eyes

Мързеше ме да карам  чак до центъра за да снима и да ви показвам.... Joy Така че ви предоставям гледка от моята тераса... Joy.....Hug

http://img408.imageshack.us/my.php?image=cimg2984zw0.jpg

http://img134.imageshack.us/my.php?image=cimg2979ub7.jpg

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 19:09 от roza66

Общи условия

Активация на акаунт