Екстракция на ретиниран мъдрец - 350 лв?

• 1 878
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,

Скоро бях на консултация при доцент в Стоматологичния факултет в София, относно ретинираните ми мъдреци на долната челюст.  И двата ми мъдреца са пораснали в  напълно хоризонтално положение и притискат корените на съседните зъби. Доцентът ме посъветва да ги отстраня възможно най-скоро. Тъй като операцията била по-сложна, отстраняване на единия мъдрец при доцента ще ми струва 350 лв, което след елементарна калкулация би ми струвало 700 лв за отстраняването на двата мъдреца.

Тъй като не съм запознат с цените на тази услуга, моля дайте коментар, дали цената е нормална и дали да поискам второ мнение от друг лекар, преди да си запиша час при доцента? А ако сте в настроение и ми препоръчате да посетя още един лекар, моля препоръчайте ми добър такъв в София.

Благодаря ви предварително.

# 1
  • София
Виж темата за вадене на мъдреци. Там често се спрягаше името на един стоматолог, забравих му името, но съфорумките бяха доволни от него. Май беше Ради Венков или нещо подобно, дано не лъжа. Имаше описани и цени за ретиниран мъдрец.

# 2
Благодаря за отговора.

Аз разгледах доста теми във Форума, но за моя жалост, информацията е най рано от началото на 2011, което ме навежда на мисълта, че цените не са актуални Sad

Моля Ви за съвет, тъй като скоро трябва да реша и да си запиша час.

Общи условия

Активация на акаунт