Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 948
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Вече и ние сме сополиви   yu5 newsm45

Мен ме устройва в 11 /дано да не се успим  Joy/, а и клубчето също  Peace

# 271
Хайде тогава и аз да се изкажа - с две ръце съм ЗА часа и мястото, а и мамаМарго ще може да дойде в този случай.

blueeye® , я метни рецептата...всъщност май е по-добре направо сладки. Joy Joy

# 272
Здравейте Laughing
 Партито се готви със силна пара Peace ще чакаме снимки Naughty
 Тази вечер Наско е за пръв път при баба си и се надявам да мине всичко без проблем.Трябва да свиква,че много се е разглезил Crossing ArmsМакар,че и за мен е за пръв път беиз него ,но ще се възползвам от случая Mr. Green
  Болничките бързо да се оправят и никакви сополи Naughty
Елена само напред и всичко ще е наред Hug
   Лека вечер Heart Eyes

# 273
Колко хубаво, че ще има отново среща. Колко тъжно, че ние няма да присъстваме  Sad, но ще чакаме после снимчици Hug
Болничките, оздравявайте вече, че не бива така, идват празници, трябва да сме фит! Като се сетя, че миналата Нова година бебчо не се събуди на данданиите в полунощ, та чак се притесних дали е ок, а тази година със сигурност няма да е така.
Блан, можеш да пиеш парацетамол, ефералган, оксилококцинум, синупрет, стодал, течен витамин Ц, и още някакви глупости за болестта ти, без да се притесняваш за кърменето. И ти си човек, няма да се мъчиш, я!
Гузна съм пред вас, трябва отдавна да кача видеоматериал от общата ни среща, ама пусто време, все ми бяга нанякъде.
Ели, и аз като теб имам нужда от тази крачка, обаче още не мога да се реша да го оставя цялата нощ на бабите, че е такъв терорист, ще получат удар хората.
Елена, гушкам те!!!

# 274
  • гр.София
  Coffee Coffee Coffee Привет! Много ми е бавен компютъра и не мога да сложа нещо по-апетитно(да го търся,де)
 Елвинг,Душе, пих Вит.С ,осцилококцинум,парацетамол,ама-нъц. Набутах се и купих Нурофен стоп-колд и сироп за кашлица,който много помага на Пепи- не стават за кърмещи. Реших-спирам да кърмя.След 1 час....забравих Joy Или,по-точно София ме изработи.
 Извинете,за отклонението.

Нана,а-а,прочетох те вчера за клуба! Имах предвид,че съгласните с Барбарони сме повече.
 Участниците в анкетата ни продължават да набъбват Mr. Green

# 275
Здравейте, момичета!
Звъннах в Барбарони и записах партито за 16-ти декември от 11ч. до 13ч. Казаха, че до два дни ще ме изчакат, за да потвърдя. Стандартните процедури ги знаете  Peace. Наем на помещението 50лв. за двата часа, ако искаме момиче да щъка около децата е по 5лв. на дете, на свободна консумация сме и евентуално да си поръчаме торта през тях.
Нашите халки още не мога да ги намеря и вече толкова много съм се отчаяла, че ме избива на рев  Cry.

# 276
  • у дома
хайде на новото гласуване Simple Smile хубаво е да има щъкащо момиче, та дори и две Peace на предишното парти определено имаше нужда поне от още едно щъкащо момиче около диванетата  Mr. Green (за да може мамите да пийват и клюкарстват на спокойствие)

adrianska, дано ги откриете  Praynig  Hug

# 277
  • София
Не мога да повярвам - имаме си вече дата и час за партито  Hug Браво на Адрианска! И дано си намерите халките!  Peace Сега трябва да се преброим колко сме или не е необходимо? А и като гледам резултатите от анкетата - едва ли ще е достоверен броя  Confused  

# 278
  • София
хайде на новото гласуване Simple Smile хубаво е да има щъкащо момиче, та дори и две Peace на предишното парти определено имаше нужда поне от още едно щъкащо момиче около диванетата  Mr. Green (за да може мамите да пийват и клюкарстват на спокойствие)

на предишното парти девойката не вършеше много работа, според мен
дано сега случим на персонал Peace

# 279
  • София
Къде сте всички?  newsm78
http://www.allmyfaves.com/blog/weekly-faves/are-you-artistic-or-logic-maybe-both не знам дали сте виждали това - според вас в коя посока се върти мацката 

# 280
  • София
Според мен, на пръв поглед ми се струва, че се върти по посока обратна на часовниковата стрелка, значи съм артистична душа  Mr. Green
А според теб?

# 281
  • София
Според мен, на пръв поглед ми се струва, че се върти по посока обратна на часовниковата стрелка, значи съм артистична душа  Mr. Green
А според теб?
изненадващо за мен я виждам само и единствено в обратна на часовниковата стрелка посока
спорих сега с една приятелка даже
а някои хора я виждат и в двете посоки
или успяват да я накарт да се върти както искат  Rolling Eyes
ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=228468.0;all

# 282
Мацкиии, бързо да почерпя, че милото днес ми е рожденник  Heart Eyes
Нека ми е живо и здраво и да ни обичка вечно с Али Laughing
Ето ви по едно парченце от тортата, която направих с двете си леви ръце  hahaha Joy Нямам нищо общо с кадърните мами тук   bouquet
Заповядайте  Hug

# 283
  • София
на мъжлето ти, в
Валка! Много да се обичате, да е здрав и да те слуша!  Heart Eyes
Тортата е страхотна!  Peace

# 284
  • София
Валка, да ви е жив и здрав и много да се обичате!
Разсмя ме с това за двете ти леви ръце и тортата. На мен ми харесва. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт