Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 948
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
ВАЛКА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪЖА!МНОГО ДА ТЕ СЛУША И ГЛЕЗИ[/color]!  newsm51 smile3525 newsm51
А тортата е супер,аз такава красота немога да сътворя  Sad
Блу и твойте сладки са страхотни,ама ти си майсторка  Joy Joy Joy
Мегишик,честит прощъпулник,много е сладка Снежина  Heart Eyes
Сега да ви питам: Преди малко Даяна доста се напъваше милата докато се изака  Sad и сега и смених памперса и в акото имаше кръв  Cry,мисля че от напъването,ама все пак да чуя и вашето мнение и ако не мислите като мен да звъня на педито  Rolling Eyes

Майче е време за нова тема  Laughing

# 301
  • София
Мис, може би е от напъването, но аз бих звъннала на педито, дори и само за успокоение  Peace
Ира, по-добре, че са си останали неизползвани лечебните храни!  Wink За спането - най-вероятно е от зъбите. Измъчиха се дечицата ни, че и ние покрай тях.
Честита ти архитектка, Мегишик! Много е сладка! Heart Eyes

# 302
  • Бургас
Elwing напълно си права. Hug

# 303
  • София
След дълги наблюдения все пак установих, че съм с целия си мозък - да, сменя си посоките  Mr. Green

# 304
  • гр.София
Мегишик,засилих се да видя,как Снежина държи линия,а тя размахва кебапче Grinning
 А иначе,много хубави неща си е избрала.
 Албена,защо не си доведеш Влади? Пепи няма да го водя,но може би Марго ще е с Ники,ще си седнат на една масичка и ще си играят с карти,например.

Сменя ги,Елвинг,виждам ги бавно-завърта се наляво,после надясно.

# 305
На мен проблема ми е не толкова Влади, колкото липсата на кола PeaceВече взе да ми писва от курсовете на моя мъж /вече 6 месеца/, а той днес ми съобщи, че е одобрен и за следващото ниво - още 3 или 4 месеца Close Хем се радвам за него, че има тази възможност/още повече, че му плащат от работата/ и че е сериозен и упорит, но взе да ми писва да съм и баща, и майка 24 часа, 7 дни в седмицата #Cussing out. Та по тоя повод почивните дни съм затворник в къщи и съм без кола.

П.П. А заглавие за нова тема newsm78

# 306
  • София
едно предложение да дам за име на тема - Августовските слънца сгряват/стоплят/греят майчини сърца или мама във студа  Blush

# 307
  • Някъде там...
Няма ли да има нова тема  newsm78

# 308
Здравейте!
Ние вече втора нощ не спим  Cry Снощи Лори се буди на всеки 20 мин с невероятни писъци - цяла нощ плака  Cry, нямаше температура, течеше и нослето, което от като легнеше се запушваше и й беше трудно да диша. Предполагам, че може да я е дразнело и гърлото, защото не искаше да пие сок - взимаше често шишето, но отпиваше по глътка и го хвърляше. Днес беше горе долу жизнена - сополите течаха като из ведро, но тя се усмихваше и си играеше. На обед като легна обаче вдигна Т, която и до момента успяваме да свалим за малко и отново се покачва  Cry Утре сме на лекар - днес й звъннахме и тя каза, че щом вдига такава Т /37,5/ най-вероятно е нещо вирусно - сега имало някакви вирусни ларингити. Лоринка преди малко заспа, според мен вече от изтощение, а аз не съм спала вече трета нощ и направо давам заето.
Дано бързичко ни оздравеят слънчицата,че наистина е много тежко да ги гледаме болнички  Cry

Не запомних много от това, което четох  Embarassed но няма начин да подмина едно нещо - Валка да ви е жив и здрав татито и много да ви радва   bouquet А тортичката ти е ПРЕКРАСНА - въобще не се подценявай  Naughty Убедена съм,че и на вкус е била на ниво. А свекърва ти си е заслужавала наистина да и пльоснеш една цицка, та друг път да не се натриса така  Mr. Green

Ох, ще отида да си гушна слънчицето и да се опитам да поспя малко и дано и тя да е по-спокойна, че направо се измъчи  Cry

# 309
  • у дома
и сега какво, няма кой да пусне новата тема  Mr. Green

добре де, ето
НОВА ТЕМА smile3534

Общи условия

Активация на акаунт