Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 995
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
Ember , аз мажа на бузките от А-дермата, която е за тяло. Просто не съм купила ново за лице, а от това май има ефект защото не е с напукани бузки сега. Имахме този проблем скоро.
IrrA_78 , ако не са много дълбоки или много, мисля че можеш да ползваш от тези кремове които са против белези. Чух една мама да говори за някакви лепенки, които аз ще търся за белега от секциото. Та тези лепенки можело да влияят, макар и малко на стриите. Инъче не вярвам на кремовете против стрии въобще. Особено на тези на Ейвън или Орифлейм. Пълни боклуци.
adrianska, абе как става тази екстра със качването на снимките? И аз мислех да кача няколко ама съм като индианец с тези неща.

И да не забравя... с пижамка ли спят мушмороците ви или слагате потниче или боди под спалния комплект? С какво миете косите - сапун или шампоан?
Другото го забравих, а щях да питам за още нещо...хм. newsm78

# 76
Аааа да не забравя да похваля Aura Slim! Изгаря мазнининет. На принципа на термичните реакции. Мажа корема и малко около краката и дупето...ефект има! Целулитът бавно изчезна...остана още един пръст мазнина на пресите и напълно ще се покажат Mr. Green След месец влизам и във фитнеса и лятото ще чупя стойки на плажа, че това лято бях от "спасете китовете". Sick

Крема се маже вечер...леко затопля.  Naughty Мажа всяка вечер! ooooh! Не е скъп...намира се около 4,80 до 6 лева в различните аптеки.

# 77
  • София
Karim , Марти спи с пижама, но винаги му слагам боди, или потник, или с къс ръкав, защото много се отвива. А косата, както и тялото ги мия с гелче на Чико, много съм доволна  Peace

# 78
Здравейте и от мен!
Аз цял ден така съм потънала в работа, че едвам гледам вече  Tired
Включвам се набързо, че ще оправяме слънчицето, а после ще чета по-подробно.
За кремчето - ползваме на Чико за студено време - миналата година бяхме с него и сега мисля да продължим, защото не сме имали никякъв проблем преди  Peace
За стриите - на мен не ми се появиха наскоро, просто защото сега качих страшно много кг, а не се мажа с нищо - иначе доката бях "Дон Балон" се мажех кремчетата на Мустела и нямах и една чертичка  Peace Но май при вече появили се стрии няма спасение  Sad
Karim при нас е доста топло в стаята и Лори спинка с една пижамка с къси ръкавки и без бельо отдолу - само  че е с по-дебело чувалче. Къпем я с шампоан за коса и тяло на Чико.
Сигурно съм забравила нещо, ама ще минавам на поправителен по-късно  Embarassed

# 79
  • София
Ember мажа Яна с кремчетa на Klorane bebe

Karim под пижамката обличам потник и все още спим с чорапки, въпреки че Яна не ги иска

# 80
  • София
Добър вечер!

Аз днес почивам и реших да си направим с Калоян баничарско парти и да се реванширам на Дидка25, че гледа Калоян. hahaha Поканихме обичайните заподозрени - Дидка25 с Ники, Весика с Ивчо, Мама Писана със София и още една мама с един прекрасен Део. Та гарсониерката започна да се тресе от бесни юлчета и августинчета Mr. Green

Е, баницата стана страхотна, естествено нищо не остана от цялата тава. Сега ще кача малко снимки да видите душевните трепети на моя младеж Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188270&photo=93

А иначе - Вождът на червенокожите спи с пижама и отдолу задължително боди с дълъг или къс ръкав, каквото докопам от шкафа.
Тялото го мием със сапун Бочко, а косата с шампоан Бочко или Нивеа Бейби. Е, случвало се е и когато мама забрави да вземе шампоан да му мием косата със сапунчето.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 22:00 от nana77

# 81
  • София
Нана, браво на вас, добро парти сте си спретнали  Peace А Калоян как напада девойката  Joy Защо Весика на пише вече, виждам много снимки на Ивчо в албумчетата.  Rolling Eyes
Аура слим има ефект само докато се ползва.  Tired Осевн това при втората туба имам чувството, че станах резистентна и не действаше.  newsm78
Ние косата я къпем с гелчето на Бюбхен от новороден, много съм доволна от тяхната козметика. Миналата зима ползвах и защитния им крем за студ, но сега още не съм го мазала.
Спи с пижама и отдолу боди без ръкав.
Нори, радвам се, че изследванията на Яна са добри! Дано и с Т се преборите!  Praynig Heart Eyes

# 82
  • София
Нямам представа защо Весика не пише тук вече. Не е ставало дума и не съм я питала. Но много усърдно се изявява при мамите, запалени по Фотошопа. Там е редовна.  Wink

# 83
запис-че (кратко, но от сърце)

# 84
  • Някъде там...
запис-че (кратко, но от сърце)
Хич не ти отива тва краткото  Mr. Green

# 85
Здравейте момичета!
Вчера Мимка направи година и три месеца Laughing. По този случай я заведохме в един детски център. Игра и лудува до насита. Незнам как са цените при вас, ама в този са 2 лв. за 30мин. Но пък беше много забавно.
За стриите, спасение няма . То кожата се разпъва до едно време, после щеш- нещеш се пръска. Аз се мазах и сутрин и вечер, но още в 7 месец се нацепих по гъзето и краката(на корема нямам Mr. Green). Целувки на всички.

# 86
  • гр.София
 Добрутро!

Вчера чистих,прах и готвих като за световно.Даже за първи път влизах в Готварския (иначе само заради Марулка съм надниквала).
 Днес вече ме мързи ужасно.

Мимс,и теб те бива в късия разказ Simple Smile

Какви са тези лисички,много ме заинтригувахте.
 Елиа,като те чета,убедена съм,че бързо и дисциплинирано ще свалиш ненужните килограми Peace

Нори, от раждането ползвам за София един сапун на Клоран-огромна тухла е,мисля,че и за правнуците ми ще има.Та с него мия и тялото,и косата.
 Кремче за лицето трябва да купя,супер,че сте отворили дума!

Елвинг,да се дегизираме и да отиваме на коледен карнавал. ( Не съм много сигурна,че го искам,де.)

Весика редовно си я "виждам" във фотографския форум.
 Нана,браво на теб за купоните,които правиш.
 Браво и на красавица Ния-като истински Левски митка здраво по гр.София.
 Май нямам нужда от лисички.Всяко излизане и прибиране със София ми коства много нерви,гимнастика и свалени килограми.

pepj,добре дошла  bouquet
 diana ,честит ви мини-рожден ден!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 08:32 от blanc

# 87
  • у дома
blanc, това кафенце е по-добро, макар и другото да не беше зле  Mr. Green  Hug

# 88
  • гр.София
 Излови ме! То беше кофа с кафе!
 Блу,добре,че върнах нагоре,да видя има ли друг наоколо и видяханкета-а-а!

# 89
Здравейте и от нас!
blanc, мерси за кафенцето  Hug
Карим, Сашко спи само с пижама, без боди отдолу и без чорапи. Къпеме го с Nivea Baby, което става и за коса и тяло. Ще се опитам да ти обясня за снимките на ЛС.
Аз нямам стрии, защото и с двете бременности се мазах със свинска мас  Sick. Не беше много приятно, но има ефект, нямам нито една стрия. Но, целулит имам отзад на бедрата и малко на корема, но ми прави впечатление, че откакто ходя на аква гимнастика, кожата ми се е позагладила малко. Ако продължавам да съм така постоянна, сигурно ще има краен резултат Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт