Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 158
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
пак съм аз Blush

имам една питанка- като растяха горните зъбчета на вашите деца имаше ли разстояние между тях? newsm78 При Алекс има- в началото не обръщах внимание, но свеки на няколко пъти прави намеци и аз се замислих Rolling Eyes! Възможно ли е ако няма никой в родата с редки зъби той да има? newsm78 Ако сега са му редки, като се сменят може ли да станат нормални? newsm78

ето и снимка за какво става дума
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4503740

Дидка и на Гергана са така.

# 151
Дидка,споко душо,и моят Алекс е така #CrazyТо не е разстояние,не е чудо newsm78Още преди четири месеца го водих на зъболекар,защото се притесних,ама той ме успокои,че често се случвало така.Да не говорим,че изглеждат като чаталчета,нищо,че са никнали отделно.Май много не стана ясно какво имам предвид newsm78
Как ли ще ядат супа нашите бебоци с това разстояние между зъбите hahahaШегувам се,разбира се

# 152
Момичета, не се притеснявайте за зъбчетата. На Гоги бяха много редки, но да си призная и на свекъра са така. Сега, като ги смени с постоянните вече се пооправиха малко  Simple Smile

# 153
Това не са редки зъби редки ще са ако всички докрай са излезнали и между всички има такова разстояние!А тези предните и на нас така тръгнаха и докато излезнаха целите се събраха!Като гледам вашите още имат да растата и да се нагаждат!
На Юл пък са и криви но дано се оправят като ги сменя че ще носи шини!

Сияна като е банната не може ли да влиза без ник или не съм чела правилата!? newsm78

# 154
Как е възможно толкова да се навих да ходя на хомеопат и толкова да съм За и едно изказване да ме разколебае,на една майка, казах и че ще ходя и тя каза-Хм моята лична лекарка ми каза въобще да не пробвам с хомеопатия само щели да ме объркат за години на ред да си имам и други проблеми и парите щели да ми вземат! Crazy

После и тя се съгласи че човек който казва подобно нещо  или е против или не е осведомен,вместо да каже пробвай тя заплашва че ще ти навредят на здравето!

Ясно че има всякакви и е късмет да попаднеш на добър,има и шарлатани сигурно но защо толкова много се вързах!
Все пак си имам час и ще отида! Peace

# 155
Здравейте мами, здравейте бебоци!
Отдавна не съм писала, откакто Павел стана на годинка, но лятото не се спирахме много у нас. Сега като не можем да излизаме може да сме по-редовни.
Целувки на всички Heart Eyes

# 156
Нищо им няма на зъбчетата. Повечето дечица са така.  Wink

Пустото му време навън една мъгла нищо не се вижда.  clean Дано скоро поне завали сняг, че да правим  Nature Snowman поне като е  cold да има полза.

Ние сега спинкаме не можа да изкара до 12 че мого мрънкаше а мен ме боли главата и не ми се слуша.

Сега трябва да се захващам с  wash hang hang newsm28 1dishes cook  Sad а нещо нямам настроение за такива работи, но какво да се прави цяла седмица като ни нямаше.

# 157
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Пак се събра доста време откакто не съм писала...
Честит рожден ден на патерици на Biboshka и на Синеочка! И, не на последно място, на съпруга на Ася! Много здраве, щастие и късмет!

Много хубави календари сте направили всички! Иска ми се и аз да сътворя нещо, но трябва да ми се обясни като на млоумник, стъпка по стъпка, как се прави...дано намеря време! А после как и къде смятате да ги отпечатате?
Иначе ми се иска и аз да измайсторя нещо за благотворителните базари, но съм много вързана в ръцете и ща съм от купувачите.

Ети, тортата за РД  е страхотна  thumbsup! Радвам се, че си намерила време и си толкова всеотдаен човек   bouquet!

Асе, давала ли си фурми, смокини, дюля, мушмули? За маракуята нищо не знам, но тъй като не е цитрус, си мисля, че няма да е проблем да се даде. Мангото наистина много често има вкус на терпентин... Sick...лоша работа, а иначе е толкова вкусно и полезно.
А моята Вяра разпознава Мими на снимката в профила ти и като я види, сочи към нея и казва "Мими" и се смее... Joy

Ети, освен изброените от теб неща, които са за избягване на тази възраст, аз на този етап не давам цитруси, ядки, ягоди, малини, ракообразни, белтък.

Дидка, и на вяра зъбките са така с разстояние. Мисля, че е нормално  tooth.

Ние отиваме на разходка! Весел ден на всички!

# 158
# 159
А,уж имаге мъгла ,а няма пукната мама от мъглявите райони Naughty
Аз днес от много време насам за пръв път излизам като бял човек с приятелки по магазините на разходка без бебо.Ама направо е вярна онази приказка,че жена с пари е като луд с картечница.Я,уж минавам за разумна жена SickБях като отвързано куче-от 10 сутринта ме изритаха от леглото дружките,та чак до 17 часа :Е,имаше едно спиране за по питие с мезе,ама нали Хасан и той е човек бе Mr. Green
Харесах страхотна кола на Алекс,че са му голяма мания,ама не ми се дават 300 лв за токава глупост,като не съм и сигурна колко вре ще си играе с нея newsm78После защо не раждали хората,такива цени за едни играчки #2gunfire

# 160
Има мъгла при нас колко ти душа иска. Ама нещо и настроение няма. Тази събота и неделя пак съм без мъж, и направо ще откача вече.  #Cussing out

Вчера срещичката мина супер. Децата поиграха, аз лично не успях да се видя с всички мами, по-точно с Нита само здрасти си казахме. Тя беше оператора, постоянно снимаше. И аз имам снимки, но нали се сещате, че ме мързи сега да ги качвам.

Пиги и тя е в почивка, чакаме нея и Сияна 2 в понеделник да са на линия. Верно доста нерви са изхабени в онази тема. Най-лошото е, че някои хора много изопачават нещата. Кажеш едно, те кажат 10 отгоре ти за няма що. Много отдавна не взимам участие в подобни теми, и аз преди време доста нерви хабях, но не си заслужава.

Ети, дано всички в къщи са добре!

Аз отивам да си оправям детето, че е гладно и да ляга да спи, че днес спа около 45 мин.

# 161
Венци е с температура 39 от днес наобяд. Постоянно се гушкаме. Heart Eyes Утре, ако е така ще го водя при личния/добре, че всеки ден работи, само дето в събота и неделя трябва да ходим до клиниката, иначе през седмицата е само на домашни посещения/ Нищо не е ял от сутринта. Кара само на вода и чай. Tired Сега изпи 100 мл. мляко и съм мъничко щастлива. Може да е от зъбки-видях две да го мъчат, но не си отваря устата да видя добре-сигурно има много повече. Спа три пъти  ooooh! Кога ли ще заспим довечера? Ама не е важно, само детенце да е добре Praynig

# 162
Ети, да го нацелуваш малкия  Hug
Минавам само да се похваля, че Доми изкара едно медалче ( бронзово, ама медал) днес на състезанието, но утре ще се играят финали и ще ги награждават тогава. Официално ще почерпя и снимки ще кача, за доказателство  Grinning Яд ме е, че можеше повече ама много се притеснява милата. А пък големите как се бият, малиии, имаше срещи и с нокаут.
Айде, лека и да се оправяте всички болнички рожби  Praynig

# 163
amerie -ееееееееее, ами нали малката наскоро се беше контузила и това е върховен резултат Hug Hug Hug

# 164
  • някъде
Ети, Praynig  Hug
amerie, браво на каката  bouquet

И аз днес ходих на кафенце без Алекс- добре ми се отрази! Peace

Мерси за отговорите на всички относно зъбките Hug Тази вечер като си говорехме с татито и му пратих снимки и той- Ама защо са му така зъбките, ще се оправят ли- викам му .Споко, момичетата казаха че ще се оправят hahaha

Общи условия

Активация на акаунт