Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Дю, ама ти си си баш планинарка!

Хора вижте какво сътворих аматьорски. Ама съм много горда!!!!!!!!

# 136
Синеочка, кеф ми става като гледам барчините! Когато слизаме при сестра ми в Пловдив едвам издържам 3-4 дни.
Искам да допълня, че не съм от тези дето ходят с часове с големите раници на гръб. Обичам разходките, но също така и удобствата.

Тиция, с удоволствие! По проекта има изградена и детска площадка, само да е хубаво време.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 15:52 от Дю

# 137
  • София
За съжаление няма да мога да дойда на срещичката Sadзащото съм хремава и не искам да заразя някой,незнам дали е настинка или вирус.Да си изкарате весело!
Синеочке-календара е супер!Кажи как става! Praynig

# 138
  • somewhere over the rainbow
Синеоче, сладък календар baby_neutral

Ето го и нашият календар за догодина...и този на бабите и лелите Mr. Green  Има още какво да се барне, трябва да наблегна на ФШ до края на годината Wink

# 139
  • някъде
Ето го и нашият календар за догодина...и този на бабите и лелите Mr. Green  Има още какво да се барне, трябва да наблегна на ФШ до края на годината Wink
NAN, отваря се страницата на снимка бг- пробвай пак Peace

Сияна2 за съжаление е банната за 3 дни, защото написа в една тема това, което мисли Tired

# 140
Сияна2 за съжаление е банната за 3 дни, защото написа в една тема това, което мисли Tired
Ясно защо ме кефи това момиче. Все се чудя мен кога ще ме баннат Mr. Green

ПП. Оправих линка Peace

# 141
Joy Joy JoyЕеееей, опасна е!
НАН и твоя ред ще дойде Joy Hug

Нан, Синеоче, свежи календарчета сте сътворили GrinningУф и аз трябва да седна да измисля нещичко за Мимата, че миналата година не сколасах да й направя календар Embarassed.Тогава и дете гледах, и къща въртях, и работих за агенцията от вкъщи...смахнах се Crazy
Идеята за 6 листен календар ми хареса Thinking

Обаче на Даяна й личи, че е бандитка само по физиономията JoyВизирам снимката й от втория календар

Дев, знаеш ти как да разтоварваш Grinning.Планината и на мене ми действа много пречистващо, но съм родена на море и така успях да се влюбя и в него.Аз пък без него не мога.Като студентка в Търново, го търсех зад всеки баир.Все имах чувството, че се е скрило там Laughing

Най-после решихме с мъжо къде да хвърлим пъпчето на Мими, защото още си стои в една кутия EmbarassedНа Рилските езера ще е мястото!

Аз вчера купих за Мимозата едно манго, ама супер кофти вкус имаше.Удряше на терпентин(не кората, а самото месо)Дали е от химията с която ги обработват, защото в пюре не съм усещала такъв дъх newsm78Не смея да й го дам Confused

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 16:39 от Asya_

# 142
Обаче на Даяна й личи, че е бандидка само по физиономията :35
Joy Joy Joy

# 143
  • някъде
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241820.120
ако ви се чете

НАН, страшна е тази мойта снаха Hug Тези гоблени ти ли ги шиеш Thinking

# 144
НАН, страшна е тази мойта снаха Hug Тези гоблени ти ли ги шиеш Thinking
Аз, аз bowuu Ама шила съм ги, не ги шия, напоследък нещо ме подминава меракът ooooh!

Мдаа, изпуснала си е нервичките Сияна. Е, аз такива нерви не хабя във форума...пазя си ги Mr. Green Хайде, чакаме я да разправя как мина отпуската Wink Hug

Свао, ма и ти бая се палиш, бе ooooh! Недейте, млади 'ора сте Naughty

# 145
  • някъде
Свао, ма и ти бая се палиш, бе ooooh! Недейте, млади 'ора сте Naughty
Като ме настъпят, няма да се давам, я Mr. Green
И аз шия един огромен гоблен и не знам кога ще го свърша Crazy

# 146
  • София
Nan, Синеочке, искам и аз такъв хубав календар, но съм некадърна  smile3511
Добре, че е Ети да ми оправя отвреме навреме аватара, че Цецко ще е още в коремчето ми сигурно  preggo
Дидка, големи образи си сте със Сианчето, как защитавате тезите си  Hug
Дю, много са красиви Родопите, като бях млада  Flutter ходех често, но в западните. Източните обаче са по-хубави. Аз не съм планинарка, мързеливичка съм  Rolling Eyes , но обичам да ходя на планински хотелчета  Sunglasses
Диди, оздравявай  Hug
Ася, не го давай това манго, казваха ми, че нещо когато не се съхраняват добре стават много гадни, сигурно така е станало при теб, ей за убиване са тия продавачи  #2gunfire
 Hug

# 147
  • София
Хайде вече софийските майчета да се включват да разказват как си изкараха на срещата! Grinning
Малките набесняха ли се? Grinning

# 148
Ами хайде една мама пак да се включи и да пише, че си изкарахме супер. За жалост няма свободни часове за коледно парти на дребчовците в този клуб, но ще търсим друг. Нямам снимки, че бях без фото  Sad Мойте се набесняха, Киара вече спи  Grinning
Жалко за Сиана2, на мен също ми е идвало да напиша някой неща, но се въздържам, все пак си имам лично аз доста грижи и не ми се иска да се натоварвам допълнително. Яд ме е , че хората които си изказват мнението публично, винаги са оплюти и неразбрани  Hug Диди, браво и на теб  Peace

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 21:12 от amerie

# 149
  • някъде
пак съм аз Blush

имам една питанка- като растяха горните зъбчета на вашите деца имаше ли разстояние между тях? newsm78 При Алекс има- в началото не обръщах внимание, но свеки на няколко пъти прави намеци и аз се замислих Rolling Eyes! Възможно ли е ако няма никой в родата с редки зъби той да има? newsm78 Ако сега са му редки, като се сменят може ли да станат нормални? newsm78

ето и снимка за какво става дума
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4503740

Общи условия

Активация на акаунт