Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 142
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Nita, amerie, супер, че ще се включите в срещата ни с Попова.
Който още не се чувства поканен, да поканя и аз - в петък в Приказка без край от 16.30 докъм 18 часа, защото после щяло да има РД. Pigi, didito, Nanny, и който още желае, идвайте  Wink

Днес щяхме да се загубим в мъглата, ходихме до майка ми и си тръгнахме по тъмно, направо карах залепена на предното стъкло и пак на няколко пъти за малко да изляза от платното. Тъкмо си виках, че никога няма да го стигна това околовръстно и за малко да го пресека, без да забележа  Rolling Eyes. Добре, че Яна не издивя, че пътувахме двойно повече от друг път. Само питаше Какооо и сочеше навън  Simple Smile.

# 121
Ей Бета, твоята Яна е голяма бърборана  blahblah/че и откъм рима го докарах hahaha/

# 122
Благодаря ви момичета, аз на майтап си пуснах снимките и се учудих на този конкурс, ама хайде не сме пък за изхвърляне де  Embarassed               
Подкрепих и НАН  Hug
А за срещата се обадих на Сиана2 и на една позната, та който дойде дойде, хем по-веселко ще стане.
Тиция, някъде четох, че авокадото съдържа много по-лесно усвоими мазнини и все пак не слагам голямо количество, но и със сиренцето става супер. По моя преценка   chef
Айде лека, че мъжо ме чака вече в семейното ложе  Embarassed

# 123
Добро утро! Днес кафенцето от мен.

Ух, днес ми е свободен ден без ангажименти и ще се помотая. Какъв кеееф!

Казвайте как е минало събирането, чакаме снимки!

# 124
 search чета,чета...
ама все не успявам да ви изчета.

Синеочка мерси за кафенцето.Лорчето как е? Лесно ли се адаптира? А ти работа ще започваш ли?
Аз намерих връзка за една ясла близо до нас.Кумицата е близка с директорката,та ще ни приемат в най-скоро време.  Praynig

Тази сутрин Гуги иска кърма и солени бисквитки да яде  Thinking Хм...зъбките ще да са.Единият му кучешки приобил отгоре.

Гласувах в анкетите   Hands Thumbsup

Нита много красиви личица,браво.Как ви се занимава  ooooh!

# 125
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Синеочка, мерси за кафенцето, трето ми е от сутринта, но аз имам нужда от доста кофеин, за да съм в кондиция  Wink Днес май ще ходиш по магазини, да се гласиш за купона в събота, а Flutter Ох, аз много обичам да се шматкам по магазини Money
Рени, супер е, че си намерила ясла за малкия сладур  Peace
Нан, ама за този конкурс за грим не гласувахме ли още в предната тема, или е нов  newsm78
Лек ден  Hug

# 126
благодаря ви за отговорите,наистина се надявам да е от джонсън,веднага като се  обрина го спрях и вчера обрива взе да избелява малко,но кожата му беше като попарена с гореща вода,как може да продават такава козметика при положение,че има толкова много обринати от нея #2gunfire.
Подкрепих и НАН Laughing успех

# 127
  • През девет земи в десета
 Hug

Синеоче,мерси за кафенцето!Как е сладката Лорка?

Как сте дами,аз пък днес съм в много добро настроение,обадих се в офиса,че днес няма да ходя на работа и без това пак съм на зъбар от 1 ч.,мисля после да дойдем направо в клубчето,след това на консултация за ваксина,ще врътнем едно кръгче в МОЛ-а и после да си приберем кака от тренировка,супер график #Crazy
Навих и мъжо да дойде с нас,че ми е жал да си стои сам в къщи,пък да видим как ще му се отразят толкова дами накуп hahaha

Айде ставам да си поизчистя къщата,че трябва да се свърши и нещо полезно!

# 128
Ехооо, аз съм на линия  Hug
Два дни без комп, и направо пощурях, то може пристрастяване, но чак толкова  ooooh!
Синеоче, ти к'во се спотайваш, идвай на срещата, аз все забравям да ти кажа  Embarassed Blush
В сряда бяхме на РД на Синеочка, беше много приятно, чаветата пощуряха, ние хапнахме, пиинахме,побъбрихме и така.....по живо, по здраво кой от къде е.
И аз гласувах де що имаше юлки.  Wink Успех момичета  Hug

Ние се оправяме да ходим за кухнята и по-късно ще ви навестя отново.

# 129
# 130
Ама днес ли е срещата Shocked Аз пък мислех че е била вчера CrazyКакъв съм заплес.Е, не мерси мързи ме да идвам. Мисля да я взема Лора към 3 от яслата, дотогава да се моткам по магазините  да се прибирам после.

Ивка,  дай ми не само да се моткам но и да практикувам шопинг. Но бюджетът ни не е бездънна яма и гледам да овладявам тая си пристрастеност.

Ренка, да (пуупупу) адаптира се много лесно, още от втората седмица. Да не кажа че почти не е ревала още от 1-вия ден. Но пък вирусчета мъкне от там - точно 4 пъти досега. Тя ги изкарва без симптоми само със сополи или кашлиа(чук-чук) ама заразява и мен и ми се разказа играта. От 1 месец или подсмърчам или кашлям като магаре. Поне не съм пушила - този келешлък ще го махна.
На работа ще съм от 3-ти декември живот и здраве ако не ми мине котка път, де. Малко ще ми се поразкаже играта, защото ще започвам нова работа. Но ще разкажа в понеделник, защото тогава ще съм 100% сигурна.

Пиги сладката Лорка е екстра, сладото Цвете кога ще го видя аз? Нещо много ангажирани се извъдихме ooooh!

# 131
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден на патерици на Синеочка и Бибошка! Бъдете здрави, уважавани и обичани, и добри майки    bouquet

Виктор днес гостува на баба си с преспиване и имам цял ден на разположение да почистя основно вкъщи, да напазарувам, да сготвя, да прибера прането и пусна 2 перални, да помогна с каквото мога в административните дела на тати и да обърна малко внимание на себе си - домашен маникюр, педикюр, маски... дали ще ми стигне деня?!
И като си помисля... Виктор като си е при мен пак го върша всичко това...
Ние не сме хора, ние - майките, сме извънземни... Абе, живи и здрави да сме  Grinning

Много съжалявам, че с Викеца ще пропуснем срещата днес. Не ми се иска да препускам с колата до свекърва ми, после диагонално по задръстванията до "Гео Милев" и обратно при баба му, а и тъкмо си казахме "Чао!" без сълзи. Ще се включим следващия път, стига до тогава да не съм родила  Laughing  Сигурна съм, че ще е голям купон при вас.

Коремът ми расте, ли расте... Все повече искам да пускам Викеца на ясла, но татито е много труден, при това неговата леля е директор на ОДЗ в "Гоце Делчев" и няма да има проблем да го запишем веднага. Завиждам на мамите, които вече са предприели тази стъпка. Как склонихте мъжете си?

За последно само да ви се похваля - заведохме Виктор на басейн и плуваха с баща си. Мислех да го запиша на индивидуални занимания с треньор, даже направих и угоровката с момчето, но татито като бивш състезател по плуване изревнува и реши сам да се заеме с тренировките. Сега всяка неделя Викеца ще е на басейн с бански и плувна шапка. 

Благодаря ви за вниманието!
Чао и до скоро!

# 132
Ехо, много юлки, участват в конкурси! Гласувах за всички, нан, амери, диди_81 и дидито.
Синеоче, супер, че Лора се е адаптирала толкова бързо и изкарва болестите леко. Късмет с новата работа.

Аз пък да се похваля, че приключихме с един проект по ФАР-ТГС и от другата седмица работата ще ми налекне малко:
http://www.focus-news.net/index.php?id=n830468

Ето това е скала Невястата:

Повече подробности след откриването, стискайте палци времето да е хубаво.

# 133
Изпращам ви малко слънце и топлинка от Варна Hug
И Аз като Варвара изпрати Алекс на бабин дом и вместо да се поопъна на дивана,ще захващам да чистя и пера .:Е,направо си е садо-мазо моето  Sick
Дю,ако не се организираме с Попова и другите мами за зимна почивка някъде/никой нищо не споменава по темата newsm78/,па ще дойдем на Пампорово на ски и може да се видим,ако имаш желание LaughingДори и Алекс се каним да учим,пък да видим newsm78
Онзи ден гледахте ли"Часът на мама",където гостуваше май нашата Пърли newsm7899% беше тя,защото и името съвпадаше.Май,май малко се поизхвърли като каза,че никога,ама никога не говори на детето на бебешки,а само книжовно hahahaИ аз се опитвам да му говоря винаги правилно,ама понякога като си го гушкам и се излигавям  с някакви бебешки думички .

# 134
Здравейте и от мен1
И аз да се отчета  Laughing
маматеди- и Лъчко има има снимки в списанията на Бон апети, но още нищо не са ми пратили. А нали щяха да пращат цялата пореди ат книжки? Май ще им драсна един имейл, да питамV Аз съм голям карък в това отношение - пролетта бяхспечелила от доместос "дизайнерска ваза", но така и не я получих. А ми се обадиха100 пъти да ме питат за точен адрес. Предполагам, че така ще стане и сега  Crossing Arms
нита- много са сладки човечетата, аз в "шев и кройка" съм много зле, невъзможно да сътворя такова нещо!
дидито- и аз гласувах за сестра ти. Освен, че е готина мацка, много се кефя на мами с повечко деца.
Оле, поглеждам сега към Лъчко , че кротува в къщата си и какво да видя  #Crazy намерил 1 балсам за усни бърка вътре исе намазал целия, по лицето, по ръцете, по дрехите. нали ми е кокона hahaha
По назад пишете колко дорбе си хапват децата ви, такива количества Лъчи никога не ял. То си личи де - 86 см, 10 кг май още не сме стигнали.
А за тръшкането - онзи ден докато чакахме при доки направо ме подлуди  #Cussing out Така се тръшкаше.... измъкна се от ръцете ми, падна и много яко се удари главата. чак хората наоколо наскачаха. направо не знаех как да реагирам....
Я кажете как точно приготвяте авокадо - аз никога не съм купувала, но ми се иска да опитам да приготвя нещо с него...
Айде до скоро, че пак подивя чавето..... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт