Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 135
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден Синеочка и Бибошка.   bouquet Щастие, любов, пари и още нещо  Wink. Много много прекрасни мигове с любимите ви хора  Hug

Нита, Попова и ние знаем че печката пари - той като види че е включена и си казва па'и. Но тази е печка- камина и вижда баба му как слага дърва вътре и затова му е интересно.
А за паренето с леко затоплена фурма не важи за нас. Криси търпи страшно много на болка, залепи си ръката при загрята фурн и само ми съобщи, че парело и после за да е сигурен си я лепна пак.  ooooh!

Ох незнам от вчерашното ми наказание ли е, но днес не ме ядосваше толкова. То бяхме и 3 часа навън аз тичах по зъболекари, а те с майка с количката ме чакаха отвън. Тук беше страхотно време -  слънчице. Мммм много приятно. Дано се задържи така по- дълго  Praynig

Утре чакаме тати да дойде ще постоим още една нощ и петък си пътуваме за наобратно.  Blush

За говоренето Криси много говори. От както сме тук прави изречения по 2-3 думи. Даже вече знае къде е горе - казва го'е и почова с ръката.  hahaha Иначе все още се казва Маа'ти  hahaha bowuu

Забравих да кажа, че "Баба е гол". Постоянно го повтаря като папагал.  Joy

# 91
Честит рожден ден на Синеочка и Бибошка!!!   bouquet Heart Eyes
С пожелания за много, много любов и щастие!

Ох, много щях да пиша, ама малката маймунка е наакана и трябва до отивам да го къпя!
Утре и аз ще се включа по обсъжданите въпроси!
Лека и мека на всички  Hug

# 92
  • Варна
Честит Рожден Ден,Синеоче!!!
Желая ти цялото щастие на земята.Всичко което се купува с пари, и пари за всичко останало!!!

Честит Рожден Ден и на Бибошка!!!Здраве,щастие и късмет сега и за напред!!!

# 93
  • София
И от мене честит рожден ден на двете ни рожденички! Да сте живи и здрави, да ви радват дечицата ви, много щастие и късмет ви желая!

# 94
  • София
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm59,Синеочке!Много любов,здраве,късмет и щастие ти желая!Послушно детенце и обичлив мъж!Да си изкарате весело тази вечер!  bigdance2
Нита-много сладурски човечета си направила,кога и откъде могат да се купят?
Ети-наистина чакам трето племенниче-с голямо нетърпение.Другите ми племенници са страхотни!-обичам ги страшно много!Май съм единствената,която счита обръщението,,лелке,,като титла!

Благодаря на всички,които са гласували за систър-казах ви,че е готина!Иначе и ние със сестра ми сме фенки на Зори.Говори се,че на форумските срещи не един и двама татковци са губили ума и дума като я видят! Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242450.0
Лека вечер-до утре!

# 95
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet Синеочка и Бибошка!
didito гласувах за сестра ти, тя наистина е много готина мацка,дано спечели тя.
Tizija,благодаря за рецептата още днес ще я направяза закуска.
Влади от вчера е обринат и незнам от какво е,гърбът му и целият корем са в много ситни червени петънца, като попарен с гореща вода ,водих го при джипито,каза,че е някаква алергия и да спрем всички млечни храни, изписа ни зиртек на капки,калций и витамин С,но до сега никога не се е обривал от нищо,дано не е алергия Praynig.
Нали ви бях споменала,че ни побликуваха снимката в списание бон апети и от там ни пратиха подаръци на джонсън,дали може да е от лосиона за тяло,някой имал ли е проблем с продуктите на джонсън.

# 96
 Hug

Eti Казвай на лични или тук когато не съм на линия не съм и в скайп всичко е изключено! Peace

# 97
Нали ви бях споменала,че ни побликуваха снимката в списание бон апети и от там ни пратиха подаръци на джонсън,дали може да е от лосиона за тяло,някой имал ли е проблем с продуктите на джонсън.

Много е вероятно да бъде от Джонсън, чувала съм от педиатри че много деца правят алергии към тези продукти.  :hug:2

дидито един глас и от мен   bouquet

Ооо чакайте кафето е от мен тази сутрин, че още никой не е почерпил  Wink
Желая ви успешен и ползотворен ден  Hug

# 98
  • някъде
Много деца получават обриви от тази козметика!

# 99
Нали ви бях споменала,че ни публикуваха снимката в списание бон апети и от там ни пратиха подаръци на джонсън,дали може да е от лосиона за тяло,някой имал ли е проблем с продуктите на джонсън.
Много деца получават обриви от тази козметика!
ние получихме такава алергия и веднага го спряхме
 а за пипането на печката нашия два пъти се опари дори веднъж без да го видя си опари ухото и имаше мехур и пак отива към печката ,батко му докато не си бръкна като малък ръцете в запален газов котлон и две седмици беше като Майкъл Джексън не миряса и наказания бяха и караници не помогна ,като видя ,че стана голяма беля и вече не пипа.
Преди време ми беше станало смешно ,че Ронка и диди бяха казали ,че мъниците се мъчат да си отварят вратата ,ами нашия нали върви висок и откакто е проходил прегради няма .Дори имаше куриоз батко му го беше затворил в хола (врата е със стъкло) и от другата страна му се подиграва ,че не може да излезе и Валери само леко се надигна на пръсти отвори си вратата и Марти  #Crazy тогава Валери го погна да го хапе за наказание  Joy така съм се смяла hahaha

# 100
mamatedy80, аз бях получила алергия от Джонсън, като бременна.Използвах олиото им като профилактика против стрии.Бяха обринати само частите на тялото ми, които бях намазала.Ако си мазала само коремчето и гърдичките на малкия с него, има голяма вероятност да е от козметиката.Но ако си мазала цялото телце, няма логика обрива да е само по тези части от тялото му.По-добре да е от козметиката, а не от храна Praynig

Момичета маракуя мога ли да дам вече на малката, според вас?
И още едно питане имам!Има ли дребни, които са били пристрастени към биберон-залъгалка и са забравили за този си порок?Ако има, как стана номера?

# 101
Momi4eta izgorq  mi lan kartata, sega pi6a ot kom6iikata.
Utre 6te se sre6tna s Betta w detski klub Prikazka bez krai w 16:30 h. , 6te se radwam i drugi mami da doidat da se widim.
Iz4ezwam, 4e nqma koi da me 4ete...

Hug   bouquet

# 102
Голяма мъгла Crossing Arms Нищо не виждам през терасата.  cleanНаправо в капан съм Laughing
Ели-купи си от тия лакове на блестящите точки-стават страхотни нещата. Украсата е според фантазията.

# 103
  • София
Didito гласувах за сестричката, дано спечели  Peace
Nan как е с гипса? Бързо възтановяване, и дано всичко след това, да е перфектно  Hug
Ети, днес ще ти изпратя снимки на Цецко, ако имаш време, да ми помогнеш пак  Hug
И аз за Джонсъм съм чувала, че предизвикват обриви, сигурно някаква съставка имат  newsm78
Цецко още е болничък, вече цял месец не може да се излекува детенцето, от един вирус в друг влизаме  Cry Уж към оздравяване вървим сега, дано  Praynig
Много прегръдки за всички дечица  Hug

# 104
Ммммм, мерси за кафенцето и срещичка се заформила, пак няма да пропуснем, че и в квартала  Laughing
Киа, лятото при майка ми, си лепна ръчичката на фурната и сега има бая голям белег. Вече не припарва до фурни и печки  Sad
Ася, аз още не съм давала маракуя, миналата седмица гледах в Метро имаше и папая  newsm78 Виж манго и авокадо лапаме. Авокадото с яйце, сиренце и малко копър, чесънче намазано на филийка   chef Давам за следоб. закуска а ние с таткото си мезим с препечени филии.
Оф и тука мъгла, а уж даваха слънчево  Mr. Green Мъгла не мъгла ще врътнем един кръг в парка  Grinning
Сетих се, че съм купувала сух брокат за украса от м-нчетата за " 1 лев" Мажеш с лепило С 200 и ръсиш отгоре. После леко изтупваш ( като изсъхне), и става много хубавко. Има различни цветове.  Ако си намеря коледната украса  Mr. Green ще снимам.
Бай за сега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт