Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
БОБИЧестит Рожден ден!
Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти! Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел! Но ти пожелавам и още нещо – винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Пожелавам ти го от сърце! Честит рожден ден!

# 76
Честит Рожден Ден и от мен, Синеоче!Пожелавам ти да ти се сбъднат милион и едно желания!

Честит Рожден Ден и на biboshka, с пожелание за всичко най, най!
[/color]

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 10:25 от Asya_

# 77
Синеочка, честит рожден ден!!! Пожелавам ти здраве и щастие и всичко онова, за което си мечтаеш!!!

# 78
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИНЕОЧКЕ  Hug  newsm51

# 79
СИНЕОЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЩАСТИЕ И ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО СИНЕОЧЕ КАТО ТЕБ

# 80
  • Варна
Честит рожден ден Синеочка!
Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувствата ни приеми,
Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!

Дидито,непременно ще гласувам за сестра ти. Peace
Нита,много са сладки човечетата.  bouquet

Нашите опити с гърнето са никакви  WhistlingИначе като се наака започва да се пипа и вика ау.Живот и здраве до април месец трябва да сме се преборили с това пусто гърне,че да не се излагаме на яслата.

# 81
Честит рожден ден Синеоче!
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА, КЪСМЕТ ВЪВ ВСЯКО ТВОЕ НАЧИНАНИЕ, МНОГО ОБИЧ ДА ТЕ СЪПЪТСТВА НАВСЯКЪДЕ И ДА СЕ ОГЛЕЖДАШ ВИНАГИ В ЩАСТЛИВИТЕ ОЧИ НА ОБИЧАНИТЕ ОТ ТЕБ ХОРА!!!
АКО ИМА НЕЩО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА ЖЕЛАЯ ТИ И НЕГО!

Честит рожден ден и на  biboshka!
Пожелавам ти здраве! То се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот! И това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 1200%!

# 82
Охо, имаме си две рожденички! smile3508

Боби, Бибошка, пожелавам и на двете ви много здраве, безгранична любов и страхотни преживявания!
Наздраве и весел празник!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 16:30 от Nanny

# 83

Бибошка!!!
Пожелавам и на теб много здраве и късмет!!!
Весел и незабравим празник!

# 84
  • някъде
Честит рожден ден на Бибошка и Синеочка! Много здраве, щастие и любов да има в сърцата ви и в домът ви!  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Днес излизах без Алекс за около 3 часа и се чувствам много добре bowuu, макър че беше адски студ и сега нещо ме втрисва Rolling Eyes! Ходих на кафенце, на пазар и да свърша някоя и друга задачка Wink!  Купих му една книжка, но ще я разглеждаме като стане Simple Smile! Като се прибрах много ми се радва, беше послушен и си играхме без капризи и викове- искам всеки ден такааааа Simple Smile

# 85
Честит рожден Боби и Бибошка newsm51Желая ви целият ви живот да бъде низ от прекрасни мигове и изживявания Hug
Ети, и аз съм давала бамя в гювеч и не е имало проблем.Честно казано не виждам защо да не се дава,щом се дава грах,а бамята е от това семейство  newsm78
Ако някой се чуди какво да приготвя за закуска, препоръчвам горещо млечна лесна баница-купува се един пакет домашна юфща,разбиве се 1 яйце и прясно мляко и всичко се слага за 10 мин.в тавичка.Става супер за бебоците.А,за вас може да си настържите малко кора от лимон и портокал и става много интересно на вкус

# 86
Честит Рожден Ден на Бибошка.! Да си жива и здрава и да се радваш на детенцето си. Пожелавам ти всичкото щастие на света и дано тази година е успешна за теб в личен и професионален план!

Е хайде да почерпя:

Момичета благодаря за пожеланията! Трогнахте ме. Ние ще празнуваме по семейно довечера с кръстницата на Лора  и утре може да покажа някоя снимка.

Бибошка не се появява напоследък, забрави ни.

# 87
О- па първа хапнах от вкусните неща на Синео4ето ( кога успя, бе душко да сготвиш   chef) Аз пия чай за отслабване - пак  Mr. Green
Минах през педката, Киа за протокола е 87см, 11.500кг. Да ви кажа, че каквото ми казахте за вечерното хранене доки ми потвърди. Все едно е от форума  hahaha Аз водих каката, че нещо ми е умърлушена а има състезание скоро ( да стискате палци  Praynig).
Отивам да пийна нещо, че ми стана студенко  kaffeetrmker_2

# 88
Честииит рождеен ден Синеочка и Бибошка!Много здраве и за двете и по още едно цвете(бебче) ви желаем!

Ооох Невъзможна е Юл вади май кучешки и е ад,не я де,реве не спи ужаааас!

А другата сряда си записах час за хомеопат накрая и аз се реших! Simple Smile

# 89
Ние пък вадим кучешки и кътник, за другите не можах да видя ooooh!
И ние бяхме 3 часа навън, но в Русе беше поносимо студеничко. Венци спа през цялото време. Heart Eyes Аз пак си накупих материалчета за Базара. Луда жена съм, а се бях зарекла да не творя повече Joy
Ели-включи се в скайпа да ти кажа нещо -плс Praynig Как да украсиш по ефтин начин фигурките от тесто Wink
Tizija-страхотна идейка даде за закуска Hug

Общи условия

Активация на акаунт