Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 130
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде
Ася, Амери,  Алекс яде сутрин попара или нещо друго, към 12 часа обядва, и като стане от спане след обяд яде нишесте, плод с бисквитки, млечница, плодово мляко с кексче или нещо друго, след това ако ние седнем да вечеряме бърка по чиниите ако не направо млякото към 21 часа- изпива 210мл /пробвала съм повече, но не иска- изпива 200-220мл и бута шишето/. Между отделните хранения също си похапва по нещо- плод, пръчици, солети.....
Дани, какво да ти кажа мила, аз от няколко дни крещя на Алекс по няколко пъти на ден, но той е много лош ooooh!! Не стига, че не си играе с нищо, но и постоянно прави напук и не ми издържат нервите и започвам да викам ooooh!- имам чувство, че само тогава се вслушва в това, което му казвам, защото понякога има ефект Confused! Днес го цапнах през ръката няколко пъти- пипа едно копче и му казах сто пъти да не го прави и накрая не издържах и го пляснах, той помисли че си играем и започна отново да натиска, пак го пляснах, тоя пак се смее и натиска, пляснах и се развиках и спря! Sad И в контактите пипа, и врати отваря, и по парното иска да се катери, абе ужас ooooh!
Дидито, гласувах за сестричката ти Peace- мале колко е слабичка, а две деца е родила Crazy

# 61
Мама Дани, Пиги, благодаря за бързото включване. Киа си ляга обикновенно към 20.30ч и заспиваше с шишето АМ. Но забелязвам, че следоб. хранене не и е с охота, по-скоро -насила, което не е правилно. Замислих се днес като бяхме на гости на Сиана 2, дали вече ще си промени режима на хранене и затова ми прави номерца.  Така при нас  #Crazy
Киа казва, че е на "нна" годинка и показва с пръстенце, когато тя си реши  Laughing, но пък снощи като водих каката на тренировка излязохме без количка, уж да се разходи бебата , да се измори ама нъц аз се скапах от нерви тя от рев и вика "моиа те"с протегнати към мен ръчички  Sad Голяма проклетия  Hug

# 62
  • somewhere over the rainbow
Асе, Даяна понякога яде 1 път+млякото Rolling Eyes Само сутрин попарата си изяжда и после като види ядене и се почва "Не, не, не..."

Дидито, сестра ти наистина е много хубава Flutter Гласувах за нея Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 22:14 от N_A_N

# 63
Момичета, ето какво сътворих за базара. http://images20.snimka.bg/004545749.jpg
Кажете дали ви харесват. Много бавно стават, ако успея поне 20-тина да направя, ще е добре. Сега отивам да ви чета, че имам да наваксвам още от старата тема. book

# 64
Момичета, сега ви изчетох...страхотни сте...забавни, весели...много ми е гот Hug

Нан, луда глава си ти...Пожелавам ти на връх Нова година да тропнеш едно дунавско хоро Hug Hug Hug
Асе, Пламена яде 2 или 3 пъти на ден + сутрин и вечер млякото (270мл). Да ти кажа прави впечатление, че все едни такива с брашно са яденетата, а супите ми удрят само на домати и фиде Sick

Днес бяхме на консултация и ни биха ваксини и на двете - на нея за полиомиелит, а на мама ДТ за 25г. Ами викам така и така съм там, я да ми я сложат, че сега ме е хванала. Пипи тежи вече 8,700 кг. и е 78см...направо е за манекенка, ама е жилава и енергична Heart Eyes
Новата занимавка на малката е да изважда предпазителите за контакти и пак да ги слага..и пак да ги вади итака до писване. Толкова е съсредоточена все едно играе на някаква игра на GSM-а Crazy Научи се преди време да се вдиг на пръсти, а от една седмица само така върви вкъщи, че даже и навън. Хич не ми харесва тая работа, ама като и кажа да не го прави и то става напук ooooh!

Иначе е доста послушно дете...има си столче където гледа детски и много си харесва мястото...Ааааааааааа, вече казваме "ъъъъъ" като имаме пиш (тя за акото отдавна си казваше) и то преди да се е изтървала...щото тя и преди казваше, ама като се изпишка в гащите Blush За сега имаме 99% успех с гърнето.

Рени, тук в Бс колко време преди да пуснеш детето на ясла трябва да го запишеш?

Ети, страхотен човек си, възхищавам се на отдадеността и ентусиазмът ти!!! Прекрасно е да правиш добро! Да ти се връща!
Айде, чао за сега Hug Hug Hug

# 65
didito. -имаш глас и от мен-много е сладка Simple Smile  Леле, трето племениче чакаш  Heart Eyes
Само ние ли сме на 5 яденета  smile3506 в 10 закуска, 13 обяд, 17 следобедна закуска, 21-супа и 22 часа 150 мл. мляко
Мацки, явно е някакъв бебешки неразположен ден.  hahaha И днес Венци на моменти беше ужасен  ooooh! Той от два дни е така, особено много плаче вечер. Отдавам го на зъбки, ама не знам какво е Sad
Дани-вие с печката, а ние с шкафа от бюрото на батко. Аз казвам НЕ  Naughty, той след 10 мин. сякаш нищо не съм казала. Страхувам се да не накъса нещо важно за училище. Tired
amerie-как учи каката? Малката не и ли пречи? Ние понякога се изнасяме, че иначе Венци застава на вратата на батко си и плаче и блъска по нея с ръчичка. Най-страшно е в сряда, тогава трябва да се готви за следващият ден, а тогава има 8 часа. Учи по 5 часа и едвам удържам Венци. ooooh!
Nita -страхотни са!!! Ще споделиш ли как стават Hug
НАН-че-стискай зъбета още мъничко Hug ей сега ще мине времето Wink

# 66
  • София
Здравейте,

НАН, Яна пък много се кефи да я подхвърляме, този път се различават по това.
Дано да не усетиш как минават дните в гипс и после  newsm68.

Ети, пратих ти паричките, дано да има още момичета, които сега ще се включат за двете дечица.

Дани, и Яна така включва фурната и нищо не помага, ни обяснения, ни караници, ни пляс през ръцете. Мисля си, че единственият начин за момента е да направи недостъпно опасното нещо - например от тези оградки, дето се слагат пред камината.

Амери, Яна вечеря стабилно към 20-20.30ч от доста време - днес например яде пиле със зеле. Към 21.30 пие 240мл АМ с малко сок, после се къпем и накрая и суче.
Иначе останалите ни хранения са кърма сутрин, когато се събуди - между 6 и 8 ч, закуска към 10-10.30, обяд към 14 часа, после кърма за заспиване и следобедна закуска към 17.30-18 часа - нещо малко - нишесте или бисквити и сок. Ети, нашият режим е малко като вашия.

Нита, много сладки човечета  Heart Eyes

Пиги, Яна как ми се наака, беше с гащи  Sick, май няма да ви стигнем скоро в постиженията. И на тоалетната я е страх да седне  Confused. А вчера например цял ден си казва, преди да пишка, днес напук ли ми прави нещо, не знам.

Нарина, и Яна ходи на пръсти от време на време, но си мисля, че е от скука.

Яна казва, че е на "ена" годинка, показва с пръстче, уча я да казва, че ще стане на две - неуспешно засега. Обаче като правим гимнастика, аз броя едно-две, три-четири и тя: Пет. Обърква ми целия ритъм  Joy.

# 67
Betta -не се притеснявай. Има и други, които ще се включат по-късно. Ще изчакам поне две седмици и ще им дам нещата предколедно santa2
Сега да питам и аз. Кои неща не бива да ядем? Знам за патладжан, гъби, баня и бакла. Има ли други продукти и плодове, за които да внимавам  newsm78
Нарина, Бета-май ще си имате балеринки или гимнастички у вас Wink

# 68
Попрочетох и сега да се включа.  Wink
НАН - ще танцуваш скоро, натам вървят нещата  yes dancing fingerscrossed
Дидка - браво, че си плати нета и пак ще си с нас  Hug
De-si - Лъчко скоро да оздравее  Flowers Four Leaf Clover
Дидито - гласувах за сестра ти - готина е, ама много си приличате. 4470
Ася - Калоян яде 4 пъти, около 200 гр. и аз се чудя дали му е достатъчно. Макар че като е гладен бърка в един шкав и си вади бисквити.  LaughingОсвен това цока два, три пъти, ама като не знам колко пуска...   33uu
amerie - щом мислиш, че е време да даваш супа или постно, значи е дошъл момента. Пробвай, то детето само ще си покаже. Peace
Мама Дани - Калоян не пипа печката, когато свети, знае, че е топла. Докато не беше силно нагрята му взех ръката и  под мой контрол я пипна. Когато пак исках да я пипне, вече се дърпаше. Сега като работи печката, я заобикаля от далеч и казва иш (джиш). Laughing
Ети - малко със закъснение, но тортата ти е страхотна.   Hands Thumbsup
За човечетата - изрязват се два кръга от полар (или плат, който не се брида). Зашиват се един за друг заедно с предварително набрана лента. Преди окончателно да се затворят се натъпкват с пълнеж (изрезки от плат, памук и др.). После се слага нослето, пак топчица от плата, очите и устата и панделките.  Ако искаш да направиш, мога да снимам процеса по етапи и да го покажа в картинки.

# 69
amerie-как учи каката? Малката не и ли пречи? Ние понякога се изнасяме, че иначе Венци застава на вратата на батко си и плаче и блъска по нея с ръчичка. Най-страшно е в сряда, тогава трябва да се готви за следващият ден, а тогава има 8 часа. Учи по 5 часа и едвам удържам Венци. ooooh!
Ами, справя се без проблеми, даже съм майка за  #2gunfire нямам идея кво учат и по кои учебници. Справя ми се детето от първи клас си е супер самостоятелна, Г-жата и е доволна аз също. Киара само и бута по бюрото, поскъсва това- онова  Mr. Green веселба. Миналата седмица, Доми на тренировка аз пред компа и Киа се кротнала в какината стая - така беше разкрасила рисунката на каката, че се наложи в 22.30ч да рисуваме пак.
Момичета благодаря за отговорите, мили както винаги  Hug а и какви красоти правите за базарите  Grinning
Дадох и аз едно гласче за Олимпия и за петицията. Успех
Ааа Ети, ми аз давах на Киа зеленч.супа с бамя от Николово  newsm78 Не и се отрази зле  Grinning не съм чела, че не бива, малииии...
НАН-че  Hug
Ако съм пропуснала някой  Hug и целувка за лека нощ.
май прекалих с прегръдките  Embarassed

# 70
  • Варна
Добро утро Hug
днес от мен кафето

Да се изкажа и аз по някой въпроси Mr. Green
Амери,Димитър яде така:като стане около 7ч-240мл мляко
10ч.-закуска, преди да легне наобяд-обядва,след това към15,16ч-закуска,към19ч вечеря и преди лягане измуцва-240мл мляко
Дидка81, Heart Eyes
Мама Дани, Дим е дресиран относно печката.знае че е "Къх",даже отскоро на всички Ел.уреди казва "Къх" Crazy.печката,кафемашината и т.н.
Не пипа Naughty,а за магариите не ми се говори ooooh!

НАНче, Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  love001

Нита,чакам обяснения,как се правят тези красоти Hug
Наринче,много фина твойта мома ooooh!.Манекенка ще стане,да знаиш newsm53
Димитър е към 13кила Rolling Eyes

Искаше ми се,да ви разкажа,за нашите патила с гърнето и тоалетната,но време не остана Confused

Дидито гласувах за сестра ти Peace,много е хубава.Аз лично страшно харесвам  и Зори.Много е красива жената Flutter

Милички,моля ви стискайте палци.Утре свекърва ми ,ще я оперират,а операцията и не е от най-леките.
Дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 71
ЛелеЖори,какви 13 кила бе душо ooooh! Направо пак се комплексирах,че не си храня детето SickДа не говорим,че последната хвамица изобщо не ми яде,осмен едно мляко на вечеря и по обед фреш сок.Едвам хващаме 10 кила

# 72
Добро утро  Hug
Джорджи, мерси за кафенцето, много е вкусно.
Честит Рожден Ден на скъпата ми приятелка- Синеочка. Мила дружке, жевлая ти цялото щастие на земята, много любов и всичко най-най. Думите винаги ще са малко, за да изразя всичко което искам да ти кажа. Обичам те,

Ема яде по същия режим като Друнди, с тази разлика, че сутрин като суче, попарата или там каквото закусва го яде макс половин час след сукането, иначе става страшно.....глааааад.

Нита, много са сладки тези човечета.  Peace

Нарина, фина мома си имаш-балеринка ще става  Heart Eyes Ема е 11.800, поне толкова я измери баща й.

Дидито, Пиги вече е казала, че Лорето е дъщеричката на Синеочка. Тя ми е втората дъщеричка.  Hug  Heart Eyes
Сестра ти е много чаровна. Аз гласувах за нея, още предди да пишеш в темата, и да разбера,, че ти е сестричка.

Мама Дани, немога да ти дам съвет, защото Ема не е чак толкова палава. Когато пипа нещо " забранено ", примерно вади картата на телевизията, само се карам и има ефект. Ако е за нещо друго, което не знае, че не се пипа, се тръшва и почва един страхотен рев и удряне в земята, но след минутка й минава. Общо взето е добричка и кротичка. Заиграва се сама, като й писне аз играя малко с нея и така, то деня почти минал. Според мен са на моменти, ще мине. Една силна  Hug от нас.

Ема пък преди да се изака ми носи гърнето и вика "тука, тука", махам памперса слагам я, седи 5-10 мин. нищо не прави, слагам памперса, тя сяда на гърнето, напъне се 2 пъти и е готова.  Crazy Не иска да се изака в гърнето без памперс, но пък това ми покава, че знае за какво аджеба е гърнето. И някой ден ще изгрее слънце и на нашата улица.
Отивам да си допия кафенцето, после пак ще се включа.

# 73
  • на правилното място, в точното време
Синео4е,Честит Рожден Ден! Много здраве и усмивки ти желая! Бъди обичана и желана! Много цунки от нас!

# 74
Синео4е, бъди много щастлива и обичана майка и жена !
чрд и на Бибошка   bouquet с най- добри пожелания!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 10:32 от amerie

Общи условия

Активация на акаунт