Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 545
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Почвам да се притеснявам.
Моля, нека някой, който има статус на поръчката Non factures, да погледне в графата Etat article /петата графа/ в таблицата под надписа Non factures - при мен на единия от поръчаните артикули пише "Délai d'attente annoncé à la commande : 4 semaines", което аз си превеждам като срок на очакване изпълнението на поръчката. За другите ми артикули този срок е 2 седмици. Възможно ли е на това да се дължи статусът на поръчката?

# 691
Почвам да се притеснявам.
Моля, нека някой, който има статус на поръчката Non factures, да погледне в графата Etat article /петата графа/ в таблицата под надписа Non factures - при мен на единия от поръчаните артикули пише "Délai d'attente annoncé à la commande : 4 semaines", което аз си превеждам като срок на очакване изпълнението на поръчката. За другите ми артикули този срок е 2 седмици. Възможно ли е на това да се дължи статусът на поръчката?

Понякога се бави промяната на статуса, случвало ми се е да чакам да се смени по ден и половина

# 692
Възможно ли е да не съм получила известие от пощата, а поръчката да е пристигнала. Да ида ли до пощата да проверя? Дайте ми съвет.
От София съм, поръчката е от 05.11 и ми е първа
Ходих до пощата, пакета е бил там ще на 17.11, доволна съм от всичко

# 693
Момичета, в пощата на Руски паметник имаше 2 чакащи пратки от Ла Редут.

# 694
  • София
Получих известие за поръчката от 30.10 newsm44.

# 695
и аз чакам от 9и и искам да идва, ама нямам път натам да проверя, а не казват по телефона #Cussing out
отиди на митницата моята от 9ти е взех още вторник а тя е там от миналия петък

Вери Найс провери  bouquet  bouquet  bouquet нямам още нищо Sad много благодаря пак да кажа Hug

точно под поръчките има 2 стрелкички, втората, това нали ще рече че има неизпълнени поръчки, но взети пари и сега ще ги връщат newsm78
Точно това означава, ама на мен ми е празно. Охххх олекна ми.

значи ли че ще ми върнат парите и по какъв начин

по същата сметка, пиши им за да ти дадат разяснение, на мен от промод на същия ден ми върнаха парите Peace

# 696
  • София
по същата сметка, пиши им за да ти дадат разяснение, на мен от промод на същия ден ми върнаха парите Peace
Аз чакам от 4 дена да ми освободят парите, защото са блокирали повторно за една поръчка парите и още си чакам  Whistling . А доно при теб е по-бързо.

# 697
  • Sofia
няма да ти ги освободят.Ще ти пратят чек след известно време и за осребряването му плащаш комисион.Случвало ми се е и въпреки,че веднага сигнализирах и в нашта банка и при тях писмо писах,те си ги изтеглиха и после ми пратиха чек

# 698
няма да ти ги освободят.Ще ти пратят чек след известно време и за осребряването му плащаш комисион.Случвало ми се е и въпреки,че веднага сигнализирах и в нашта банка и при тях писмо писах,те си ги изтеглиха и после ми пратиха чек

Shocked Shocked Shocked леле, дано не ми се налага от тук да ми връщат пари Shocked

# 699

за колко време пристига тоя чек, каква комисионна плащаш и от всяка банка ли можеш да го осребриш

# 700
  • София
E това вече е голяма простотия  #Cussing out

# 701
  • Sofia
за колко време пристига тоя чек, каква комисионна плащаш и от всяка банка ли можеш да го осребриш
2 седмици.Във всяка банка срещу различен комисион.Самото осребряване трае около 1 месец.Взимат ти оригиналния чек и пращат запитване до Франция,после докато го върнат и след това още няколко дни докато обърнат парите от евро в лева и така става мсец

# 702
  • София
А французите пишат ли ти че са ти пратили чек? След като има писах за блокираната сума, ни вест, ни кост от тях.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 13:53 от 450

# 703
  • Sofia
на мен не ми писаха

# 704
  • София
Някой да има впечатление от тези джинси:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6661211& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт