Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 545
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 675
и аз чакам от 9и и искам да идва, ама нямам път натам да проверя, а не казват по телефона #Cussing out
пиши ми на лични имената си да ти проверя в митницата, ама не знам дали ще ми дадат на мен инфо, че ме познават всички там

# 676
и аз пуснах на 16 с този код за безплатна доставка, пратиха ми потвърждение, взеха ми парите, но сега поръчката ми се намира не в списъка при другите, а я виждам като натисна доло mes remboursements и там излиза това

Voici le récapitulatif des articles que vous nous avez retournés et des remboursements effectués pour chacun d'entre eux.
 BESOIN D'AIDE ?

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 20/11/2007   
22,01 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20073200850270
du 16/11/2007 

някой може ли да ми обясни как да тълкувам това

Къде е това remboursements? Ей кълна се че го знаех и сега не го намирам

# 677
точно под поръчките има 2 стрелкички, втората, това нали ще рече че има неизпълнени поръчки, но взети пари и сега ще ги връщат newsm78

# 678
  • София
На мен на втората стрелкичка няма нищо, само на първата, там са ми всички поръчки до момента. И текста над тях е същия като на последната. Няма такъв текст. Втората стрелкичка незнам за какво е.  newsm78

# 679
точно под поръчките има 2 стрелкички, втората, това нали ще рече че има неизпълнени поръчки, но взети пари и сега ще ги връщат newsm78
Точно това означава, ама на мен ми е празно. Охххх олекна ми.

# 680
Получих извинителен мейл, че намалението, мъжкото се отлага с един ден и че ще започне утре сутрин.

# 681
Абажурът подарък - тежък ли е  newsm78
Не.

# 682
  • София
Колко дни /за поръчките, правени напоследък/ след пускането на поръчката статусът й от Non factures става En preparation?
Питам, защото преди месец примерно това се случваше за няколко часа, а сега - от вчера до днес, нищо не се е променило.

# 683
Възможно ли е да не съм получила известие от пощата, а поръчката да е пристигнала. Да ида ли до пощата да проверя? Дайте ми съвет.
От София съм, поръчката е от 05.11 и ми е първа

# 684
  • Sofia
Колко дни /за поръчките, правени напоследък/ след пускането на поръчката статусът й от Non factures става En preparation?
Питам, защото преди месец примерно това се случваше за няколко часа, а сега - от вчера до днес, нищо не се е променило.
На вчерашната ми порьчка надписа и се промени за няколко часа на En preparation.

# 685
  • София
Имам 2 поръчки от 19.11 и една от 20.11 - и трите са със статус en preparation. Статуса се промени в рамките на часове.

# 686
  • Sofia
Възможно ли е да не съм получила известие от пощата, а поръчката да е пристигнала. Да ида ли до пощата да проверя? Дайте ми съвет.
Възможно е, както е възможно известието да е попаднало в друга пощенска кутия, също така е възможно и поръчката още да не ти е пристигнала.
Щом ти се разхожда до пощата отиди, това ти си го решаваш.
И все пак сигурна ли си че пратката ти е за пощата?

# 687
Възможно е, както е възможно известието да е попаднало в друга пощенска кутия, също така е възможно и поръчката още да не ти е пристигнала.
Щом ти се разхожда до пощата отиди, това ти си го решаваш.
И все пак сигурна ли си че пратката ти е за пощата?
Ми и да не е за пощата, те в пощата нали пращат известията. Дали е за митница или поща известието е пуснато от пощата и я имат в списъка или при митническите известия или в списъка з аколети.
Така, че в пощата 100% я имат записана на едно от двете места.

# 688
Точно това означава, ама на мен ми е празно. Охххх олекна ми.

значи ли че ще ми върнат парите и по какъв начин

# 689
  • varna
и аз чакам от 9и и искам да идва, ама нямам път натам да проверя, а не казват по телефона #Cussing out
отиди на митницата моята от 9ти е взех още вторник а тя е там от миналия петък

Общи условия

Активация на акаунт