Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 497
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 780
  • на пистата
Ох трая си, ама много ме мъчи това, че чакам от 08.11
и мен,вътре имам неща които чакам с нетърпение,гадното е,че от 09.11 ви дойде а вътре нямаше кой знае какво интересно за мен

# 781
  • София
Ох и аз си трая, ама и мен много ме мъчи тази от 8-ми. Пък и с нея нали имахме проблеми, не бяха теглили парите, та им писах да си ги дръпнат и сега треперя дали пък не е тръгнала чак като им писах  newsm78 , ако изобщо е тръгнала де. А пък имам и от 13 и 14-ти, гледам момичетата почнаха и тях да получават, а аз  Crossing Arms

# 782
  • на пистата
Ох и аз си трая, ама и мен много ме мъчи тази от 8-ми. Пък и с нея нали имахме проблеми, не бяха теглили парите, та им писах да си ги дръпнат и сега треперя дали пък не е тръгнала чак като им писах  newsm78 , ако изобщо е тръгнала де. А пък имам и от 13 и 14-ти, гледам момичетата почнаха и тях да получават, а аз  Crossing Arms
и на мен не ги бяха дръпнали и като им писах ми отговориха ето така
Your parcels have been shipped on November 9th and 10th through parcels n° 312 6019962 and n° 313 6343032. Thank you for waiting.

Best regards.
не бяха дръпнали парите и за тази от 09 ,но тя дойде и два дни след това и те си взеха парите

# 783
  • София
Добро утро  Laughing
Направо не мога да повярвам - темата не е била толкова малка досега в петък Wink
Явно вървим към подобрение  Flutter

Аз се включвам с въпроси за тази шапка

Не помня кой си я беше поръчал, но помня че отзивите бяха много положителни. Ако може малко разяснения още и снимка на живо, че съм решила да я поръчвам  Hug

Имате ли инфо дали френските служби още стачкуват?
Аз споделих за тази шапка - имам я и много ми харесва.Като на снимката е - сладурска е
Сега ще взема една и за скъпя, че не можем да я поделим Simple Smile

# 784
Maria D,   bouquet
може ли да я снимаш  Heart Eyes

# 785
  • София
Да ме пита човек, защо им писах. Изтеглиха парите и за 3-те проблемни поръчки, но на едната ги блокираха и сега не ми ги освобождават. Sick

# 786
Снощи пуснах поръчката и днес на пощата ми дойде това писмо, моля ви да кажете какво пише  Praynig
Vous nous avez communiqu? r?cemment
votre adresse e-mail, nous vous
en remercions !

Vous allez ?tre inform?(e) de l'actualit? du site
laredoute.fr et recevoir des informations
concernant vos commandes.

# 787
  • София
Благодаря за отговора,но как да разбера дали ми е приета поръчката? newsm78
Като погледнеш в Suivi de commandes - ако там отгоре, над табличката за поръчката, за която имаш съмнения, пише En preparation, а в последната графа - A domicile, значи всичко е наред.

# 788
  • София
Maria D,   bouquet
може ли да я снимаш  Heart Eyes
На работа съм, а след работа пътувам  Rolling Eyes
Ако не ти е късно в неделя?

# 789
450 и аз това щях да те питам Peace
Явно си имат автоматични системи и им идва объркваща комуникацията

Снощи пуснах поръчката и днес на пощата ми дойде това писмо, моля ви да кажете какво пише  Praynig

http://www.google.com/translate_t?langpair=fr

На работа съм, а след работа пътувам  Rolling Eyes
Ако не ти е късно в неделя?

Не ми е много благодаря   bouquet

# 790
Момичета, имам следното питане newsm78:

В кошницата съм сложила някой намалени стоки, но и стоки без намаление и ползвам код 12610 -  Подарък часовник и отстъпка 15 евро , часовника ми го добавя, , но отсъпката не виждам. Тя кога ще се види, на коя стъпка? Или щом сега не я виждам, значи няма да ми я даде изобщо?

# 791
  • Sofia
щом имаш намалени стоки допълнително намаление няма да получиш

# 792
  • София
Момичета, имам следното питане newsm78:

В кошницата съм сложила някой намалени стоки, но и стоки без намаление и ползвам код 12610 -  Подарък часовник и отстъпка 15 евро , часовника ми го добавя, , но отсъпката не виждам. Тя кога ще се види, на коя стъпка? Или щом сега не я виждам, значи няма да ми я даде изобщо?
Вижда се още веднага, намалява ти се общата сума на кошницата. Може да има някакво изискване например ненамалената скока да е нан 55 евро, но не знем със сигурност за този код.

# 793
  • София
Здравейте  Hug
Maria D,  много е хубава шапката.  Simple Smile
Интересува ме, ако можеш да погледнеш на твоята дали има опция за махане на пискюла ? newsm78
 Peace

# 794
Благодаря ви   bouquet,
 значи ще дерзая с други кодове.

Общи условия

Активация на акаунт