Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 672
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 240
  • София
bejbi , мерси   bouquet
точно този номер се чудя дали да си поръчам  newsm78
 Peace

# 241
  • varna
 някой да е поръчвал щори? да ми каже как са доволен ли е?

# 242
Може ли да ми кажете какво значи това?! Това е обяснението което е към кода който се прие към пробната ми поръчка
Solution maison : - 20 % de remise sur le 1er article - fdp offerts dès 2 articles achetés - hachoir à 3?90 au lieu de 14?90 réf 581 9083 - 1 cadeau : plat céramique (33cm x 21cm x 7cm) + son support avec poignées de maintien code 29424 ou coffret sommelier 5 pièces code - 29416

# 243
  • varna
ето и кода дет са ми го пратили с фактурата за поръчката 41688: -40% от прет-а- порте,-35%текстил;-30%на всичко ;-25% на спортните стоки

# 244
да се похваля най-накрая ми дойде известието от 21.10  #Crazy бях почнала да се прежалвам  Mr. Green

# 245
Може ли да ми кажете какво значи това?! ..............................

Може , може - 20 % офф на 1-ви артикул от Solution maison:-20%, при 2ри артикул (или като втори артикул не съм много сигурна) - чопър за 3,9 Е вместо 14.9 с  ref  581 9083-1 + подарък керамично плато с дръжки (като кошница с дръжки) с код 29424 или 5-те принадлежности за вино с код -29416.
Само дето идея нямам какво значи "fdp"   newsm78, та може нещо в опцията с чопъра да бъркам, но като цяло това ти е офертата!

Иначе при проблеми с превода горещо препоръчвам това

Охо, браво за дългочаканите поръчки!

# 246
Имам розовата пухенка р-р 102 днес я взех,
някой има ли проблем с малка пухенка - да разменим.
Или предложете нещо на мейла. Сори за разводняването. Hug

# 247
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-tipster-under.aspx?producti … e&pagesize=16- някой поръчвал ли е тази пижама ?Изглежда дебела и се чудя дали наистина е такава?

# 248
само да се запиша в темата, че ви загубих Embarassed

# 249
  • Sofia
Момичета, някоя поръчвала ли е тези пантофки http://www.laredoute.fr/vente-chaussons-instinct-so-home.aspx?pr … e&pagesize=16 и може ли да ме ориентирате в номерацията?

# 250
  • sofia
Имам розовата пухенка р-р 102 днес я взех,
някой има ли проблем с малка пухенка - да разменим.
Или предложете нещо на мейла. Сори за разводняването. Hug
Кой номер ти трябва

# 251
Какво не им харесваш? Аз взех на моя и за тези пари са перфектни просто. Rolling Eyes

# 252
  • Burgas
здравейте момичета! новак съм в пазаруването но определено смятам да наваксам #Crazy!харесах си едни маратонки, а не мога да ги поръчам. първо пише че са намалени на 45 а като ги слойа в кошницата си пише 100. след което пише че не мога да си поръчам този продукт и да го изтрия. някой може ли да ми обясни защо става така?благодаря предварително

# 253
  • sofia
Какво не им харесваш? Аз взех на моя и за тези пари са перфектни просто. Rolling Eyes
Тези блузи разтегливи ли са,че на моя мъж му седят много смешно на шкембето,да знам дали да взимам?!

# 254
  • sofia
здравейте момичета! новак съм в пазаруването но определено смятам да наваксам #Crazy!харесах си едни маратонки, а не мога да ги поръчам. първо пише че са намалени на 45 а като ги слойа в кошницата си пише 100. след което пише че не мога да си поръчам този продукт и да го изтрия. някой може ли да ми обясни защо става така?благодаря предварително
дали ги има в наличност
дай линк и кой номер искаш

Общи условия

Активация на акаунт