Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 540
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 660
  • София
"Грешиш. Това е колекция за по-добре разположени в пространството дами и затова номерацията й започва от 42 френска, което отговаря на 46 българска."

Това много, супер много ми хареса! И аз съм така "добре разположена" в пространството Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 661
  • София
Абажурът подарък - тежък ли е  newsm78

# 662
Днес получих известие, че поръчката ми от 9.11. е на митницата. Simple SmileСледобяд ще отида да си я взема и ще пиша какво съм получила.  Joy

# 663
Моля ви , не ми се смейте , но имам следното питане(не видях някъде да е обсъждано!)
В неделя направих 1-ва поръчка, получих мейл , в който я потвърждават. Получих и СМС,че сумата е изтеглена, но днес си гледах движението по кредитната карта и не видях тази транзакция. Има ли начин за проследяване статуса на поръчката от сайта им(примерно с този Реф.Н , който пращат в мейла)? Изобщо как се разбира какъв е статуса на поръчката?

Kak така?
SMS  newsm78
СМС е от банката, и аз имам такава услуга, като тегля над 100лв веднага ме уведомява смс с данните къде, от кой банкомат и каква сума е изтеглена.ОББ го предлагат, не знам за другите банки.

# 664
Моля бихте ли ми превели това съобщение:

En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

# 665
  • София
СМС е от банката, и аз имам такава услуга, като тегля над 100лв веднага ме уведомява смс с данните къде, от кой банкомат и каква сума е изтеглена.ОББ го предлагат, не знам за другите банки.

ааааа - от банката - аз помислих , че франсетат и за това се зачудих
Аз също съм към ОББ но съм с Vivatel... и май не мога да си пусна тази услуга,, Crossing Arms

# 666
# 667
след колко време ви отговарят на писмата,писах им преди 2 дни за грешката в поръчката ми и още няма отговор или трябва да съм по настоятелна Close
Ако говориш за грешка в номера, цвят или артикул- хич няма да ти отговорят. НЕ ОТГОВАРЯТ.

е хубава работа, да вместо мъжка фанела ми пратида дамска риза  #Cussing out тяхна грешка е
пиши им пак, но препрати тяхното писмо с номер на досие, така ще ти отговорят, понякога забравят
ако нещо не ти е ясно, пиши ми на лични

Моля бихте ли ми превели това съобщение:

En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

с един поглед знаете къде се намират артикулите от вашите текущи поръчки.
Очаквате доставка на различен артикул?
Ще бъдете уведомени с е-мейл в момента на изпращане на колета ви

# 668
very nice благодаря! Не ми бяха бавили потвърдителния е-мейл до сега, та и аз параноясах, а бъцнах некъв код дето не помня кой беше Simple Smile
Моля, ще ми обясните ли как се ползват персоналните покани за аукциони? Никъде не намерих обяснение ,  а марковите мъжки стоки е днес. Благодаря!

# 669
  • София
момичета вижте какво намерих в нета,  не гледам телевизионните емисии Embarassed
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=399864

# 670
Днес получих известие, че поръчката ми от 9.11. е на митницата. Simple SmileСледобяд ще отида да си я взема и ще пиша какво съм получила.Joy

Искам си и аз моята от 9.11. пък, засега я няма Crossing Arms

# 671
и аз чакам от 9и и искам да идва, ама нямам път натам да проверя, а не казват по телефона #Cussing out

# 672
  • София
Моля, ще ми обясните ли как се ползват персоналните покани за аукциони? Никъде не намерих обяснение ,  а марковите мъжки стоки е днес. Благодаря!
Пишат, че утре ще е намалението, затова не може да влезеш.

# 673
Пишат, че утре ще е намалението, затова не може да влезеш.

днес си отварях мейла пишеше 24и Peace

# 674
 Ето ви един код и от мен - 41688, за намаление до 40%. Беше във фактурата ми в4ера. Peace

Общи условия

Активация на акаунт