Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 518
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 705
Аз да ви кажа честно с или без чек мисля че това ми беше последната поръчка от този сайт. След случилото се с rouslana ще ме е страх да използвам кодовете, а "френските" им стоки без огромни намаления и без кодове за безплатна доставка не струват. Спокойно Илиенци или всеки квартален магазин може да се нарече ла редут. Мислех си че на голяма далавера съм взела ония евтините ботуши за 19 евро ама като се разрових видях че и в България има сайт дето предлагат даже по-хубави изкуственяци за по 29 лв. А пък сега ги сложили на 39.99 #2gunfire

# 706
Почвам да се притеснявам.
Моля, нека някой, който има статус на поръчката Non factures, да погледне в графата Etat article /петата графа/ в таблицата под надписа Non factures - при мен на единия от поръчаните артикули пише "Délai d'attente annoncé à la commande : 4 semaines", което аз си превеждам като срок на очакване изпълнението на поръчката. За другите ми артикули този срок е 2 седмици. Възможно ли е на това да се дължи статусът на поръчката?

Аз имам днешна поръчка със статус Non factures.
В графата Etat article обаче нищо не ми пише и нямам спомен някога нещо да е пишело там при предишните ми поръчки. Тази и Ma livrasion стоят празни, после в Ma livrasion ще излезе A domicile.

Поправям се: сега като си разгледах всичките поръчки се сетих, че веднъж имах случай с изчерпан артикул и в Etat article ми бяха написали Epuise и ми върнаха парите. Но така текст със еди-колко-си седмици никога не съм имала.

И да използвам поста си и за един въпрос - как пристигат опаковани малките леки пратки? Аз само кашони съм получавала досега, малките имали ли вариант да са в нещо различно, по-малко. Питам понеже чакам една поръчка само с две ризи и вчера служителката уж търси да види имам ли колет, но нищо не намери, или пък може би в хаосът, кото цари от ремонта им не можа да намери...

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 14:23 от els

# 707
Получих известие за поръчката от 30.10 newsm44.
АЗ ОЩЕ НЕ Sad

# 708
Почвам да се притеснявам.
Моля, нека някой, който има статус на поръчката Non factures, да погледне в графата Etat article /петата графа/ в таблицата под надписа Non factures - при мен на единия от поръчаните артикули пише "Délai d'attente annoncé à la commande : 4 semaines", което аз си превеждам като срок на очакване изпълнението на поръчката. За другите ми артикули този срок е 2 седмици. Възможно ли е на това да се дължи статусът на поръчката?

Аз имам днешна поръчка със статус Non factures.
В графата Etat article обаче нищо не ми пише и нямам спомен някога нещо да е пишело там при предишните ми поръчки. Тази и Ma livrasion стоят празни, после в Ma livrasion ще излезе A domicile.

Поправям се: сега като си разгледах всичките поръчки се сетих, че веднъж имах случай с изчерпан артикул и в Etat article ми бяха написали Epuise и ми върнаха парите. Но така текст със еди-колко-си седмици никога не съм имала.

И да използвам поста си и за един въпрос - как пристигат опаковани малките леки пратки? Аз само кашони съм получавала досега, малките имали ли вариант да са в нещо различно, по-малко. Питам понеже чакам една поръчка само с две ризи и вчера служителката уж търси да види имам ли колет, но нищо не намери, или пък може би в хаосът, кото цари от ремонта им не можа да намери...

да, пристигат в найлонова много удобна за носене торба, аз лично ги предпочитам пред кашона Hug

# 709
  • sofia
Момичета,Монда беше писала преди време,че ако имаш сметка в ПИБ не ти взимат комисионна за чека,така,че не е болка за умиране

# 710
Какво по-точно те интересува? Моята щерка е на 1,9 месеца и и взех 86. Харесват ми като изключим, че кадифето е по-рядко, но пък е ефектно.

# 711
да, пристигат в найлонова много удобна за носене торба, аз лично ги предпочитам пред кашона Hug

Мерси! Ще ги тормозя да търсят щателно тогава!

# 712
  • Sofia
Получих известие за поръчката от 30.10 newsm44.
И аз получих известие днес за поръчката от 30.10  newsm44 . Така, че момичета очаквайте днес или утре известията си.

# 713
Момичета,Монда беше писала преди време,че ако имаш сметка в ПИБ не ти взимат комисионна за чека,така,че не е болка за умиране

мне, не съм съгласна, специално ходих да питам за суми до 500 евро вземат 10 евро комисионна, със моя чек за 8,63 по-добре да ги прежаля  Sad

# 714
  • София
Какво по-точно те интересува? Моята щерка е на 1,9 месеца и и взех 86. Харесват ми като изключим, че кадифето е по-рядко, но пък е ефектно.
Интерсуваме дали са качествени, т.к. за 19 лв. мога и от тук да купя нещо
размера до колко си отговаря? дъщеря ти колко висока? 

# 715

мне, не съм съгласна, специално ходих да питам за суми до 500 евро вземат 10 евро комисионна, със моя чек за 8,63 по-добре да ги прежаля  Sad
тъй като аз имам вече 3 чека, съм проверил апочти навсякъде
най-евтино е в Пощенска банка и ПИБ-5Е/чек до 100Е
над 100Е са много големи таксите
на мен 1-я ми чек е на ст-ст 5,60Е, ако го осребря ще взема 0.60Е hahaha
сега чакам по-подробно да ми отговорят как става поръчката с чек, искат да им се обадя по тел., но техните помощници са постоянно заети и не мога да си задам запитването

# 716
  • Sofia
най-евтино е в ЦКБ-3 евро

# 717
Сега чакам по-подробно да ми отговорят как става поръчката с чек, искат да им се обадя по тел., но техните помощници са постоянно заети и не мога да си задам запитването

Very nice, на мен ми отговориха така: Peace

Hi,

Online, you could not deduct a refund cheque. In this case, place your order online. Print your basket in order we see the reference items and their prices. Click on "Je vide mon panier" just under the basket to cancel your order online in order that your order is not entered paying the totality by credit card. forward your basket by post mail indicating : your client n°, to deduct the amount of the refund cheque on your basket by joining it, your credit card number with the 3 last digits back and expiry date for the possible balance.

Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 718
  • Варна
Варненки - вчера получих известие за поръчка от 13-ти! От ПОЩАТА /2-ри клон/. Дерзайте  Mr. Green

# 719
До мамите от Ямбол
От къде взимате пратките, ако тежът повече от 2 кг? newsm12 newsm01 newsm07

Общи условия

Активация на акаунт