Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 439
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Ara, дългата парка има ли цип или е само на копчетата?

# 931
  • sofia
Може ли някой да каже кога трябва да е затворена и кога отворена клапата на уреда за готвене на пара?

# 932
Получих чера поръчка и съм много доволна от нещата: онзи дебелия пуловер на Типстър,коъто доста се обсъждаше, тази пижамка , ботушите от 17 евро/за съжаление са ми широки и ще ги нося на обущар,ако може да ги стесни/, подарък- уреда за готвене на пара в микровеле и още един подарък  Mr. Green /явно като са опаковали колета нещо са се объркали, защото нито съм ги поръчвала, нито пари за тях са ми дръпнали/ ето тези детски ботички , веднага заминаха за подарък на щерката на една колежка  Laughing Между другото ботичките са много сладурски  Peace

# 933
получих си пратката от 5.11 но не съм уцелила размера някой ако го искаhttp://www.laredoute.fr/vente-sweat-a-capuche-zippe-tipster.aspx?productid=324086798&documentid=346107&categoryid=23111868&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16  същия цвят като на снимката размер 80/88 S от вътре е плюшено

# 934
desex, пижамката как е? Дългичка ли е? Grinning

# 935
  • пловдив
Незнам при вас как е ,но при мен отново дава 5 евро доставка newsm78

# 936
desex, пижамката как е? Дългичка ли е? Grinning
ами харесва ми, но щеше да е по-добре, ако горницата беше мааалко по-дългичка според мен  Peace

# 937
Някой беше писал, че е поръчвал с подарък покривалото за легло и му дошли чанти, чудя се дали да рискувам, дали ще ми пратят покривалото...и то всъщност с какви размери?
и мен ме пречукаха с грозна кафява чанта  Crossing Arms незнам на другите какви са били,не сьм чела.

# 938
  • Карлово
Ара, благодаря! И на мен ми махна доставката Party

# 939
Момичета и моят колет, за който се притеснявах, от 29-ти дойде!(като надежда за чакащите  Grinning) В пощата, на колетното гише, не на митницата, около кило и 900 беше.

Чантите подарък наистина не струват  hahaha

Едните пуловерчета, които взех за Габчо са му малки(може би защото бяха момичешки(но по нищо не приличаха, де..) Ще ги пусна в Продавалника, явно  ooooh! (Ето ги: http://www.laredoute.fr/vente-2-pulls-a-capuche-enfant-prix-mini … e&pagesize=16  в синьо и кафяво)
Кой размер са пуловерчетата?!

102 са. Но отговарят на по-малко според мен. ЗАщото на моят син до сега всичко 102 му е добре, даже широчко, защото той е слабичък. На дължина му са били горе долу точно.

И въпреки, че блузките не са типично дамски, явно има значение, че са за момиченца, защото са по-късички..  Rolling Eyes

П.С. Момичета какво е това еленче подарък, може ли да го видя някъде и ако може код   bouquet

# 940
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Може ли кода за еленчето или термо чантите

# 941
  • София
26271 са термо чантите, а еленчето е 71718

# 942
  • София
Може ли кода за еленчето или термо чантите
26190, 26271 - хлад. чанти; 41718 коледен плюшен елен

# 943
А някъде пускана ли е снимка на елена?

# 944
  • София
Здравейте  Hug
Интересува ме тази къща, ако някой я е взимал

Хубава ли е? Дали е в комплект с обзавеждането( столове, маси ,легло и др.)?
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт