Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...

• 289 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
След семеен скандал родителите са се затворили в различни стаи. Детето чука на вратата на стаята, в която е майката и разтревожено казва:
 - Мамо, мамо,татко се е качил на балконският парапет и се готви да скочи долу...

Отвътре се чува ядосаният глас на майката:

- Иди му кажи на тоя тъпак, че не е разбрал. Сложила съм му рога, а не крила...

# 61
Две бабички седнали на пейка.Едната вика:
 -Марче тука що мирише на мърша ма ? Марче ? Марчееее? Марчееееееееееееее ? ....   rotfImbo

# 62
  • София
Между приятели:
- Най-обичам да правя секс, когато жената е с противогаз.
- А стига бе! Не ти ли е противно?
- Напротив, даже си е много хубаво: първо, когато е с противогаз жената мълчи, второ не и гледам противната мутра, и трето, когато стисна маркуча, знаеш ли как почва да мърда! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 63
Две бабички седнали на пейка.Едната вика:
 -Марче тука що мирише на мърша ма ? Марче ? Марчееее? Марчееееееееееееее ? ....   rotfImbo

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 64
Една свекърва като била на гости на снахата и си тръгвала - снахата и викала чао . Един път чао , втори път чао .... Свекървата попитала приятелка какво е това чао та снаха и все като я изпраща и  го казва , а приятелката и казала : - Ми кълне те . Следващия път свекървата като си тръгвала , решила да изпревари снахата и и казала :
 - Чао на майка ти , чао на баща ти и много здраве на сина  Laughing

# 65
Моето не е точно виц, а си е истинска случка, която ми разправя един колега.
Седят си в махлата цялата банда и пресмятат кой какъв прякор има:
"Иво е дългия, Веско е Гонзото, Данчо е Чикито .... само Манджата нямал прякор....

# 66
Възрастен милорд и млада милейди в първата си брачна нощ.
- Милорд, почнахте ли?
- О, да.
- Тогава оххх...

И в същия дух:

Директор искал да прави секс със секретарката. Опънал я той на бюрото и я почнал.
- Мушнахте ли го г-н директор?
- Да?!?
- Аууу, колко е голям г-н директор...

# 67
  • София
По темата за милорд-
Една зимна утрин Милорд вижда в/ъ снега на мората написано името му с урина..... Вика Джон и му нарежда да разбере на кой е урината. Връща се Джон и докладва- " Милорд, урината е на шофьора Ви, а почерка на жена Ви"

# 68

* * *
Клуба на пешеходците поздравява клуба на автомобилистите с песента на Каризма "Минаваш през мен".
 Wink

Хахахахах!!!
Много се развеселих!
Работя в тоя бранш (на автомобилистите) и пратих цитата на всичките си колеги! Хахаха
Яко!

bouquet

# 69
Цирк. Дресура на крокодили. Дресьорът със събути гащи и опънато достойнство удря крокодила по главата с чук и той си отваря устата. Мушка си достойнството в устата му и крокодила си затваря челюстта. Публиката ахва ужасена. Дресьорът втори път удря крокодила по главата и оня си отваря устата. Оная работа е непокътната. Публиката аплодира възхитено. Дресьорът се обръща към публиката:
- Някой иска ли да опита?
От задните редове се чул фин глас:
- Аз, но не е необходимо да ме удряте с чука по главата.

# 70
Simple Smile) Много хубави вицове. Един от мен.
Двама влюбени. Младежът иска да правят секс.
Момичето казва : "Няма ли да изчакаме до сватбата"
А младежът отковаря "Да бе да, а ако мъжът и е ревнив"

Тъщата  идва на гости и носи палма подарък.
Мъжът казва, маймуната си пребута сега и палмата и носиш.

# 71
  • София
Самотен остров. На него три жени - англичанка, французойка и българка и тридесет мъже. Питат жените как ще се справят с толкова мъже.
Англичанката:
 - Ще се моля на Бог и кралицата.
Французойката:
- Ще си избера най-здравия и силен мъж, ще му се отдам и той ще ме защитава от всички останали.
Българката:
- Хубава работа! Въпросът го разбрах, ма нещо не схванах какъв е проблемът?!  Flutter

# 72
Мъж и жена гледат телевизия. По едно време почват да дават кадри с някакво неизвестно, много грозно и страшно животно, което издава сатанински звуци. Жената викнала ужасено:
- Майчицеееее.......
А мъжът и погледнал, погледнал па рекъл:
- Да, има някаква прилика с нея  Twisted Evil

# 73
Млад мъж се прибира на село.Вечерта излязъл със стар приятел в кръчмата.Докато си пийвали той се сетил нещо.
 - Абе имаше едно време три сестри, които живееха на края на селото - Мара, Пенка и Станка?Какво стана с най-голямата - Мара?
- Аааа. Ами тя се ожени за един дебел,мързелив и грозен тюфлек.Значи аз го е_ _х, Петко го е_a. А оня дребния, сухия спомняш ли си го? Гошето бе, Гошето?
- Ееееее. Спомням си го.
 - Е и той го  е_a.
 - Ами какво стана  със средната сестра - Пенка?
 - Аааа. Ами тя се ожени за един още по-дебел, по-мързелив и по-грозен тюфлек.Значи аз го е_ _х, Петко го е_a. А оня дребния, сухия спомняш ли си го?Гошето бе, Гошето?
- Ееееее. Спомням си го.
 - Е и той го  е_a.
 - А какво стана с най-малката сестра - Станка?
 - Аааа. Ами тя се ожени за един много хубав и много здрав борец. Значи мене е_a, Петко е_a.  А оня дребния, сухия спомняш ли си го? Гошето бе, Гошето?
 -Ееееее. Спомням си го.
 - Е , той пък умря.

# 74
  • Варна
Две дами от ромски произход вадят моркови на къра.Едната показва един морков и казва:
-Туй като на мойто Асан!
-Толкоз голям ли ма Айше?!
-Не ма-толкоз мръсен!
Този ме разсмя от сърце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт