Тя е нашата гордост
Пресконференцията беше относно "поощряването" на отговорното родителство в новая бюджет
Хриси се представи страхотно ,както и председателката ни

DIVA_ORHIDEQ Всички трябва много да внимаваме с хапчетата

Направо настръхвам като си помисля какво сте преживели ... За съжаление не зависи само от нас, ами и от околните
и аз все приказвам, приказвам
лекарства , препарати за почистване , ножове , копчета и карфици , белина ...и прочие и прочие ...И колко му е да стане някоя беля - човек да се разсее за момент - и ето ти
Господ да ги пази дечицата ... Че то някой да остави нещо за момент на достъпно място и Мимито и тя веднага го взима
Вече не е толкова "Мимито-добричкото" , и тя май се е подготвила за заглавието на новата ни темичка
Дано никога повече на никого от темата не се случват такива посещения в токсикологията. Ама съседката направо е за убиване, хем медицинско лице е 
обаче от петъка съня им през нощта е вече по-спокоен и да не казвам голяма дума, но по 5-6 часа без да се събуждат откарват. Вече се будят 1-2 пъти нощно време и двамата и мога да кажа, че почти съм се наспала сутрин
Дано и това да продължи по-дълго, не знам дали е резултат от хомеопатичните капки, но съм изключително доволна 
Ще видя с колко ще ни олекне джоба
Обаче в сутрешния блок на Бтв не можах - мислех, че е за днес, вчера ли е било? То и без това днес много закъсняхме с яслата, върнах се няк. минути преди 9, така че съм я изтървала.