ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 231
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Неизвинени ще имат всички осъстващи за деня!!!

Ludmilana такова ли:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189967
Ние го имаме вече 6 м и Ади много си играе,но много често пада от него и ние й казваме"Че магаренцата ритат"И тя започва да се смее.
Управихме колата и утре сме пак на покупки.Тази вечер ме лудна да иска влак.Мисля утре да потърся или гумен или плюшен.Едвам я приспах.Като се заинати"Тю-тю,та тю-тю"В превод'Влак искам влак"
Е тва е за сега пускам пералнята и легам.
Лека и мека-както казва Дес

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 22:00 от Пепито

# 256
 Пепи Много е сладка Ади с тази червена рокличка Heart Eyes
Такава къщичка (дето се вижда на снимката) имат и нашето съседче - играят си вътре двете , когато им идем на гости Party
Ама много място заема , а ние сме в гарсониера Wink

# 257
Дидокито ми е луда по тези магарета и    много се чудех даали да и зема Rolling Eyes като се сетя че  е с количката и мечето навсякъде  ще почне и това да мъкне.А и майка ми мисли че малко ще играе с него. newsm78

# 258
Светле това е банския на сестра ми/а тя е на 29/  bouquet

Орхидейке ми ние го мъкнем навсякъде,дори на яслата и вечер понякога в леглотоМойте племеннички като дойдат и се сбиват за коня,а те са на 6г.

# 259
Ух пепито това точно ,е плаши малко са ми големите обувки на батко й,мечето количката с бебе и мечето и а като онзи ден за 30 мин имаше ааки #Crazy #Crazyполудех с тези ти неща до  тоалетната #Crazy #Crazyа и като се сетя че и него ще мъкне ooooh! ooooh! Whistling Whistling Thinking

# 260
Светле това е банския на сестра ми/а тя е на 29/  bouquet

като рокличка й седи Grinning Hug
А каква физиономия е направила ... Flutter сполучлива снимка се е получила

# 261
Влизам преди малков стаята тихичкоооо да си взема хавлията за баня и какво чувам:Мъжът ми хърка,ама много силно, Shockedтака не съм го чувала чак се стреснах. WhistlingЗаписах го на едно клипче утре ще каже че не е бил той.Силно хърка бе хора а още е много млад Laughing  /на 25 г./

newsm09 това представляваше само,че със затворени очи.

# 262
Здравейте момичета, аз отдавна не съм се разписвала и някои може и да не ме помнят, но все не ми остава време. Цял ден съм на работа и се прибираме към 6 и 30, докато заберем децата от детска градина и минем през магазина да напазаруваме. А после вкъщи нали се сещате докато направя яденето, вечеряме и погледна децата и то станало никое време. Виждам доста са пораснали всички малки сладурковци.
Ние сме добре , Стаска се чувства отлично на яслата. Ходи с голямо желание и вечер не иска да си тръгва, макар да я забираме почти винаги последна  Embarassed. Вече е станала доста самостоятелна-сама се храни, облича се и се обува. За говоренето -говори , но не много, за разлика от Габи на мама Ди-тя е като латерна.Същата е като Вяра на Дес. Говори всичко и не млъква.
Виждам,че говорите за подаръците от Дядо Коледа-ние още не сме решили какво ще купуваме и съм доста озадачена-много се чудя какъв подарък да и взема, но ще измисля нещо.
Друго ново около нас няма, надявам се да намирам време и да се разписвам по често тук.
Поздрави и целувки на всички мъници и майките им.

# 263
Пепито ,не се притеснявай че хърка.Явно не е легнал правилно.Аз толкова му свикнах на моя, че вече не му обръщам внимание, макар понякога да ме изкарва извън релси-подръпвам му възглавницата или го разтърсвам повечко  Mr. Green и той спира

# 264
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Вили - благодаря!

Пепито - миличка, радвам се от сърце, че все пак имаш истински мъж до себе си, който да те подкрепи! Гледай максимално малко да се нервираш на дрязгите и все повече време за разтуха да намираш! Мики Мауса е много хубав! Не се притеснявай за хъркането - ела да чуеш моя, ама и аз го понамествам и се оправят нещата!

Вивка - много мъчно ми стана за малкия - бързо да се оправя! Целувки!

Илиндичка - благодаря ти! Аз вече съм по-добре, след солидно количество изпити лекарства! Алекс също е добре /да чукна на дърво/, а на подаръците още незнам кък ще реагире, защото ще му ги дадем за коледа! Целувки на Калоян и да си починеш наистина добре, покрай гостуването на вашите - най малкото ще ти е много хубаво, че са около теб!

ludmilana - ние преди около месец купихме на Алекс, подобно нещо за скачане, от Илиянци - 7лв беше. Много му е забавно, но е кръгло и определено не става сам да се забавлява. Това, за което ти говориш се възсяда и е стабилно, така ли?
Много сладко говорите! Браво!

pepi - радвам се, че пишеш, а още повече сте добре!

за украсата - още не сме украсили, а и искам да сложим и елха!

момичета я кажете, къде мога да заведа моя разбойник малко да поиграе - някой хубав клуб или нещо от сорта. Мислех за Патиланци, но не съм много сигурна дали е подходящ за нашата възраст ...

# 265
Добро утро!

Пепито, голям пазар правите вие - браво!  Peace

Ух пепито това точно ,е плаши малко са ми големите обувки на батко й,мечето количката с бебе и мечето и а като онзи ден за 30 мин имаше ааки #Crazy #Crazyполудех с тези ти неща до  тоалетната #Crazy #Crazyа и като се сетя че и него ще мъкне ooooh! ooooh! Whistling Whistling Thinking
Joy

pepi, браво на детето, че си ходи на ясла без да плачка  Peace

lika, за съжаление не мога да ти препоръчам някой клуб, тъй като нямам много личен опит  Mr. Green Но има много сайтове на детски клубове в София и можеш да си разгледаш и снимки и всичко  Peace Знам, че на Алекс ще му е забавно където и да го заведете  Hug

Къде се губите тази сутрин?

Аз изчистих, нахраних зверчето и сега съм на кафенце  Mr. Green

Хайде весел ден на всички  Hug

# 266
Уф, дойде ред да се разпиша и аз, преди да сме запълнили темичката.
Хайде добро утро, и аз изпих кафето. Grinning
Виличка, новини за сладуранката Лили?  Praynig Всеки ден си мисля за нея, дано това й помага да събира положителна енергия. Браво за кръщенето, дано Господ е винаги с нея и й помогне да премине през това изпитание и то да остане зад нея само като лош спомен! Praynig
Гледам напредвате с подаръците за дечицата, браво, браво! Аз още съм в голямо чудене и вече съм пред паника. За Стефан иди-дойди - или пожарна или багер, видяхме много як "баге" с баща му - движи му се греблото, вдигал пушек, светлини, звуци - чудна работа! За яслата ще вземем нещо по-дребно, най-вероятно пак кола някаква, че той само от това се впечатлява. Взех му и една магнитна дъска, че ако щете вярвайте - досега не е имал такава. Embarassed Но и тя ще отиде към Коледните подаръци, да има "калабалък" под елхата. Mr. Green За малкия обаче направо не знам... Моля ви, ако ви хрумне нещо - споделяйте! Искам да е играчка, за да е за него си, да си играе и да усети, че е подарък, но не знам какви играчки са подходящи за бебоци на 6 м.? Crazy Дрехи не искам да са, защото това е нещо, от което се нуждае, не го възприемам като подарък. Или бънджи да му купя някакво? Ох, не знам вече... Всички се уредихме - на тати му купих преносима памет, иска и портфейл, че неговия се бил съдрал. Outta Joint Питам го какво толкова е видял тоз портфейл, че чак да се съдере, а той вика: "Ми какво... тебе! То да бъркаш вътре всеки ден да търсиш пари, и той се скъса, горкия!" Crazy само да уточня, че хич и не бъркам вътре! Само казвам: Мило, дай си картата, моля! и готово. А и това е само, когато моята карта е празна. Хайде стига оправдания! Whistling  Mr. Green
Снощи Теко беше изпаднал в някакво любвеобвилно състояние, постоянно искаше да гушка и целува брат си и ето каква картинка бяха по едно време:

Ох, хайде, засега ви оставям, че много дълго стана, обещаевам да се старая да съм по-редовна, макар че сега около празниците имам един куп неща на главата. ooooh!

# 267
Ехооо,ние се върнахме от пазар,колата едвам събра багажерите.
Та купих аз на Ади голямата кукла,ама мъж ми ме накара да я оставя в майка ми и сега не мога да вия покажа.Но когато отидем /тези дни/ ще я снимам.Купихме и по един подарък на приятелчетата на Ади.За племенничките купихме олекотени завивки и минахме през Пикадили и Кауфланд да напазарим за Никулден.Платихме и телефоните и ето ти 250лв. изфръкнаха от джеба.
Анту ние имаме бънджи,с такъв мерак й го купи леля й/тогава беше на 7м/ и така си стои нов в опаковката.Слага ли сме я 3-4 пъти.Не искаше да стои там.А пък той е за бебета да 9кг.Така пише на опаковката.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198331

Сега отивам да готвя пак ще се включа..........

# 268
  • София
Пепито, точно такова животинче! Вие откъде го купихте?...
...А мойто Здравчи започва да хърка като си пийне повече от 2 ракийки...Аз просто го сръчквам...и то не особено нежно Mr. Green...но това става много рядко ,де, да не си помислите нещо Wine Glass Drunk beer cheers Wine Glass Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

lika, и аз ги гледах топките с дръжки, но ми се струва, че те са за по-големи деца, а животинчето ми се вижда доста по-стабилно от тях.
...В Патиланци ходихме преди две седмици, но никак не ми хареса - въздуха беше задушен, в ограждението при децата беше пълно с майки и бащи, които по-скоро си пречеха един на друг. Аз ти препоръчвам някое по-малко клубче, но задължително първо се обади да питаш дали няма да има някой рожден ден там, щото ги затварят за външни лица в повечето случаи. На Гугъл като пуснеш търсачката "детски парти клуб"излизат всички, ти ще си прецениш кой да избереш.

Анту, пу-пу-пу, много са сладки. Иска ми се и аз такива снимки да показвам, но засега се отлага с година-две...

# 269
Нашето го купихме от Метро за 26лв.Подобно но мече гледахме в Хиполенда за 45лв.,ноте са по-ниски и ушите им са кръгли и не са удобни за хващане.Сега гледам има на една борса при нас и други животни,по-евтини и различни цветове но те са много ниски,може би за по малки деца.По начало нашето го дават за над 3 г.

Общи условия

Активация на акаунт