ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 318
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Светле, много благодаря!
Вивка,как сте?
Момичета и аз съм в потрес какво да купим на малкия . Той е такова магаре,че май само подскачащо магаре ще му хареса.Къде да го търся?Има ли ги пак в Метро?Виждал ли ги е някой и къде? Всички купища играчки ,които има-само ги разхвърля и това му е играта. Ще следя и за други идеи.
Дрехите мече са му петнисти ,предполагам от белината ,която така щедро ръсят в детската. А и вчера ми казаха ,че от 21-ви няма да работят до 07.01. Close

# 271
  Всички купища играчки ,които има-само ги разхвърля и това му е играта.
И нашата така - само ги наизважда , пръска ги из стаята и така... Само 10 мин. след като съм ги прибрала , пак са из цялата стая  Laughing Показвам й как се прибират в коша , заедно с мен ги събира и тя , но много обича и да ги разхвърля  Laughing
Пепито А от плат ли е магаренцето , и дали може да се пере , че мойто Мими не винаги казва , когато има "пиш"  Laughing

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 18:48 от Мимито & Светла

# 272
Да ,това магаре е от Метро,при нас преди около месец ги видях има и червено.Те са направени от много твърда гума и с тях се скача.Ако се изцапа направо под душа и е готово.Много е удобно харесва ни на нас.

# 273
Да ,това магаре е от Метро,при нас преди около месец ги видях има и червено.Те са направени от много твърда гума и с тях се скача.Ако се изцапа направо под душа и е готово.Много е удобно харесва ни на нас.

Как се скача  newsm78 Не зацепвам нещо ...  ooooh!

# 274
26 ЛВ.А ми как хващаш го за ушите и сядаш на нега и започваш да се "хоцкаш" и да се предвижваш на пред.
Дали ме разбра?

# 275

Ние сме добре , Стаска се чувства отлично на яслата. Ходи с голямо желание и вечер не иска да си тръгва, макар да я забираме почти винаги последна  Embarassed. Вече е станала доста самостоятелна-сама се храни, облича се и се обува.
Браво , че ходи с желание и се чувства добре на яслата   bouquet
А ти ли я свикна да се облича , да се обува , да се храни , Браво   bouquet
И ли като тръгна на яслата - там са я научили  ?
Защото ние още не сме се учили на нито едно от трите неща  Embarassed )Мимито е на година и 10 мес.)

# 276
Много добре , че е от гума , хем няма лесно да се разпокъса  , хем много лесно е почистването ако евентуално го опикаем  Laughing
А дали не е нисичко , или Ади е по- височка ... Добре ли й е на височина ? Може би така трябва да е за да може да се отскача по лесно  Party

# 277
Ми незнам бе Светле, на нас ни е добре,ние сме високи 91см.Но както казах каките ни са на 6 години и пак се качват.

# 278
Здравейте милички!
Скоро не съм писала,толкова ми е натоварено.Гледам обсъждате коледните подръци и аз незнам какво да и взема на Вяра,а на малката освен дрешки друго май не е подходящо newsm78
Така искам да спретна една среща на вяра с дядо Коледа дано се намери начин Praynig Като я питам какво иска да идонесе дядо Коеда и тя вика "еее такъв гоЯм подаяк" hahaha Joy Занае тя че най добре е да е голям подаръка Mr. Green
Тоя кон на Адито ме подсети,че племенника ни има такъв и май Вяра би се заинтригувала или изплашила Thinking,хм...ще помисля.Казвам изплашила,защото все още бяга от пеещи играчки и по странни такива.Последно на Хрисчето подариха едно хъркащо мече и тя като го чу писна неутешимо,а сега щом го види бяг в другата стая и неможем да я накараме да дойде ooooh!
Анче,големи са ти сладури и Максим е толкова порастнал Hug
Наша Вяра непрстано иска да целува сестра си и я натиска,едва я отървам.Виждам обаче че има добри намерения и не я спирам,само пазя бебка да не пострада Wink
Утре ще я водя да и видят тия петна по дупето,а и малката е на първа ваксина.Лелеее кога мина един месец незнам направо Crazy

Много ви гушкам всички,извинете че не съм поименна Hug

# 279
Ми незнам бе Светле, на нас ни е добре,ние сме високи 91см.Но както казах каките ни са на 6 години и пак се качват.
Аха , значи е добре  Party
Защото и на мене много ми харесва , мисля че ще му се радва много Мимата  Heart Eyes
А и това , че е от гума -  заинтригува ме още повече  Grinning

# 280
  • София
ей това въпросното магаренце го има в един дет. клуб до нас - Вики всеки път с него си играе, няма да сбъркате с покупката Peace. Не мисля, че са вече големи за него. Само много не може да се придвивжа с него, по-скоро се тръска отгоре, но пак е забавление. За скачащите топки - аз подарих на едно детенце ставаше на 4 г. - ами да ви кажа те веднага му я надуха, но то не зацепваше как да скача с нея, а по-големите деца на РД (5-6-7 г.) си отскачаха с нея.
Вивка, как сте вече?
Някой питаше за дет. клуб за по-големи деца (дано да не е минало давност вече) - сещам се за един до нас точно за тази цел - 'Замъка' се казва (той е точно до 'Приказка' и е на същите собственици). Казвали са ми, че в него дет. кът е на долното ниво и до там се стигало със закрита пързалка. Като се има предвид нивото на Приказка, предполагам, че и замъка ще е готино - и от вън така изглежда. На приказка сайта е prikazka.net.
Лика, клубове наистина има много в Сф, въпроса е на теб да ти е удобно мястото. Виж го в нета и си избери по място, зимата е дълга, можеш да ги караш наред Simple Smile Heart EyesВ нашия квартал (Гео Милев) ти препоръчвам (естествено) любимата ни "Приказка' (там ни беше мин. год. РД, може и тази да е там, ще видим).
А някой ходил ли е в (новия, за мен) детски център (не съм сигурна, че така се нарича), който се намира до магазин ХИТ в Младост? Било нещо като Патиланци, по-ново и хубаво, похвалиха ми го?
Анту, момчетата ти си приличат като братя  Laughing Много са сладки така гушнати  Hug За 6 м бебета сега като се загледах има страхотни играчки, преди не съм ги виждала за Вики! Просто се поогледай в магазините или поискай за над 6 мес.  да видиш какво ще ти дадат - така от тук ще ти е трудно наистина да избереш!
За украсата- почти съм украсила, елхата е голяма забава да я гледа - явно в яслата доста са им говорили/ карали по въпроса за пипането на елхата - много са й интересни лампичките, понякога се 'престрашава' да пипне с едно пръстче (много е смешна) някоя играчка, но като цяло я гледа със страхопочитание  Grinning Mr. Green Извадила съм някои гирлянди, но реших, че трябват още, с някои Коледни дреболийки мотиви и хола е готов. Незнам само дет. й стая дали има смисъл да украсявам? newsm78
Имах май и на други да отговарям, ама забравих - като не пиша 2 дни и така!  Laughing

# 281
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте !!!!

Калоян вече е по добре , благодаря за загрижеността!!! Hug Hug Hug

Обсъждате подаръците за Коледа! Hug HugАз се чудя на моето дете на действието какво да му взема-една шведска стена май най ще му допадне  Joy Joy Joy 

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 19:53 от VIVKA

# 282
Обсъждате подаръците за Коледа! Hug HugАз се чудя на моето дете на действието какво да му взема-една шведска стена май най ще му допадне  Joy Joy Joy 

smile3532 Ейй , това ще е голям кеф сигурно, а !

# 283
  • там където ме зове сърцето!!!
Виличка , измисли някое коледно-зимно  заглавие за новата темачетох ти стихчето в една тема  Joy Joy Joy!!!!

# 284
Ееее, с удоволствие, но не съм от най-продуктивните  ooooh! Но има подходящи предложения  Peace Ако имате нещо ново давайте да го слагаме   Peace Хайде, развихрете се  Hug

"Баба Зима вън вилнее, Януарчето се смее"  Blush
"Януарските деца украсяват коледна елха "

Мале ужас - хич ме няма  hahaha

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 20:29 от Vili4ka

Общи условия

Активация на акаунт