ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 255
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте   ДИ е добре и по щура от всякога. Peace ето един саит дето ще ходиме на коледно тържество  www.elmopartyclub.com. много е красиво чисто и има място и за майките .за обличането обиличаме се така  потник  няма значение колко е студено ,блуза тънка от най тънките имаме само( 2 дебели рядко ги слагам) и плетено  елече и яке днес докито като я видя че е с потник и блуза само ме овика Whistling Whistling Whistling Ама не ми е боледувала и по добре да не я навличам баткото и него така потник итънка жлуза и якето Peace

# 61
Анту, според мен сънува.

# 62
Малеееееее,DIVA ORHIDEQ това място е супер.Но какво е заведение ли е?Такова нещо никога няма да направят във Варна.Е,тва е София си е София.

# 63
Малеееееее,DIVA ORHIDEQ това място е супер.Но какво е заведение ли е?Такова нещо никога няма да направят във Варна.Е,тва е София си е София.
ДА много е чисто и уютно на Ди и харесва там много за батко и и нея за коледно тържество ми искат само 10 лв с пълно забавление сигурно живот и здраве там ще им правя рождените дни

# 64
  • София
Момичета, едно нещо взе да ме притеснява. Стефан всяка сутрин по едно и също време (някъде към 5 - 5:30) започва да плаче насън, сякаш нещо го боли. И много се върти, докато не се успокои. По принцип не трае дълго, но понякога така силно вика, че ми изкарва акъла. Все го питам дали го боли нещо, но той не отговаря, защото дори не се събужда напълно. Има ли и други деца така да правят? Какво може да е? Чак за глисти взех да си мисля (щото май не е зъби), но нали изследванията за яслата му бяха ОК, пък и сигурно щеше да го боли постоянно, а той през деня си е ОК, само в този специфичен час на деня прави така. Много ми е чудно... Thinking
На мен пък ми прилича детето да му се е допишкало, съответно събудило (нали не са вече бебета, пък и ползват гърнета, поне в яслата) и изпишкало и после не му е било толкова комфортно - събудено, подмокрено посред нощ ... то и на мен ми е гадно като се разбудя нощем да пишкам, та какво остава за малките.
Аз имах подобни подозрения за Вики като се будеше до преди преди месец-два в едно и също време. Затова намалих (или направо ограничих) водата по време на заспиване и тя взе да не се буди. НО от последните 2 нощи имаме нова мода (всъщност - тя и 2те вечери много искаше да пие вода на заспиване - 1/2 шише): буди се към 2 - 3 ч., без да реве (!) става с чувала, взима си (в тъмното) шИшЕТО и играчката, отваря си вратата на дет. стая и идва при нас в спалнята, чак тогава се обажда да ни викне. Съответно я взимаме при нас, ама знам че тази практика води до настървяване да се спи на спалнята, та дано са инцидентни случаи!  Praynig
Иначе другите сутрини се буди точно навреме сама, като не реве (! - преди ВИНАГИ ревеше), съблича си чувала, пак взима шишето и играчката (незнам защо) и идва да ни буди  Grinning Ама дано това не е края на тази идилия, че тъкмо повнах да се понаспивам  Praynig
Телма, Петенце,  Hug благодаря за идеите!

# 65
Илиндичка, аз давах и специализирани млека и каши за повръщане и разстройство, но моите не ги искаха особено. Също давах и едни сокчета от морков и ориз на Хип, но последния път ми ги отказваха и си ги пих аз, че и мен ме хвана Rolling Eyes

Неда, не аз не бих го дала, на морето викахме доктор и като му казах, че педито ми е казало да се бие еди колко си мл деган и онзи полудя, каза че детето можело да получи незнам какви си гърчове, схващания на мускулите  и не знам още какво, та с 300 зора, накрая я би тази инжекция, но беше екстрен случай, иначе не бих дала дая бият на детето ми. Иначе давах едни прахчета етнерол, хидрасек и хидратин. Не знам в Испания как се казват тези прахчета обаче newsm78

Също да споделя, че доктора ми каза, че ако има и разстройство освен повръщането, не се слагат свещички в дупето, защото влошават нещата още повече.

Дано бързо се оправи Сами Praynig

# 66
DIVA_ORHIDEQ, представям си какъв ужас сте преживели SadТрябва да сме изключително внимателни.(като отидем при свекърва ми, винаги намирам разни блистери с таблетки и винаги ги слагам на високо.)

ilindi4ka, на Поли детски гастроентериолог й беше предписал коктейл от Хидрасек 10мг + Ентерол, 3Х1.При повръщане- 1/2 ампула Натриев Цитрат.Спазва диета-оризова безмлечна каша, ориз, сварен картоф, никакви млечни продукти, освен лечебна Хумана(аз я кърмих и от това не съм давала).Както е писала по-горе mishlentze, на всеки 5 мин. предлагах вода и Глюкоза по лъжичка, или със спринцовка.Ние стигнахме до болница и лечението продължи с АБ.Но стискам палци Сами да се стабилизира PraynigКак е той?

Мимито&Светла, Паолина също харесва коли WinkДаже имаме голям джип GrinningМежду другото сестра ми си играеше само с пистолети, автомати, камиони и др. подобни до тръгване на училище Laughing

Клеопатра, гледах те във вечерната емисия Peace  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!

Паолина беше с хремичка няколко дни, съвсем лека.Днес се разходихме в парка, зачервихме бузки и носове Laughing

хайде, хубава вечер на всички  bouquet

# 67
Момичета, едно нещо взе да ме притеснява. Стефан всяка сутрин по едно и също време (някъде към 5 - 5:30) започва да плаче насън, сякаш нещо го боли. И много се върти, докато не се успокои. По принцип не трае дълго, но понякога така силно вика, че ми изкарва акъла. Все го питам дали го боли нещо, но той не отговаря, защото дори не се събужда напълно. Има ли и други деца така да правят? Какво може да е? Чак за глисти взех да си мисля (щото май не е зъби), но нали изследванията за яслата му бяха ОК, пък и сигурно щеше да го боли постоянно, а той през деня си е ОК, само в този специфичен час на деня прави така. Много ми е чудно... Thinking
На мен пък ми прилича детето да му се е допишкало, съответно събудило (нали не са вече бебета, пък и ползват гърнета, поне в яслата) и изпишкало и после не му е било толкова комфортно - събудено, подмокрено посред нощ ... то и на мен ми е гадно като се разбудя нощем да пишкам, та какво остава за малките.
Хм, затова пък изобщо не бях помислила! По-скоро си мислех и аз като 7of9, че сънува нещо, защото почти винаги казва по нещо. Обаче сега като се замисля, снощи като направи това, извика също и "акам" (не беше се наакал). Възможно ли е да си права? И ако е така, какво да правя сега? Да го будя ли да го изпишкам или само да го успокоявам? Той си е с памперс, не би трябвало да му е мокро или нещо такова, ама знам ли.... newsm78

# 68
  • София
Мишленце ,на нас не са ни го поставяли като инжекция, а го приема през устата на два пъти и веднага спря повръщането и понеже беше трагично положението съм доволна от ефекта.

# 69
На детенцето на моя приятелка (на годинка и 7 мес.) са открили тумор в бъбрека  Cry В петък ще го оперират и ще махнат целия бъбрек  Cry Моля ви, момичета, молете се за мъничкото детенце  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 70
Анту,според мен сънува нещо,което е преживял през деня.И при нас се случва това,даже си говари на сън.Интересно,че е по едно и също време?! newsm78Може би тогава спи по-леко-просто предположение.
Бети веднъж влязла в тоалетната и си бърка в тоал.чиния,ближе си ръцете,мие си очите- #Crazy #Crazyкакво да правя измих я хубаво и това е.

Онзи ден не успях да те гледамМишленце по Нова в късните новини нищо не дадоха къде мога да те гледам?

Виличка,кураж мила!Какви са били оплакванията,как са го открили?  За успокоение искам да ти кажа,че може с един бъбрек,той поема функцията и на другият.На братовчед ми детето се е родило с 1 бъбрек и това беше открито чак на 7год.като стана,защото имаше някакви проблеми.

Дано всичко мине добре.

# 71
Vili4ka, стискам палци за малката душица Praynig

Анту, Паолина понякога извиква:"мама" насън и плаче, сякаш ме вика за помощ.Мисля, че сънува.А най-често се буди с някакъв писък, което отдавам на зъбоникненето.

# 72
Защо няма никой тази вечер?Можеби защото е празник?
Приспах Ади,и мъж ми Laughing Laughing и се измъкнах.
В предната ни темичка споделяхме какво правят в яслата.
Днес като прибирах Ади се загледах че имат и второ табло.На него беше залепен лист,и знаете ли какво пишеше там:
"фИЗИЧЕСКА ДЕЕСПОСОБНОСТ-яслена група Звездичка
Първо пишеше за момченцата,след това за момиченцата.
Бягане на 10м,скачане за 20сек,хвърляне на мека топка с лява ръка,с дясна ръка,и скачане от място.
Много се зарадвах че моето дете се изявява отлично като сверих с другите.Аз също съм спортна натура и много ми се отдаваше физкултурата Grinning /умря циганката дет ме фалеше/

# 73
Момичета, малко извън темата, но да се оплача и да ви предупредя  Tired
Влизали са в апартамента ни, всичко е нагоре с краката, взели са злато, малко пари , фотото и камерата   Cry
Цяла вечер полицаите бяха вкъщи.
Казвам влизали, защото са си отключили  Shocked  няма разбито.
Така че ще търсим по най-бързия начин да сложим СОТ.
Казвам ви го, защото това напоследък много е зачестило, оказва, се че си отварят касовите брави без никакъв проблем   ooooh!
Много ме хвана страх, защото мъжа ми често го няма, ами ако дойдат докато с Алекс сме сами 
тамън са огледали хубаво и са видяли какво имаме   Tired
така че помислете си и вие, ако имате възможност да сложите СОТ, защото друг вариант не виждам   Rolling Eyes

# 74
Клеопатра тово е много лоша новина.Искрено ви съчувствам.Мен също много ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт