ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 259
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Оо, Клео, това е ужасно!!!  Hug Rolling Eyes Сложете каквото трябава и дано никой никога не посмее отново да влезе... Hug Донякъде е добре, че не си била сама с Алекс, че тогава не ми се мисли... Гадове... #Cussing out

# 76
Eй ме на да се разпиша преди да свърши новата тема Mr. Green
Радвам се че има оживление тук.
Моето мишле е с ужасни колики и предимно нощем,направо ми се разказва играта.Вяра почти непрекъснато спи при нас на спалнята,а беше поотвикнала,но откакто се появи бебето започна отново Sad Та нощем се чудя как да я местя и да се старая да не седна върху някой опънат крак,ръка или глава нейде.А тя се върти като пумпал между нас,абе няма да ви разправям какво е просто ooooh!

Вили,стискам палци да се оправи бързо детенцето на приятелката ти Praynig

Клео,ужас с тия крадци,дано няма много поражения в дома ви.А и по новините чух,че зачестили обирите из София.

Телма,мерси за игрите които си дала,Вяра си умира от кеф като и ги пускам.Не съм забравила,скоро ще ти пиша по въпроса за болницата в която раждах.Извинявай,ама нещо време все не стига Embarassed

Охх изчезвам че малкото писна............ Tired

ХАйде да продължа,поуталожиха се страстите уж.Охх тия колики,ако ги нямаше щях да си имам най доброто и послушно бебче на света.

Орхидейке,дано нямате повече инциденти от този род,направо настръхнах докато четях.

Ани,и аз мисля че Стефан сънува и Вяра се мята така.
Илинди4ка,как е Сами?Надявам се сте добре вече Hug
Пепито,голяма спортистка си имаш,браво Laughing

Лека нощ на всички,ще изчезвам към банята и се заравям,че няма да е задълго,а умирам за сън....

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 23:32 от Дес

# 77
Не съм влизала да видя какво става само няколко часа, а какво виждам - само лоши новини!  Sad  Sad  Sad
Вили, много кураж на приятелката ти и на теб, за да я подкрепяш! Стискам палци и се моля малкото човече да се излекува! Боже, как се оперира такова мъничко телце?!  Cry  Cry  Cry Като чуя за болно детенце вече не знам какво ми става, стомаха ми се обръща направо!
Клео, това е просто ужасно! Наистина май по-добре, че не сте билисами с малкия... В каква кооперация живеете, не се ли заключва входната врата? И в нашия блок доста обири са ставали преди да се нанесем, но откакто сложили заключващ механизъм, не се е случвало, да чукна на дърво! И сигурно не ти е до това сега, но какво стана с бюджета, че не можах да следя много новините? Разбрах, че са премахнали данъците за печалба от хазарт?!  #Crazy
Егати държавата е това, момичета! Играеш по казината - няма данък печалба, в същото време майките едва измолват някое увеличение на обезщетенията си и освен това лекарства и книги се облагат със същия ДДС като цигарите и алкохола! За здравеопазването ни нямам думи! Криско си отиде, защото държавата отказа да се погрижи за него и да удължи и подобри живота му! Нямало пътека по касата!  #Cussing out И на всичкото това - българинът толкова е обеднял и оскотял, че ей на - станали сме крадливо племе и това е!
Пфууу, как се набрах! Извинете! Rolling Eyes
Деси, мила, няма страшно, ще минат коликите! Гушкай малката по коремче върху тебе и й гали гръбчето, на моите това много им помагаше!

# 78
Клео мила съжалявам.Пари се изкарват здраве да има добре  че сте вие добре.А каква ви е вратата????????????ние сме с 2една желязна и после една обикновена.Мисля  че това е добър вариант Peaceнаскороя сложихме

# 79
  • там където ме зове сърцето!!!
DIVA_ORHIDEQ ,представям си ужаса които си изживяла!!!Моята щерка  беше на 3 години като взе от чантата  на майка ми лекарствата за сърце (стояха там защото се налагаше винаги да и са под ръка) !Толкова бързо отворила шишето и ги налапала , че майка само успя да ми викне да дойда ! Като влизам баба и бяла като платно  я моли да ги изплюе , а тя най демонстративно ги  глътна!Помня само ужаса докато чаках линейката, мъчейки се да я накарам да повърне и мислейки си , че умира в ръцете ми!!Винаги сме държали лекарствата на високо , но то като ще стане белята .....!Дано на никого не се случва!!! Praynig

Клео, нямам думи!!Радвам се , че всички сте добре! Hug Много нагли са станали крадците!!Едни приятели ги отарашили  през ноща докато спяли!Майката е била сама с двете деца и е благодарна , че не са се  събудили , че не се знае какво можеше да стане....!!!

Vili4ka, ще се моля за детенцето!!!! PraynigДано всичко да се оправи!!!

Дес , кака Вяра си брани територията !!! Hug  Hug

Анту , аз съм казвала , че и Калоян го прави този номер , но при нас любимия час е между 4-5 часа (тогава вдига Т , тогава си иска мляко , тогава реве)!Понякога плаче и не иска нищо -дори и да го взема не дава, просто реве и си заспива  !Друг път го взимам , носим се и накрая с млякото заспива!!!!Понякога реве защото е опикан (памперса е пропуснал)!!!

Neda , щеше да пропуснеш питането ми за портрета ,аааа????? Joy JoyНа мен лично ми харесва(красив спомен) и наистина Камен прилича на теб , но не бях сигурна , че си ти и за това премълчах !Ами ако беше на свеки  или зълвата и аз кажа , че прилича на тях  Joy Joy(майтапя се )!

# 80
На детенцето на моя приятелка (на годинка и 7 мес.) са открили тумор в бъбрека  Cry В петък ще го оперират и ще махнат целия бъбрек  Cry Моля ви, момичета, молете се за мъничкото детенце  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ще стискаме палци всичко да мине безпроблемно ... Praynig Горкото детенце   Hug SickА и родителите сигурно се побъркват от притеснение  , искренно им съчувствам , дано мине добре операцията и след това да няма проблеми вече ...
Клео Радваме се , че сте добре!И как са си отворили без да разбиват , ей страшни са вече , май само СОТ е спасението , че да спи спокойно човек... newsm78 Наистина са станали много нагли крадците!!! Щом вече обират хората и докато спят  Shocked

Дес на нас в "борбата с коликите" много ни помагаха капките Еспумизан - давам 20 капки и след 20 мин вече е заспала  Whistling Каката милата и тя иска вниманието да е към нея Hug Grinning Като пораснат още малко- ще е друго - ще си играят двечките  Wink

# 81
Момичета, благодаря ви!

Днес мъничето е на химиотерапия.Утре трябва да го оперират.  Cry Cry Cry Дано всичко е наред, малкото слънчице да се оправи и ... незнам какво да кажа  Cry

# 82
  • София
Вивка ,мерси ,нали знаеш колко те гушкам виртуално. Hug А Каменеее се буди по същото време на нощта като твоя хубосник /имат толкова сходства-дали не са с един програматор активирани? Grinning/ и си иска млякото, иначе се буди по 10 пъти и леко проревава,давам вода или биберон и заспива веднага,но към 5 часа нищо не помага освен мляко.Много е смешен, защото със затворени очи полуспящ си хвърля биберона и бута водата и като чуе да се разклаща млякото отваря уста и чака да зареди.
Клео, ужасно съжалявам, наистина ,може би защото съм го преживявала . Отвратително посегателство и изживяване е да си видиш обърната къщата и бельото газено с мръсни обувки,гадно е. Но наистина не си струва да хабиш нерви, колкото и нечесно да е-здрави да сте!
А аз имам повод да почерпя днес и дано разведря обстановката, а той е 10 годишнина от свадбата ни! Получих страхотен букет от рози и орхидеи и най-милите думи на света! Heart Eyes
повода си заслужава нещо по-сериозно,ама по това време на деня толкова

# 83
Neda, Честит годишнина!
Пожелавам ви още 10 пъти по толкова и много много любов!

# 84
Честита годишнина, Неда, много любов и разбирателство Hug

Хриси Hug

Лилия, аз се похвалих от името на Хриси, нали сме в едно и също сдружение Mr. Green Мен не са ме давали, аз бях зад кадър този път, раздавах го ПР Joy

# 85
  • там където ме зове сърцето!!!
Неда ,Честита Годишнина!!!
Дълъг и щастлив семеен живот
 ви желая!!!!!

# 86
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
NEDA - честито миличка! Много да те слушка татито и все такива споплящи сърцето приказки да ти казва и да не е само по-поводи! Желая ви от сърце много, много, много ... и дълго, дълго, дълго... семейно щастие и топло домашно огнище!!!
Весел празник и да честитиш и на мъжлето ти!

Вили - миличка, стискам палци за малкото човече! Всичко ми се сви ... Господ да го пази и да му помогне да преодолее всичко и да се възстанови възможно най-бързо!

Клео - много са изобретателни напоследък! Слагайте СОТ и това е! Развам се, че не сте били там! Гушки и дано не се случва на никого!

Дес - на нас за коликите много ни помагаше кенгуруто - слагах го вътре Алекс и можеше цял ден да стои там! Целувки!

7of9 - благодаря ти, че отговори на питането ми! Гушки на Борил!

Илиндичка - как сте?

Аз днес съм в къщи, защото Алекс е болен! От вчера е с Т, а през ноща просто ми скъси живота - като започна да я качвааа, та взе че се спря на 39,8 ... направо откачих. Едвам я свалихме и съответно почти не спахме. Сега съм го сложила да си навакса със съня и после отиваме до докито!

Май и на нас ще се наложи да опрем до ясла и по този повод искам да ви питам, дали имате представа, дали приемат деца през цялата година?!

# 87
Неда, честит празник и от мен!  Hug Пожелавам ви много, много любов и разбирателство - когато ги има, всичко друго е без значение. А, и здраве! Peace   bouquet
Вили, ужас, много ми е тъжно за горкото детенце, че и химио.... Cry Боже, стига си ни взимал дечицата, и ние си имаме нужда от тях!  Praynig
Аз отивам да мия и чистя, че водата дойде, пък ние за 24 часа се заринахме с мръсотия!  ooooh! Ама така е, с две малки деца, кой разлял нещо, кой повърнал някъде, кой опикал, о***ал и т.н......

# 88
NEDA, Честита годишнина! Само усмивки и любов в нататъшния ви семеен живот   bouquet

Виличка, и от мен подкрепа за мъника и всичките му близки  Praynig Hug

Клеопатра, наистина е гадно да ти влязат в къщата  ooooh! Знам го от опит...  Confused И нашия тати все го няма и аз се притеснявам да не стане нещо нощем затова слагам всички ключове дето има... Tired

Дес, единствения вариант да поспим от коликите при нас беше в кошницаята за колата - дремя и с единия крак люлея  Crazy

Лика, дано бързо влезе във форма Алекс  Praynig

И Калоян пак е болен (изкара 3 дни в градината  ooooh!) - запушен нос и кашлица и ние нощес почти не мигнахме  Whistling

Анту, честита ви вода  Laughing

# 89
Може в детската градина да се е стреснал нещо по въпроса с гърнетата и акането. Мен поне това ми дойде веднага на ум, като прочетох този ти пост.
На Борил му се случва да се буди нощем около 4-5 часа. Понякога плаче, понякога просто иска да заспи с някой от нас.  Според мен сънува нещо, което го стряска. За това реших, че и при вас може да е същия проблем.  Разбира се може да са 1000-ди други причини...
И аз се възмутих за данъците и хазарта. То само това да е. Последното, което ме фрапира е цената на олиото (тук е 2 пъти по-евтино от това в София). Това, ако не е спекулация...

Клеопатра, добре ще направите да сложите СОТ. То може и мъжа ти да си вкъщи - това няма да ги спре. Дано не се повтаря вече!

lika  , да се оправя Алекс бързо!
Да не би да е кашлял, защото се е разболявал?

Всички болници да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт