ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 268
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Виличка,Мишленце,Вивка,Лика,Анту сърдечно благодаря, да ви се връщат хубавите пожелания!
Това ми пуснаха днес, дано се забавлявате с разликата м/у мъже и жени.
http://youtube.com/watch?v=3yDbwqa-76Y

# 91
  • София
Пропуснах Петинцето без да искам и на нея  Hug знаех си ,че е рисковано да изброявам поименно,ама ...

# 92
Може в детската градина да се е стреснал нещо по въпроса с гърнетата и акането. Мен поне това ми дойде веднага на ум, като прочетох този ти пост.
Може, може! Те го слагали там, ама той нищо не правел. Embarassed Тази сутрин се събуди доста по-късно - към 6:30 и повика малко "неееее", после "татиииииииии" #Crazy Не си спомням баща му да го е тормозел, аз съм лошата у дома, ама явно си изживява нещо човека.
А днес го взех от ясла разкрасен - едно момиченце, дето било доста буйно, му шибнало един и той паднал, цялата му горна устна подута. ooooh! Явно и кръв се е ляла. Ама той не бил плакал. Да бе, да! Той леко да се чукне някъде и какви драми настават.... A сестрата милата, щеше да умре от притеснение. Аз й казах, че няма проблем, че това далеч не е първото му удряне и че трябва да свикват да се пазят сами, но на нея й беше страшно неудобно, че ми го връща така. Сега милия има нацупен вид, без да си дава зор. hahaha
Петенце, мерси! Flutter  Mr. Green Умрях от кеф - за два часа измих чиниите, пуснах прахосмукачка, една пералня да пере, измих терасата, прострях и се къпах. Mr. Green И гоних оси из нас, че бях отворила навсякъде, защото беше много топло навън и те решили да разгледат к'во има вкъщи... Rolling Eyes

# 93
Тази сутрин се събуди доста по-късно - към 6:30 и повика малко "неееее", после "татиииииииии" #Crazy Не си спомням баща му да го е тормозел, аз съм лошата у дома, ама явно си изживява нещо човека.
Laughing ами то детето е викало татко си за помощ да го спасява от теб. Wink Шегувам се. Grinning

# 94
Neda, честита Ви Годишнина!Да се обичате още дъъъъъълги години!

Целувки на Камен Heart Eyes

# 95
Неда,честита годишнина!Много любов,семеино щастие и сполуки! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Клео,много неприятно мила!
Миналата зима имаше някаква банда при нас, влизаха в домовете докато хората спят,страхотия голяма!В тази наша държава без закони.....

Дес,точно за коликите говориха днес в "Часът на мама",дасе прави масаж с дланта в областта на пъпчето по часовниковата стрелка,така се гонели газовете,който причинявали коликите,успоредно с това и някакви капки разбира се.Едната майка каза,че в САЩ не давали вода на бебетата,защото пък това предизвиквало колики.Аз пък не съм съгласна,защото моите деца са пили вода от първият си ден,но колики не са имали въобще. Всъщност ти може да си гледала предаването.

Лика,мисля,че приемат деца през цялата година,поне там където съм подала молба,защото мисля да я дам пролетта. Една позната си даде детето есента,за да си запази мястото,зимата няма да го дава и напролет пак,защото взе да боледува детето.

7of9,ти ме разби с цената на олиото-защо ли се учудвам!! newsm78

# 96
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Петенцето - благодаря ти! А, Калоян по-добре ли е?

7of9 - благодаря ти, а за кашлянето, ами мисля, че не е от това, че ще се разболява, защото от доста време го наблюдавам.
И нали напоследък , не съм разсеяна, та забравих и доките да питам днес!

Лилия - благодаря за отговора! Ще проверя следващата седмица, за какво става въпрос при нас!

# 97
Неда , честит празник , да се обичате още дълги , дълги години ! Много радостни щастливи дни ви чакат занапред !  bouquet  bouquet  bouquet(с малко закъснение защото чак сега сядам на компа)
Тук в "Меден рудник " водата дойде преди малко. Grinning Ама при нас само днес нямаше вода и по принцип освен някоя друга чиния - нямам кой знае какво да мия и чистя - то Мимито е добричко детенце - не е цапала (освен малко круша на табуретката и под нея) Даже днес не е акала  newsm78 (а по принцип ака около два пъти дневно )
За олиото - незнам колко струва в София , тук в Бургас в момента е 3 лева литъра.
За коликите - както вече казах помагаха ни капките Еспумизан , масаж на коремчето и аз съм правила често . И друг път съм чувала за това че в САЩ не давали вода , кърмата била достатъчна , ама аз си давах вода на детето  Crossing Arms незнам дали има отношение към коликите дали пие вода или не . По скоро си мисля , че заедно с водата като пие от шишето , гълта и въздух , и това образува колики . А голямо значение има дали се е уригнало  след хранене , за да изкара въздуха дето е погълнало докато е сукало . Но моята не винаги го правеше - изправях я , потривах гръбчето, коремчето и прочие, но не винаги става номера Wink
Вили Ще се молим утре всичко да мине по вода при операцията на малката душичка  Praynig Hug

# 98
  • София
Daisy, много благодаря и целувките са предадени - голям целувач ми е той. Grinning
liliq и Мимито & Светла - благодаря , много сте милички!
Анту - много съм ти признателна за "точка,точка,запетайка" , Камене е вече вманиечен  по това "чудо". Само с него мирва малко и вече го знае, накрая казва "шопче", най-вече страшно се радва. Какво пиеш? Grinning

# 99
lika , надявах се на друг отговор. Дано притесненията са ти напразни!!!

# 100
  • Madrid
О,момичета,благодарява ви от сърце за загрижеността,толкова много отговори сте ми дали!!! HugПонякога се чувствам така уютно тук!!!  bouquet
Самуил има подобрение от тази вечер,имаше проява на апетит,блясък в очичките и дяволитата усмивчица се показа...разбира се много се зарадвах,защото е поотслабнал и доста бледен.Всъшност не съм давала лекарства,спазваше диета доколкото успявах да му я наложа,тъй като постоянно си иска млякото.Заместих адаптираното с кисело,това мисля,че помогна.
Неда,честита годишнина!Пожелавам ти всяка нова година от вашия семеен живот да внася достатъчно колорит,за да оцветява понякога така сивото ежедневие! Grinning
Анту,Самуил също се буди понакога плачейки и назовава имена на животни или просто ме вика"мамо,гуш"!Отдавам го на сънища.
Дес,аз мисля,че за коликите лек няма,просто могат да бъдат облекчени с гушкане,затопляне.Израства се...кураж! Hug
Клео,съчувствам ти!Наистина!
Лика,дано не е нещо,което да предизвика сериозни притеснения,не може ли да се обадиш на педиатъра за консултация?Тук не може,отива се на бърза помощ,различно е от България!
7of9,и тук олиото е на половината,че и по-малко от цената в България.Според качеството ,тя варира ,но пак си остава двойно по-евтино!
Мишленце,ама ти си за кадър,как така извън него? Wink Simple Smile

# 101
Добро утро, момичета!

За детенцето на моята приятелка - отложили са операцията за понеделник  SadНезнам по какви причини, но дано е за добро  Praynig

Иначе Алекса е добре, има малко хрема, но се надявам, че ще се размине само с това. Игра вчера на игрите на Телма и беше във възторг - така се е смяла особено на тази с влака   Grinning Благодарим ти, Телма!

Тук е ужасна мъгла и е много студено, май и днес ще си стоим в къщи...

Приятен ден на всички!

# 102
Вили, тъкмо влизам да видя има ли новини за детенцето. Ще стискаме палци в понеделник значи. А как е понесло химиотерапията? Sad  Praynig Искаш ли да пуснем тема в клюкарника? Поне да се молят хората за излекуването на човечето. Не смея и да си помисля каква е другата възможност, освен пълно излекуване!  Praynig  Praynig  Praynig
Илиндичка, много се радвам, че Сами се оправя! Скоро ще бъде съвсем добре, ще видиш! Peace
За олиото, хич не се учудвайте. В Германия можеш да намериш олио и за 80 цента/литър. Тук, в България, мина 3 лева. Май наистина ще се хванем със свако ми да внасяме олио от Германия. А свако ми е бивш олиопроизводител, продаде си фабриката на оня тъпунгер Ковачки, дето още не му е изплатил дяла, ама както и да е. Та свако ми разбира от тези неща и вика не стига, че е скъпо, ами е и некачествено! #Cussing out С всички разходи като сложим, ако решим да внасяме, пак ще е по-евтино олиото, а и много по-качествено. И то да беше само с олиото така... Whistling
За коликите - и аз не знам да има връзка м/у тях и водопиенето. Стефан беше (и още е ) голяма жабка. От родилния дом, където се наливаше с вода (е, аз го наливах де), докато ми тръгне кърмата, до ден днешен, той пие страшно много вода. А колики не е имал. Максим от рождението си досега да е изпил има-няма 200 мл. Хич не пие вода това дете. Е, като му дам пие, но смятам, че поема достаъчно кърма, нали си е на поискване... Обаче имаше много гадни колики. Всъщност, ако трябва да съм честна пред себе си, по принцип не вярвам много в коликите. Аз лично не мога да ги диагностицирам. Но да речем, че Максим е имал, защото много плачеше, присвиваше се и т.н. А Стефан - почти никак. Само за седмица-две, когато беше на месец и толкова. Тъй че аз мисля, че всяка теория за образуването и премахването на коликите е точно това - теория. Wink

Анту - много съм ти признателна за "точка,точка,запетайка" , Камене е вече вманиечен  по това "чудо". Само с него мирва малко и вече го знае, накрая казва "шопче", най-вече страшно се радва. Какво пиеш? Grinning
Mr. Green След няколко месеца ще ти кажа, че сега само ще си похабя почерпката със сок и мляко. Mr. Green Радвам се, че имаш с какво да укротиш Камене за малко. Grinning
Момичета, стискайте ми палци, че днес съм на зъболекар. Sad Имам пломба за подновяване, че падна, още два кариеса, зъбен камък, проблеми с венците и напукан емайл... ooooh! А си мия зъбите по 2 пъти на ден, не пуша, не пия червено вино и кофеиново кафе... Sick Явно са ми предразположени зъбите към проблеми, а с венците имам проблеми, откак се помня. Голяма гадост! Sick
Хайде лек и усмихнат ден на всички!

# 103
NEDA, Честита годишнина и от мен! Много здраве и любов ви желая!

Клео - много неприятно - дано не се случва пак! Май наистина само СОТ помага  Rolling Eyes

Vili4ka   - моля се и аз за детенцето на приятелката ти - дано да оздравее душицата  Praynig

Игрите са много забавни и за Бояна - и като се разровя все откривам нови и нови.
Влакът също е много любим, но беше много смешно как разбрах  Laughing Бояна идва един ден и казва: мамо лак пусни лак и го повтаря сто пъти на мен на баща си и никой не се сеща за какво иде рече. Питах я с друга думичка да ми обясни, яде ли се, пие ли се  newsm78 накрая я питам а как прави лак и тя казва веднага: тутуууууууу  Mr. Green и лака веднага беше пуснат. Иначе другите и любимци са Чима Чума (тя така им казва - дето танцуват)  hahaha

И при нас подейства "точка, точка, запетая" - даже вече повтаря - тоцка, тоцка, петая  Laughing
Тенкю   bouquet

Ех добре, че е петък...

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 12:01 от Telma

# 104
  • Варна
...Игра вчера на игрите на Телма и беше във възторг - така се е смяла особено на тази с влака   Grinning Благодарим ти, Телма!

Аз как така съм ги изтървала... Кой ще ми помогне? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт