Тайната на дългата и здрава коса-19

• 41 597
  • 448
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте,момичета!
Днес и аз си направих маската, оригиналната рецепта + 1 жълтък+ мед. Стоях 2 часа и 30 мин, защото заспах Embarassed .Отмих я лесно с вода и оцет и 3 пъти с шампоан, накрая малкко балсам в краищата. Много косъмчета ми изпадаха, но се надявам, че на тяхно място вече са започнали да разстът нови и здрави.Чувствам я доста жива, все едно се е повдигнала от скалпа ми. Само малко миризмата ме притеснява,но не е изсъхнала напълно, предполагам че мирисът на газ и оцет ще изчезне. Ще продължавам да я прилагам като използвам всички ваши хитринки и се надявам, че ще намеря най-добрия вариант за моята коса.
Благодаря на всички за прекрасната тема.
  bouquet
P.S.М/у другото това ми е и първата маска от този тип.

# 61

Забележи горе вдясна късото, което се вижда.Ей това ми е най- късото. Mr. Green
[/quote]

Моя грешка Simple Smile   bouquet
пепси_80 , успех и продължавай смело Simple Smile

# 62
pepsi_80 ,можеш да замениш оцета с лимонов сок, не миришеш после на салата. А за газта- аз последния път оставих пълна капачка на терасата, за да изветрее, а и Ревалид слагам. И да, като изсъхне не мирише. Flutter

Само на мен ли ми липсва Зизи? Tired

# 63
И сега, за всички интересуващи се.... положително и отрицателно взаимодействие между витамини. Имайте го предвид, използвайки комбинирани витаминни препарати или поемайки на своя воля няколко витамина.
Към положителните е нашата любима комбинация vit. E & vit. A Peace
Искам да прочета повече...

красим, знаеш къде съм...навъртам се около фурната Hug

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 19:01 от Анонимен

# 64
Zizi
Благодаря ти за полезната информация Wink
ако не е тайна , какво сготви  Blush Извинявам се, днес ме е избило на лакомия Wink

# 65
Неде, да ти покажа ли снимка аз какво сготвих?М? Twisted Evil

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 09:51 от красим

# 66
Неде, да ти покажа ли снимка аз какво сготвих?М? Twisted Evil

Мммммм Simple Smile) Чакай гости  Heart Eyes
 Laughing Laughing
Айде аз ви оствям , отправям се с бойна крачка към хладилника  Mr. Green

# 67
един ден пропуснах да вляза в нета и вече си имаме нова темичка и с толкова много странички  Hug супер

# 68
  • София
Aз пък сега започвам да готвя. Досега се боядисвах и се мих. Laughing Е никога не ми става толкова мека и лъскава косата, колкото след боядисване, колкото и парадоксално да звучи. Crazy
Елеонора_76, няма как да не се боядисвам, защото лятото бях на руси кичури и сега постоянно избиват под боята. #2gunfire А не ме кефи да ходя с рижави опърпани  отенъци. Sick Иначе упорито продължавам да се клепам с домашни бъркочи.  Mr. Green  Маската с Тривитаминола не правя, защото кърмя и затова няма нужда да правя почивки. Simple Smile

# 69
Браво, дългокоски  Hug и за косите си се грижите, и готвите вкусно и безплатни съвети давате... къде ви намерих накуп, цяло богатство си е  Party

Да и аз знам, че когато е прясно боядисана, косата има невероятен блясък и почти имитира рекламите. Но аз не искам да се боядисвам, нямам нито нужда, нито желание. На вас обаче пожелавам бляскав успех  Flutter

Днес не успях да си намеря маската с къна, за която krasim ме подсети, но още утре ще подновя търсенето  Crossing Arms

Искам да попитам тези, които слагате жълтък в маските си - стои ли ви наелектртризирана косата след това... аз уж заради това го махнах като съставка, но косата ми след последното къпане пак е така... а това ме вбесва, не обичам.. и не знам как да го неутрализирам  #2gunfire

Айде до скоро (дано косата ми порасне до кръста до лятото, защото сега е една педя над бюста  Praynig)

# 70

Айде до скоро (дано косата ми порасне до кръста до лятото, защото сега е една педя над бюста  Praynig)

Сигурно искаш да кажеш , че си е педя под бюста.. Иначе не би било възможно до лятото (8 м ) да стигне до кръстта  Shocked Shocked Shocked

# 71

Сигурно искаш да кажеш , че си е педя под бюста.. Иначе не би било възможно до лятото (8 м ) да стигне до кръстта  Shocked Shocked Shocked

Може! Може!

На някой косите им растат по 15 см Simple Smile ..... Беше писано някъде преди две теми може би Simple Smile smile3521

# 72
Ех... де да бях и аз от тия, дето им растат с 15 см. косите за отрицателно врем  Blush

Ами косата ми е всъщност за по-точна представа точно до бюста...закопчалките (както jorjeta казва  Peace)

# 73
  • Варна
Аз слагам по 2 жълтъка...но не ми се наелектризирала косата  Peace

# 74
И аз не съм забелязла да ми се наелектризира косата Wink
Утре ми е ден за маска Party

Общи условия

Активация на акаунт