Тръпнат ДЕКЕМВРИйчета добри- почнаха рождените им дни

• 11 328
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Вержи и ние стискаме палци за успешна манипулация !!! Къде ще се проведе, в коя болница и кой град ?
Съжалявам и за загубата на приятел и близък. На снахата ти пожелавам много сили и по-скоро радостта да се върне при нея.
Затова трябва да внимаваме какво вършим, как живеем, какво си казваме, защото живота може да бъде и много кратък...

Мами не се обвинявайте, все пак си бъдете внимателни, но при нас Дани падна от спалнята една сутрин, докато бяхме тримата с баща му. Толкова бързо се прекатури през мен, че и простия факт, че съм с него не го спаси. Само да се молим да няма по-големи щети.

Някой от центъра на София може ли да ми каже такава зверска мъгла ли е като при мен ?

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 10:30 от poli.jekova

# 136
Честит първи рожден ден на Екатерина на Еличка! Hug
Дидето ме пита zа къ6ата на Fischer Price.Ние я купихме от Германия,но може да погледнеш дали не се продава и в БГ.Ина4е от тоЗи сайт я вЗехме- www.amazon.de или www.ebay.de
В последния сайт може да се вЗеме дори втора употреба.Трябва да се договориш оба4е дали биха я пратили до БГ.

ПоЗдрави на вси4ки и лек ден.  bouquet

# 137
Поли ,и у нащо село Симеоново е безумна мъгла. Cry

# 138
ВержиHug
И аз искам да те попитам къде ще правят манипулацията?
Честит първи рожден ден на Екатерина на Еличка!   bouquet
Поли, включвам се от НДК Joy-мъглата е ужасна и няма изгледи да си отиде, което означава, че ни проваля разходката Sad

# 139
Поли, включвам се от НДК Joy-мъглата е ужасна и няма изгледи да си отиде, което означава, че ни проваля разходката Sad

Е, ще уважим пак някой МОЛ, ама въпроса е кой- къде се бяха разбрали някои мами, че да идваме натам ? .. на мен май всички са ми на еднакво разстояние, с превес на SKY-я заради по-малкия трафик, който хващам. Кундурджиева мога и вас да ви взема с Митко-Миташки-юнашки Wink

# 140
  • София
Честит рожден ден на Габи на Афродита (бивша ajva доколкото си спомням)!!!

Добре бе мацки, не мога да разбера - всеки ден можем да правим срещи ако искате, защо като нещо е уговорено трябва да се променя. Ето в понеделник го дават 15 градуса, да се разберем за Борисовата на който му е удобно, защо утре като има уговорка за СкайСити Thinking Аз ще отида в Ская, ако някой иска - да заповяда. А пък и за Борисовата ще има достатъчно мамчета, все пак сме много Grinning

lilietka, чакам някой да се навие да ми направи аватарче и го сменям Grinning

# 141
Докладвам и аз - в центъра на Овча купел .... купесто облачно, кажи го мъгливо  Wink
Хубаво се срещнахме вчера, драго ми беше да се запозная с мамите и младежта дето не се бяхме виждали  Hug
Жижи му хареса - тича и игра много. Даже си спретнаха с Венито / БетиЕлска/  Wink едно надбягване, ама момата дрЪпна на финалната права и моя синковец се отказа ..имаме да тренираме още  Laughing
Фокусникът Дани/ ПолиЖеков/ Wink е на сантиметри и той да хукне сам ...  Peace
Габка/Лиина/ е пролазила много сладко  Hug
А мама Силверстар беше неотразима  Laughing / неузнаваемо хубава  Grinning/ ..дотолкова , че след като ми се представи не можах да я позная  Wink
Абе всички бяха сладури големи!
Много ентусиасти за днешната среща , даже се изкушаваме и ние ... ама мама трябва да чисти  Rolling Eyes
Загубихме вчера шапка, а моята приятелка Стаси / извън форума/ дрънкалка .. та ако някой ги е намерил случайно да свирка  Praynig
Хубава срещичка днес и много снимки! Аз имам 2 от вчера, после ще ги кача  Peace
Вержи ... успех на Лорка  Peace
И честито на рожденничката на Афродита !    bouquet
П.С. Понтес писах ти на лични !

# 142
Аз мога да се домъкна утре до Ская.Към колко ще сте там?Оххх,на мен до всякъде ми е далеч,ама вече ми писна да седа тук. Crossing Arms

# 143
Вержи, много съжалявам за случилото се със снаха ти  Cry Горкичката! Дано се съвземе бързо и скоро да се похвалите с добрата новина!

# 144
  • София
Хайде наистина другата седмица да остане Борисовата Peace
Има доста мами, които вече се настроиха за МОЛ-а в петък, а тъкмо така ще имаме възможност другата седмица пак да се видим Wink
Утре в 12ч. сме в Скай.
Относно времето- в Слатина също е мъгливо.

# 145
Цитат
pontes:
Добре бе мацки, не мога да разбера - всеки ден можем да правим срещи ако искате, защо като нещо е уговорено трябва да се променя. Ето в понеделник го дават 15 градуса, да се разберем за Борисовата на който му е удобно, защо утре като има уговорка за СкайСити Thinking Аз ще отида в Ская, ако някой иска - да заповяда. А пък и за Борисовата ще има достатъчно мамчета, все пак сме много

pontes, взе ми думите от устата мила Grinning...а пък като го гледам и времето какво е #2gunfire...то може утре да се пооправи де, но ние живи и здрави с Елена, утре ще дойдем в SKY-я. Аз писах по-горе за час...между 12:00-12:30 ще гледаме да сме налице....само де се разберем къде точно да се чакаме newsm78
Ех, добре че си ти, че се бях отказала  Hug....с тази работа ooooh!

Vessito, благодаря за информацията, опитах през тези сайтове, но не изпращат до Бълагария за съжаление newsm78.......е ще купим друг подарък  Peace

# 146
За мъглата при нас да неговоря- с нож да я режеш, но нали сме до летището Mr. Green
Аз утре, ако всичко е ок, ще мина през Ская към 12ч., само ми кажете на кой етаж е детския център, че ще сме без количка, да не обикалям.
Вержито, ще стискаме палци за дребосъчка HugА иначе за докторската етика дума няма да отварям..
Поздрави за рожденничката!!!
Брейй, много коледно го раздавате, пък не споделяте умения Wink

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 12:06 от Fiffi

# 147
Ето и моите снимки Peace
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24623&AlbumId=1073 … p;PhotoId=5901767
Приятно гледане WinkДолу има описание под снимката ако не разпознавате някой

# 148
  • СОФИЯ
    Привет отново!
    Успях да ви изчета. 
    Момичета направо ви завиждам за срещичката вчера,благородно разбира се. Всички ли сте с автомобили? Аз имам и автомобил, и книжка,но де да можеше книжката да кара.Ще взема да отида на опреснителни курсове,да се пречупя и да започна да карам. Embarassed

Вержи  Hug ,ще се молим всичко да мине успешно с Лори.

За срещички навън newsm78 Вие по колко часа сте навън,да речем  при такова време като вчера?   Ние повече от 2 часа не издържаме,малката става кисела,не й се стой в количката,а не може и да ходи ,иска да сяда или да  пълзи Mr. Green  Вчера реших на по дълго разстояние да я разходя,пак в квартала  Sad  и като се размрънка иска на земята и това е Rolling Eyes нищо не признава и аз реших да я прибера,докато се приберем, няма такъв рев Mr. Green  Затова и не ми се тръгва с градския транспорт,че незнам какво ме чака.
  Иначе не е от ревливите,но разсърдили се да не си й пред погледа.

# 149
Та така да кажа за наша Лора е ок.Все едно нищо не се е случило и в момента пак дивее.

За Адашката-ние сме с вас мислено. HugЩе стискаме палци  Praynig За другото много съжалявам.

За срещата утре и ние ще дойдем.Май всички са настроени за детски кът/той се намира на 1 ет. в посока обратна на ескалатора.Аз предлагам да се срещнем горното кафе/щото е по спокойно и после всички в детския кът.

Мъглата в Слатина също си я бива.

Общи условия

Активация на акаунт