Тръпнат ДЕКЕМВРИйчета добри- почнаха рождените им дни

• 11 336
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Страхотна идея, благодаря ти! Така и ще направя.

# 166
  • Варна
аз сапун все още не ползвам Naughty, но ползвам шампоаните на Джонсън и досега сме нямали проблем newsm78 да не е било някое менте? оплачи се все пак!

а за хомеото - няма да стане защото това се води доброкачествен тумор на кръвоносните съдове . просто няма как да се излекува  Confused ех, ако ставаше с Фотошоп-а  Rolling Eyes вижте колко лесно и бързо се оправят работите Mr. Green

# 167
Оплаках се. Дано се вземат необходимите мерки.

# 168
  • Русе
Днес цял ден чувам "ТУП-ТУП",а тя мъглата паднала!Цял ден ми тежи на настроението!Тъй,че не  само в Софето се е нагнездила!
Честит рожден ден на поредното ни рожденниче!Весело, щасливо и щуро да расте!  bouquet
Вержи Hug Praynig Hug
Днес Боцата се преодоля и проходи(малко силно казано)!Прави по5-6 крачки м/у мен и баща си ,но все пак многократно!
Много хубави детски центрове си имате в София!Направо благородно ви завидях!Страхотни снимки! Peace
Въпрос:Помагат ли ви с къпането на детето?Или по точно:Винаги вие ли къпете детето?(Този въпрос всъщност е от мъжа ми !)

# 169
Съжалявам за случката ви Динка, жалкото е че наистина не може да се застрахова човек и детето си !

Мимак винаги когато мъжа ми е вкъщи за къпането на малкия, го къпи той, понеже аз си почивам през това време от точно това удоволствие. Дани е вече много жив, пъргав и тежък, а мъжа ми често се прибира след часа за къпане и самото упражнение ме изтощава мнооогооо. Без майтап.

А мъжа ти що пита таквиз работи ?! Сега ще разкудкудяка кокошарника да се хвалим и оплакваме, хехеее Wink

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 23:26 от poli.jekova

# 170
  • Варна
боооже Мимак ти за война ли говориш? Моя мъж се включва само в ролята на гигантска плюшена играчка newsm46 но пък я играе перфектно-голям и мек и космат и издава странни звуци  Joy иначе я разхожда и се опитва да я храни но тя не е свикнала да го вижда в такава светлина и се хили като зелка! абе хич не го слуша  Whistling аз съм лошото ченге, дето само я тормози  Rolling Eyes страх го е да я къпе и преоблича,много била мъничка и щял да я счупи Laughingабе мен ако питаш си търси оправдание Wink но пък от друга страна предпочитам така -да си я възпитавам аз,за да не се бърка детето Peace като я оставим на свеки и после не се диша край нея Crazy

уф мама му стара, досега се мъчих да правя едно gif-че за наш тати и по средата Лора рестартира компа  doh Rage

# 171
За къпането, нашия татко е много важен.Той се занимава с по-тежката работа като коритото,че банята ни е малка и се пренася от другата стая и обратно.Упоритата борба с Митака да не излиза от коритото и грижата за пишлето си е негово задължение, аз само го сапунисвам и изплаквам.Даже и след това нашия тати си има задачки, помага за слаганато на памперс, защото при нас това е една доста сложна процедура, Митко не стои по гръб за повече от 5 секунди и се гоним из спалнята, а докато аз го облека той му прави и храната. Heart Eyes

# 172
аз съм лошото ченге, дето само я тормози

у наше село аналогичен случай- аз бъркам из ушите и носа на клетото дете с клечки; аз слагам капки и пръскам спрейове, от който да се реве, сякаш му правя нещо изключително лошо; аз бърша наакано дупе, щото мирише много ooooh! и т.н.

Кундурджиева, понеже сме наблизо предлагам твоя мъж като свърши у вас да отскача малко и до нас да помогне я с коритце, я с памперс, пък аз ще черпя после Wink

уф мама му стара, досега се мъчих да правя едно gif-че за наш тати и по средата Лора рестартира компа  doh Rage

Вержи пък то има една комбинацийка от клавиши, Ctrl+S й се вика, та по-начестичко, леко като тик да ти се образува, че да не хабиш нерви   Simple Smile

# 173
  • Бургас
Честит Рожден на Габи!!!   bigdance2 newsm59
Баси зора, от три дни съм качила едни клипове в vbox-а и още не са обработени  #2gunfire Че аз докато ви покажа как прохожда Пеш, той ще почне да тича. С тия темпове.... днес бяхме на едно кафе в центъра, а Пеш видя някакви котки и два часа обикаля да ги гони. Направо ми скри шапката  #Crazy Накрая излезе на главната, отиде при жената дето продава царевица, загледа я жално, жално и настойчиво замляска: Ам, ам.......незнам изобщо как разбра, че там има нещо  за ядене  Shocked

# 174

Вержи пък то има една комбинацийка от клавиши, Ctrl+S й се вика, та по-начестичко, леко като тик да ти се образува, че да не хабиш нерви   Simple Smile

Поли,за какво са тия клавиши,че и аз незнам Embarassed

# 175
Добро ви утро !
Девойки имаше ли вчера среща ....  newsm78 ..нищо не казвате ?
Гледам, чакам отзиви , ама нЪц .. Rolling Eyes
Времето май пак е само за разходки ..... из стаите  Thinking
...Направо ми скри шапката  #Crazy Накрая излезе на главната, отиде при жената дето продава царевица, загледа я жално, жално и настойчиво замляска: Ам, ам.......незнам изобщо как разбра, че там има нещо  за ядене  Shocked
Grinning ... ами така е - и ти сигурно като мен държиш детето гладно  Wink
Ние бяхме снощи на квартално купонче тук на наборчета по домашному и Георги, въпреки че беше ступан качествено  Wink от домакина и още 1 две с половин година по-големи деца  Laughing не пропусна да се отяде на сандвичи  Party
Никки,   Hug .... ей сега отивам да си погаля ухото с руската музичка  Peace
Което ме подсеща пак да питам ..... я кажете откъде да дръпна нещо Коледно-камбанно ... Джингъл белл и от този род ?  newsm78 ... мерси предварително  Peace
боооже Мимак ти за война ли говориш? Моя мъж се включва само в ролята на гигантска плюшена играчка newsm46 но пък я играе перфектно-голям и мек и космат и издава странни звуци  Joy
Тъй, тъй .... от значение си е и това  Grinning ..... а моя като го няма , аз и това трябва да правя  Mr. Green
Динка, Джонсън са прословута "антибебе" марка .... мен ме бяха предупредили  Crossing Arms Съжалявам за разочарованието ти  Sad
ЧЕСТИТО ПЪРВО РОЖДЕННО ТЪРЖЕСТВО НА МАМА Pebble и малката Моника !
Да расте здрава и весела и много радости да носи на семейството
   bouquet

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА НА Pebble!

# 177
  • София
Честит рожден ден на Моника на Пебъл, да е здраво и усмихнато детенце newsm59

Нали не сте се отказали от срещата днес в Скай?
Аз ще съм там с Евка и с една бременна мама Wink

# 178
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА НА Pebble!

Що се отнася до банята при нас таткото е по-скоро статист Rolling Eyes Докато приготвям водата ги оставям да се събличат и после отивам да съблека малкия, защото са свалили само чорапите и се гонят. После докато сапунисвам, таткото мучи като кравичка и тем подобни. После като го обличам отива да пуши, защото тооолкова време не е пушил покрай това, че къпе детето, разбирате ли Laughing Абе, да ни е жив и здрав, ама за теляк не става Laughing

За срещичката в СкайСити - гледам предлагате 12.30...на мен ми е леко ранен този час, но няма да се цепя и ще дойда. Среща - в горното кафе! До скоро!

Аа, замалко да забравя, вчера водих Алекси в забавачката там...еми, нищо общо с тая в Сити-то...доста е мизерничка, но все пак е по-добре отколкото да лазят из кафето в мола.

Малките ни джуджета на аватарчетата са супер, хайде който още не си е сложил - да действа! Направо ми стана коледно вече като ги гледам Heart Eyes

Забравих да кажа, че вчера ми беше ужасен ден, надявам се днес на по-добър, въпреки мъглата...

# 179
Здравейте,
нямам време напоследък да чета Sad Сега влизам само да честитя рождените дни на малките слънчица.
 nbirthday
на Екатерина на Elichka' и Габриела на афродита на патерици  Embarassed
 newsm59
на Моника на Pebble
всички да са много щастливи, умни, здрави и да радват мама и татко!   bouquet
Приятен ден на всички! А довечера ще наваксвам с четенето.

Общи условия

Активация на акаунт