Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите и проблемите, които жените изпитват по време на бременност?
Какви са някои препоръки за хранене по време на бременност и последните месеци на бременността?
Какви са някои съвети за подготовка на бебешката среда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите и проблемите, които жените изпитват по време на бременност?
-
Какви са някои препоръки за хранене по време на бременност и последните месеци на бременността?
Препоръките за хранене по време на бременност включват избягване на цитрусови плодове, прясно мляко, ядки, зеле, боб и шоколад. Важно е да внимавате с количествата и да избягвате наддаването на тегло. Също така е добре да се консултирате с лекар или учител за бъдещи родители относно консумацията на млечни продукти и други храни. Препоръките за хранене през последните месеци на бременността включват консумация на балансирана диета, богата на протеини, мазнини и въглехидрати при всяко хранене. Важно е да се избягват храни, които могат да предизвикат гестационен диабет, като тези с високо съдържание на въглехидрати. Препоръчително е да се консултирате с диетолог за персонализирани съвети.
-
Какви са някои съвети за подготовка на бебешката среда?
-
Кои храни трябва да се избягват през последните месеци на бременността?
-
Как можем да управляваме запека по време на бременност?
а ние сме се затръшкали и сме се размислили. Само ме потресе едно раждане вкъщи, където присъстваха и деца 
така 4е незнам. Мисля да си хапвам, пък ако бебчо нещо не обича- той ще си покаже....но въпреки всичко ще прочета и малко литератува по въпроса, че като гледам списъка на забранените храни- то нищо за ядене не остана, бре
Старая се всеки път като купя за беб4ето нещо да купувам и за нея, за да не ревнува, 4е и това си е сериозно, а и каквато е устатница...
. Без да преувеличавам само ще кажа, че издържах точно 2 минути пред компа и станах от него за да полегна, че ми стана зле
. Нормален, физиологичен процес е раждането и отворих въпросния сайт с презумцията, че колкото повече знам и видя, може би толкова по- добре запозната ще съм относно това какво ме очаква, но

,потърси си старите приятели,излез от вкъщи-има толкова неща,които чакат да ги направиш,а не да беснееш и самонавиваш...УСПЕХ!
, или по-точно правя опити
а защо така разпъват и разглеждат плацентата?
дори предложение за нова темичка не мога да скалъпя
. Щом някой от нас са се навили за 3 - ти път , нали се сещаш , че не е напразно и явно си заслужава . А по въпроса за болката - нали , знаеш - голям залък лапни , голяма дума не казвай . Що се отнася до това , как ще изглежда "ТЯ" след това - ти да не си решила да я снимаш на някоя първа страница
?! Шегувам се , но повярвай ми , това ще ти е последният проблем . Ето , мойта след 2 пъти съвсем не ми се струва "грозна".