Имаме си първо бебче, ЯНУАРИ май не е далече!

• 15 059
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
  • Троян
mirka76 това за кутиите е много интересно,а колко време е нужно да се завърти в микровълновата,че да са стилизирани нещата?

# 61
Здравейте момичета!
Чак сега виждам че сме си имали вече и първо бебче!
Да е жив и здрав малкия Стефан и пожелавам на мама Лусесита да го гушка в най-скоро време и всичко да си е наред!  bouquet
За свакървите: M_I_A Напълно ти съчувствам. Моята е също тук при нас, че каза ще остане седмица. Засега си затварям очите и ушите, за да не се ядосвам излишно, пък и дойде да си събира багажа, така че ще го преживея в името на мисията и. Тя живее от 1 година на вилата, но сега освобождава стаята за да я направим детска. Де да ми помагаше поне, а аз само вървя подире и. Сега така разглези Маги за 2 дни, но си викам, че е само за 1 седмица и после пак ще я вкарам в пътя и затова си трая да не викам.
Утре почивам и се каня да ходя да понапазарувам, но този път бои за стаята, ако намеря подходящо килимче и въобще обзавеждане, на моят мъж ще му прилошее сигурно от сметките  #Crazy С краватчето още не съм решила какво да правя. Искам да си купя същото каквото има каката, но моделът вече е друг и не ми харесва толкова. Ще го измисля, има още време.

# 62
Здравейте.Аз съм мама на януарче.Искам да споделя нещо с вас.Много исках да кърмя моето бебче,но докато бях бременна не се сетих да прочета библиотеката в кърмаческия.Мислех си ,че като се появи проблем ще чета каквото ме интересува.Е не стана така- проблеми много,но интернет нямах.И така успях да кърмя само един месец.Мисълта ми е тези,които са решили да кърмят прочетете сега,че после може да е късно.Аз раждах в Тина Киркова без уговорка.Отидох на 04,01,2007 в 7,45 с изтекли води,приеха ме в 11,00 когато минаха всички с уговорка и контракции и родих на другият ден в 12,30.Повече от 24 часа лежах в предродилна зала.Акушерките не даваха никаква информация за кърменето,бях в стая в предродилно отделение,защото нямаше места и си взимах бебето само за кърмене,през другото време не ми го даваха,защото в стаята ми нямало условия за бебе.Желая успех на всички,и извинете,че така се намесих в темата ви.

# 63
Здравейте и от мен Simple Smile
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЛУСЕСИТА ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И СКОРО ДА СИ СЕ ГУШКАТ  bouquet
Аз май съм от повече четящите в форума,страхотни са темите и ми е много интересно да ви чета.
Поздравления за новата темичка  Simple Smile
Да кажа само и аз ,че съм със синьо щъркелче.
И аз да се похваля че вече си имаме тоалет за изписване,но имам още да пазарувам видях че сте писали за одеялца аз си търся порт бебе,но нещо не си харесвам цвят искам екрю,но има още малко време  newsm78

# 64
Гледам, че се оплаквате от това-онова, аз искам да се  #2gunfire
Направо ми се  newsm45 днес милото ми вика "Пате/защото така се придвижвам/, искам да ти кажа нещо ама обещай, че няма да се ядосваш" И аз гледам ей така  Shocked и викам "какво има? " а той ми вика "На коремчето си имаш стрии"  Sick  #Crazy  Sick
Не съм ги видяла защото са под пъпа а аз тази страна си я мажа редовно обаче там нямам добър изглед. Броих ги- 4 и са сини на цвят. Направо ......... думи нямам, с какво ли не се мазах, бебешкото олио се стича от мен + крема против стрии и пак... Те винаги ли ще стоят такива сини? Уф много се разстроих ....

# 65
Аничката съчувствам ти за стриите,но малкото успокоение е че няма да останат такива след време ще избледнеят и няма да са така грозни,обаче като се роди бебо почваш да се мажеш с стягащи кожата мазила а освен това се правят и процедури с лазер абе има някакви варианти за спасяване на положението! thumbsup

# 66
  • Варна
Ехоо, здрасти и от мен!
Аничка, не е задължително да останат сини. Мажи упорито, след раждането също, предполагам че ще избледнеят. На мен ми се появи една на едната гърда при предишната бременност, обаче сега не личи.
Аз ще стерилизирам чрез преваряване  Grinning В крайна сметка надявам се да се налага да преварявам само залъгалка  Grinning
Протектор не съм купувала, бях взела една подложка, която е найлон от долната страна и памучна отгоре, обаче много малко я слагах. Памперсите не са пропускали и беше излишно да има такава подложка.

Като сме тръгнали да се оплакваме, незнам какво ми стана следобеда, но много ми беше зле на стомаха  Sad Не съм повръщала, ами едно такова отмаляло и тъпа болка в стомаха. Полежах си и ми мина вече..Знам си аз че е от голямото и разнообразно меню през деня  Grinning

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 20:33 от Alexandra

# 67
Incandescent, забравих да ти честитя синият щъркел  bouquet

Морги, аз предният път взех протектор още от самото начало, оказа се добра покупка, щото докато се науча правилно да слагам пампата, Пресил доста често беше мокър Blush
А така смъквах и перях, отдолу матракът и до сега никога не е напикаван.
Сега пак ще взема, не съм забелязала да запарва, то отдолу си е нещо непромокаемо, а отгоре като хавлиено чаршафче, просто няма как.

# 68
Здравейте мадами,
Страхотна нова тема, а и така както гледам и по4ти преполовена:)
Алекс- Мони каква прицеска е станала да я нащипет по бузките от мене, много е слади4ка пу-пу
Incandescent, Djuli4ka 4естити сини щъркел4ета:)
За храните, които не трябва да се ядат през последните седмици
Ако някой има въпроси- пи6ете ми на ли4ни: другата сряда съм на д-р, нали имам задължителна консултация с диетолог и мога да ги питам, както за мен ли4но така и по принцип,освен това в събота съм на курс по кърмене, където съ6то смятам да питам. До момента диетолозите не са ми ограни4или никакви храни с изклю4ение на храните съдържащи въглехидрати и то са ограни4ени само като коли4ество в смисъл мога да ям обикновен шоколад, но еди колко си, естествено по обясними при4ини(гест. диабет). Дори ми препоръ4ват да пия поне по 3 4аши пр. мляко на ден и да ям много ядки. Чудя ви се откъде го измислихте специално това за млякото, особено пък в последните месеци, когато на беб4ето му е необходим калций?
С две думи ако се сещате за нещо специфи4но относно храненето - мога да питам. Така или ина4е диетата,която сазвам е една от най-здравословните, защото е балансирана в смисъл при всяко едно хранене трябва да консумирам протеини, мазнини и въглехидрати.
За киселините- яжте по малко, но на 4есто- това е спасението.
х х  х

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 20:43 от kokonka

# 69
  • София
ДОБЪР ВЕЧЕР

Вие направо сте рекордьорки по изписване на теми  Wink
Новата темичка е много хубава и този път.
Гледам ,че всяка има по някое неразположение- ами и аз да си кажа Embarassed
не мога да спя от киселини, направо са изгарящи- ставам по сред нощ да пия сода УЖАС Sad
другото нещо е болката в краката и и от време на време гръбнака  Cry
Чувствам се все едно ще се разглобя.
Incandescent, честита новина за синьото щъркелче  Hug
Това е от мен.
ЛЕКА НОЩ

# 70
Привет и от нас

Днес направих пьрвите покупки и сьм много щастлива  Mr. Green само дето суеверният ми сьпруг не ги докосна и с прьстче  #2gunfire та иzмислих друга тактика. Ще мина с него в два три магаzина и ще му покажа какво искам и после да мине по списьк и да ги вzеме. Кой ще пере и глади да си иzбира сам  Crossing Arms кеф му неговата майка, кеф му моята_ негова воля  Whistling

3а протектора... мисля да си вzема. Вижда ми се много практично, пьк дали ще спарва.... нинам Thinking отгоре си имаше хавлиено покритие все пак..

Коконка, мисля, че всички тук се интересуваме zа диетите и дали има храни, които да иzбягваме в следващите месеци, zатова може и тук да ни раzкажеш zа консултацията  Blush  Wink

А на мен ми викат "пингвин" Whistling zа6тото ходя с едно бяло яке и се клатя като матрьошка... сега остава и да ми допьлнят прякора с "веселите крачета"  Laughing ноооо определено е по_добре от "волния Уили", нали  hahaha

# 71
tedsan- идеята ми беше, който каквото се сети като въпрос, ако желае, да ми го изпрати на ли4но, за да не изтърва нечий въпрос, понеже виж напоследък колко сме активни вси4ки,  а аз естествено, 4е ще напиша във форума какво е казала диетоложката.
Прегледах още веднъж какво са писали моми4етата, така,4е това, което до момента сме се питали го имам в предвид, вкл и твоето питане. Още в събота ще ги питам на курса по кърмене какво ще кажат, а в сряда ще питам диетоложката.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 21:53 от kokonka

# 72
До сега се борих с телесището си в банята.
Ей, голям зор тоз тоалет, бе ooooh!
А утре съм на преглед, днес беше крайният срок да се въведа в ред Rolling Eyes

Като заговорихте пак за стрии, този път не съм мазала и мм от корема си.
Де от мързел, де от убеждениет че си е до тип кожа.
За сега нямам, ще видим на финала.

# 73
  • Бургас
Аз само да се включа по темата за протекторите.Аз имам 3-4 накупени заради малкия,изобщо не ги ползвам.Дори и след като махнахме памперса .Много шумоли от найлона отдолу и го махнах.

А относно стирилизатора за МВ,стерилизира се според мощността на самата МВ.На 850W,е около 6 -8 мин.Ако е с по-малка мощност 12 минути.Аз си купих стерилизатор и шишета на Авент.

Надявам се и този път да нямам стрии.Дано. Praynig

# 74
   Аз тъкмо се бях отпуснала...,гледам си ТВ и чета и  Sad ми се обади адвоката-утре ми е делото и сега взе пак да ми става ужасно притеснено и нервно SickСтискайте ми палци!!!Така ме е страх.... Rolling Eyes
 А стрии-доволно-и от сега и от първия път.Все не ми се верваше ,че може,ама на-още се нацепих #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт