Имаме си първо бебче, ЯНУАРИ май не е далече!

• 15 070
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
Коконка, аz не бях схванала правилно Embarassed иzвинявам се  bouquet Ще помисля и ако се сетя още нещо ще се обадя пак  Heart Eyes това са важни неща

а до каква вьzраст се стерилиzират шишетата? newsm78

Аz стрии нямам. И мама не е имала, а не се е маzала с нищо Thinking мисля, че сьм наследила нейната кожа, но вьпреки това се плесках с кремче. Сега се интересувам с какво триабва да се мажа zа стягане Rolling Eyes Вие идеи имате ли?

# 76
tedsan-    newsm10
Все се каня да ви разказвам по какво друго се зазяпвам аз по моловете.... та тъкмо и малко да ви разсея
Сега е сезонът на  Коледните банкети ... Оба4е тук Коледните банкети нямат нищо общо с българските. По4ти всяка компания организира такива и съответно масово, т.е. над 70% от жените са с ве4ерни рокли, мъжете са ясни- костюми. Витрините на моловете са отрупани със страхотни ве4ерни рокли. Умирам си от яд... Миналата година нямахме банкет и ме беше яд и то много, тази година има ама аз съм толкова дебела, 4е само ми е до банкет. Преди 2 години от предишната работа оба4е ходих... не е истина, народа изтупан, някои специално си шият рокли, красота и 4удо. Ина4е цяла година ходят като изтървани, ама на банкета не можеш ги  позна- тежки ве4ерни рокли, грим, при4ески, маникюр, лимозини, простотии не е истина. ..
И това не е вси4ко- на банкетите на пове4ето компании не се сервира алкохол, а където се сервира е много внимателно, защото според Канадският закон, ако след банкета въпросният пил служител катастрофира - компанията носи отговорност.
Та аз така се разсейвам, как не съм си купила още и рокля за догодина не знам:)

# 77
  • София
Добър вечер момичета Simple Smile
Спите ли...чудесно, защото ние не. Е това бебе тая вечер ме съсипа - ритане, блъскане, хълцане. Накрая се изнервих, не издържах и станах. Ама вие много сте изписали от сутринта и мина маса време докато ви прочета. Laughing
Относно храните, кои са позволени и кои не го четох в един стар брой на списание 9 месеца. С предишната бременност и до края на миналата година си го купувах редовно и сега си ги препрочитам. Но понеже ни предстои местене те вече са в един голям кашон на дъното и не мога да ги извадя за повече подробности. Това го запомних защото, както ви писах Алекс имаше и има много проблеми и някак си ги свързах нещата. Аз определено обаче ще го намаля заради първия си горчив опит. Може и да не е заради млякото ама то знае ли пък човек. newsm78
За тези протектори за матраците ние също имаме от Алекс. Честно казано са си удобни. Особено момчетата според мен се напишкват повече. И моят се понапишкваше и имаше полза от него. А като махнахме памперса съвсем влезе в употреба. Peace
Сега мисля да се опитам да поспя. smile3524
Спокойна нощ на всички и до утре. Hug

# 78
Ха добра вечер и от мен!

Аз явно се наспах и реших да обиколя къщата малко да ми мине кукуто дето ме е подгонило към 3:00.  Mr. Green          Все си мисля че тези ставания са като репетиция за нощни хранения  baby_neutral   А то и ставането не е толкова лесно, нуждая се някой да ме избута и да се дотъркалям поне до компа. 
И аз да се оплача, тия хемороиди не ми дават  мира - явно няма лек и ще  си ги влача като медали на които немога да седна даже.  Хубаво ме награди  щерката по никое време, ама явно  доста я кандилках тая година.  Говоря и че даже в Турция отиде в  тази крехка възраст, а каква благодарност ....  #2gunfire
Днес ще ни гледат на големия телевизор, та да видим имаме ли вече маникюр:)

Хайде да ходя да мижам, че мъжо се шашка с мойте наряди.
Лека вечер и добро утро на някой мами:)

# 79
Хи-хи, форумът верно ше стане 24 часов покрай наште бременни неволи.  Laughing

Аз не съм чувала за забранени храни по време на бременност и кърмене, освен тези дето всички ги знаем - алкохол, цигари, наркотици. Иначе в книжката ми за кърмене само пише да се следи какво яде майката и ако се отразява на бебето да ограничи специфичната храна. Аз лично нямам намерение да се ограничавам от хубавите храни - млякото например ми е един от малкото източници на калций, ако не си го пия сигурно ще ми изпадат зъбите, защото бебчо всичко ще извлече от мен. Simple Smile Пък не ми се пият таблетки калций.

Интересно ми е, ако има такива препоръки за ограничаване от къде идват, в смисъл БГ списанието цитира ли някакви изследвания?

# 80
    Добро утро!!!
  Много се надявам всичко да мине наред днес и дано да не се изпопритесня и да вдигна кръвното много,че....Предишния път,когото имахме по-близки срещи,стигна до 190 Close  и една докторка от месната болница ми беше изписала даже и Лексотан-взех 2 по полвинка,че чесно много-много не им вервам,ама като усещам и сега как треперя...Аз иначе си спя,непробудно,ама от 1-2 през ноша до 8 сутринта-не се оплаквам,като гледам какви по тежки случаи има Mr. GreenСамо дето ми е малко проблем и по-нататък Embarassedза нощното хранене,малко не дочувам и ...някой трябва да ме събуди. ooooh!И не знам дали по тази причина или нещо друго,ама при нас нощно хранене нямаше след първия месец-така си стана самия режим,не че аз съм се старала ,ама на бебо май му писна Blush
  Лек ден и до скоро и само да питам дали някой има координатите на д-р Гунев или поне на кой етаж работи?

# 81
Juleto18 - ти за делото ли си се притеснила така? Недей да го преживяваш толкова - ще мине и ще отмине. Стискам палци всичко да се развие както го искаш!

# 82
Добро утро на всички!
То за вас е утро ама за мен посреднощ, но не ми се спи оше. Преди малко се прибрах от работа, взех си души така се освежих, че мога да изкарам още една нощна смяна.
Аз вече си имам и креватче за бебо. Днес следобяд намерих точно каквото искам и сега си имам две еднакви за каката и бебето, които после могат да стават и за детско легло, много съм доволна. Купих и боя за стаята, сега остава само да започваме с ремонта тези дни, нямам търпение да направим детската стая.
За храните: аз незнам нишо, което да те ограничава по време на бременност, ако разбира се нямаш някакви диетични проблеми. Плацентата филтрира почти всичко. Виж после за кърменето е съвсем друго, много повече  съставки се отделят с млякото и някои от тях водат до колики или алегрии. Тогава трябва да се внимава повече. Аз сега само от сладки се пазя, ама така ми се яде,че повече неможе.

# 83
До сега се борих с телесището си в банята.
Ей, голям зор тоз тоалет, бе ooooh!
А утре съм на преглед, днес беше крайният срок да се въведа в ред Rolling Eyes

Добро утро!
Аз тази неравностойна битка я водих онзи ден, много време не бях го правила, сега по спомени иначе успях и е като тренировка за родилното, в поза "сумо" е най-добре Joy
За спането, аз не мога много да се оплача, даже не ставам нощем до тоалетната, но с обръщането съм много зле, нали имам едни болки ниско в кокалите, и при обръщането точно там се напрагя и всеки път будя моя с пуфтене и скимтене.
А сутрин като ставам съм като хлебарка, дето са я обърнали по гръб, драпам, напъвам се, жалка история.
Пък и като съм в наште на гости, там са леглата с пружини и е едно клатушкане, вкъщи поне матрака ми е по-достъпен.
Juleto, мисли си за бебето и не се вълнувай от нищо, не си струва!Аз съм станал такъв непокист от самовнушение, че чак се учудвам на себе си.
Значи до колкото разбирам да си продължавам с млекцето.
Аз много се чудих, и едва ли е правилно сега да се спира, защото наистина нали сега укпрепват костите на бебето.
Хайде стига за сега.

# 84
Добро утро и от мен.Хайде по нещо за освежаване

nevenska поздравления за креватчето.Чакаме да пуснеш и снимки. Blush
juleto18 само спокойно,че всичко на бебчо се трупа.Дишай дълбоко и всичко ще мине наред  bouquet Hug
Относно храните,ето една статийка от друг форум:
http://www.mamaibebe.com/forum/viewtopic.php?t=1360&highligh … f4dacfb00b4bb1b38

# 85
Добро утро на всички мами, Hug
tedsan аз също още нямам стрии и постоянно се мажа, защото изпитвам ужас от това нещо ... майка ми също не е имала, дано и аз съм наследила нейната кожа и дано нямам този проблем , че ще се побъркам .... #Crazy
Споделете верно нещо за стягане за след раждането ?!
От сега си мечтая да вляза във форма бързо и да изглеждам както преди ...
Вече взех да се комплексирам с този корем ....
не, че не си искам  бебето - искам си го разбира се, НО също така си искам и предишното тяло .
Искам си тясните дънки, високите ботушки, тясните блузки - плоския корем ...
малеее как се размечтах ....

# 86
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!

И аз снощи за това си мислех - че вече искам нормални дрехи, а не "бременни". Моят мъж много се смя на тая думичка за бременните дрехи. А сега коремът най-много щръква - поне моят в последните седмици много напредна. Иначе със ставането от леглото нямам проблеми - чак толкоз не ми тежи. Не знам свиквам ли с по-големите размери на тялото си  Mr. Green, ама преди месец и нещо повече ми тежеше .... Поне имаме време до пролетта и лятото, за да влезем що годе в някаква приемлива форма.
И аз като Филип@ почти не се мажа, но нямам стрии. Явно кожата ми е такава.
nevenska честито за креватчето.

# 87
Добро утро!

Тази нощ мога да кажа, че поспах, време беше Tired
Ама детето ми много кашля, няма пълно щастие...

Ewito, разсмя ме с глас рано, рано.Позата беше точно сумо GrinningПо спомени, без огледало, после се оказа, че баташкото клане ряпа може да яде, ама нищо ooooh!

# 88
Филип@, важното е, че сме се фризирали. Срамът и раните минават. Blush

# 89
Филип@, важното е, че сме се фризирали. Срамът и раните минават. Blush
hahaha hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт