Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите и проблемите, които жените изпитват по време на бременност?
Какви са някои препоръки за хранене по време на бременност и последните месеци на бременността?
Какви са някои съвети за подготовка на бебешката среда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите и проблемите, които жените изпитват по време на бременност?
-
Какви са някои препоръки за хранене по време на бременност и последните месеци на бременността?
Препоръките за хранене по време на бременност включват избягване на цитрусови плодове, прясно мляко, ядки, зеле, боб и шоколад. Важно е да внимавате с количествата и да избягвате наддаването на тегло. Също така е добре да се консултирате с лекар или учител за бъдещи родители относно консумацията на млечни продукти и други храни. Препоръките за хранене през последните месеци на бременността включват консумация на балансирана диета, богата на протеини, мазнини и въглехидрати при всяко хранене. Важно е да се избягват храни, които могат да предизвикат гестационен диабет, като тези с високо съдържание на въглехидрати. Препоръчително е да се консултирате с диетолог за персонализирани съвети.
-
Какви са някои съвети за подготовка на бебешката среда?
-
Кои храни трябва да се избягват през последните месеци на бременността?
-
Как можем да управляваме запека по време на бременност?
Ще помисля и ако се сетя още нещо ще се обадя пак
това са важни неща
мисля, че сьм наследила нейната кожа, но вьпреки това се плесках с кремче. Сега се интересувам с какво триабва да се мажа zа стягане 

А то и ставането не е толкова лесно, нуждая се някой да ме избута и да се дотъркалям поне до компа. 
и една докторка от месната болница ми беше изписала даже и Лексотан-взех 2 по полвинка,че чесно много-много не им вервам,ама като усещам и сега как треперя...Аз иначе си спя,непробудно,ама от 1-2 през ноша до 8 сутринта-не се оплаквам,като гледам какви по тежки случаи има
И не знам дали по тази причина или нещо друго,ама при нас нощно хранене нямаше след първия месец-така си стана самия режим,не че аз съм се старала ,ама на бебо май му писна 

По спомени, без огледало, после се оказа, че баташкото клане ряпа може да яде, ама нищо